Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Χρησιμοποιω αυτο το προγραμμα για προβολη φωτο και οχι μονο και οταν ανοιγα μια εικονα με δεξι κλικ πανω της ανοιγε ενα μενου για resize κλπ. Τωρα με δεξι κλικ ενεργοποιειται ο μεγενθυτικος φακος .Εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα τιποτα. Πως μπορω να το αλλαξω ? Ευχαριστω.
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλησπέρα και Χρόνια σας πολλά κύριε Γιάννη. Επειδή έχω το Acdsee Pro δεν ξέρω αν έχουμε ίδια έκδοση και κατ' επέκταση ίδια εικονίδια. Αλλά αν έχετε επιλέξει στην μπάρα επάνω τον μεγεθυντικό φακό, τότε τα κλικ (δεξιό και αριστερό) στο mouse, λειτουργούν σαν zoom in και zoom out. Για να ανοίξει το Menu με τα resize κλπ με δεξί κλικ, θα πρέπει να έχετε επιλέξει το εικονίδιο με το χεράκι, που είναι επάνω στην μπάρα. Ελπίζω να ήταν αυτό το πρόβλημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα και χρονια πολλα φιλε μου.Καλη χρονια να εχουμε. Τοσο απλο ηταν.... Μου εκανε εντυπωση που ενω απεγκαθιστουσα το προγραμμα επεμενε να παραμενει η παλια ρυθμιση που ειχα κανει εγω κατα λαθος καποια στιγμη. Εχω την εκδοση 2009 11.0 Ευχαριστω πολυ.
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα και χρονια πολλα φιλε μου. Κύριε Γιάννη ΦΙΛΗ παρακαλώ
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Κύριε Γιάννη ΦΙΛΗ παρακαλώ Ωχχχχχχ...Συγνωμη φιλη karmen1983 !!!! :huh:
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 χαχαχαχαχα όλα καλά. Έχω συνηθίσει το φίλε εδώ μέσα
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 χαχαχαχαχα όλα καλά. Έχω συνηθίσει το φίλε εδώ μέσα Ανδροκτατειται το forym βλεπεις...Τα κοριτσια σπανια ασχολουντε με υπολογιστες . Η 23χρονη κορη μου ετοιμα τα θελει τα πιο πολλα αν και δεν μπορω , πηρε mac που δεν εχω ιδεα και τα κατεφερε μονη της.
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Έχετε δίκιο ότι ανδροκρατείται. Αλλά υπάρχουμε και μερικές με την τρέλα των υπολογιστών. Η κόρη σας αν τα κατάφερε με mac και μάλιστα πρώτη φορά θέλει βραβείο
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Έχετε δίκιο ότι ανδροκρατείται. Αλλά υπάρχουμε και μερικές με την τρέλα των υπολογιστών. Η κόρη σας αν τα κατάφερε με mac και μάλιστα πρώτη φορά θέλει βραβείο Ναι μονη της.Εγω λεω mac-ρυα απο mac γαι μενα.Απλα οταν μπορει κατι ετοιμο δεν το αρνειτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.