Προς το περιεχόμενο

Αγορά LENOVO

elpa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή Χρονιά (Ψηλά το κεφάλι) :rolleyes:

Βλέπω αυτό το LENOVO

Link

Στα λεφτά του ποιό το μειονέκτημα? Νομίζω ότι και παιχνίδια παίζει και αν εξαιρέσεις την CPU που δεν είναι τελευταίας κοπής (αλλά αρκετά ισχυρή)δεν βρίσκω αρνητικά. Κάνω λάθος? (Αντί να δώσω 480 για αντικατάσταση GPU ή 200 για μεταχειρισμένη από το e- bay δεν παίρνω αυτό?)

Τι λέτε? Είναι κάτι που δεν βλέπω? :huh: :huh: :huh:

Δημοσ.

Μπορεί να έχετε δίκαιο σχετικά με τον core2duo, αλλά βλέπω προς πώληση φορητούς ακόμα και με core duo. Εν πάση περιπτώση λέτε να πάω σε ότι περίπου πρότεινε ο liakjim ? (να μη ξεφύγουμε και στην τιμή)

Δημοσ.

Μπορεί να έχετε δίκαιο σχετικά με τον core2duo, αλλά βλέπω προς πώληση φορητούς ακόμα και με core duo. Εν πάση περιπτώση λέτε να πάω σε ότι περίπου πρότεινε ο liakjim ? (να μη ξεφύγουμε και στην τιμή)

πολυ καλη η προταση του liakjim.

Το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι οτι εχει ενα χρονο μονο εγγυηση.

Αν δεν σε ενδιαφερει αυτο, το παιρνεις με κλειστα τα ματια!

Δημοσ.

πολυ καλη η προταση του liakjim.

Το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι οτι εχει ενα χρονο μονο εγγυηση.

Αν δεν σε ενδιαφερει αυτο, το παιρνεις με κλειστα τα ματια!

Ο Κωτσοβ.. δίνει εγγύηση για 3 χρόνια αλλά θέλει 150 ακόμα και πάμε πάνω στην τιμή <_< <_<

Γ@@@το... αν ανεβεί τόσο η τιμή πάλι στην @@Dell θα καταλήξω ??? :angry: :angry: :angry:

Δημοσ.

Παιδια , ποσες φορες θα το πουμε? Δεν υπαρχει 1 χρονος εγγυηση αλλα στανταρ τα 2 χρονια. Αν πει κανεις κατι με ενα τηλ στην προστασια του καταναλωτη ή τον σχετικο νομο σε φωτοτυπια στην τσεπη και τους κοβετε τα @ρχιδια (το εχω κανει).

@elpa στα λεφτα αυτα απλα ΔΕΝ υπαρχει κατι καλυτερο. Go for it

Δημοσ.

Παιδια , ποσες φορες θα το πουμε? Δεν υπαρχει 1 χρονος εγγυηση αλλα στανταρ τα 2 χρονια. Αν πει κανεις κατι με ενα τηλ στην προστασια του καταναλωτη ή τον σχετικο νομο σε φωτοτυπια στην τσεπη και τους κοβετε τα @ρχιδια (το εχω κανει).

@elpa στα λεφτα αυτα απλα ΔΕΝ υπαρχει κατι καλυτερο. Go for it

πιστευω πως οι περισσοτεροι που ασχολουμαστε με Η/Υ τον ξερουμε τον νομο αυτον.

το θεμα ομως ειναι πως δεν βρισκεις το δικιο σου.

δεν μου εχει τυχει καποια τετοια περιπτωση αλλα ειναι δυσκολα τα πραγματα

καθως πιο πολυ θα χασεις την ηρεμια σου παρα θα κανεις δουλεια..

Δημοσ.

Περιμένω καλύτερη προσφορά από DELL για αντικατάσταση της GPU (τάχω με τον εαυτό μου που ξέχασα και δεν έκανα επέκταση εγγυησης στα 5 χρόνια). Αλλά από ότι κατάλαβα οι τιμές αντικατάστασης GPU ακόμα και με "έκπτωση" σε οδηγούν στην αγορά νέου φορητού (αφού η εγγύηση πάει μόνο για 90 μέρες- το πολύ- για το καινούριο ανταλακτικό). Μάλλον προς την πρόταση του liakjim νομίζω ότι θα πάω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...