fireflies Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά Έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα αυτό που ήθελα, αν υπάρχει άλλο θέμα, plz μεταφέρετέ το. Θέλω να συνδέσω το laptop μου με την τηλεόραση- και τα δύο έχουν υποδοχές VGA και πήρα το κατάλληλο καλώδιο. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? Αρκεί αυτή η σύνδεση για να έχω εικόνα?
Antonis3d Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Για εμένα αρκεί πάντως. Αλλά για ήχο χρειάζεσε κι άλλο καλώδιο.
fireflies Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ναι, έχω καλώδιο για τον ήχο. Απλά δεν ξέρω τι λάθος κάνω και δεν βλέπω τίποτα στην οθόνη της τηλεόρασης. Α, επίσης, το λάπτοπ έχει και μια υποδοχή svideo out. Μήπως μπορώ να κάνω κάτι από κεί ή δεν έχει σχέση?
guardianx71 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Aνάλογα με τί κάρτα γραφικών έχει το laptop πρέπει να μπεις στο πρόγραμα ελέγχου της και να ενεργοποιήσεις την διπλήπροβολή - κλώνο ή όπως αλλιώς το λέει
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=N3pat7grWyY Δες αυτό από το 00:52 που δείχνει σύνδεση με vga καλώδιο. Το έχει αναλυτικά
fireflies Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Οκ, κάτι τέτοιο υποψιάστηκα. Το έκανα, και δουλεύει τώρα, αν και η εικόνα είναι λιγάκι χάλια, μάλλον πρέπει να πειράξω ρυθμίσεις κλπ. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.