Προς το περιεχόμενο

Windows Xp 32 bit +ram issue

Rn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβαλα σαν χαρουμενος τυπακος και γω τα παντουρια τα εξ πι και ιδικα τα προφεσιοναλ τα 32μπιτα στο νεο μου πισι με 4 γκιγκα ραμ.ολα ωραια και καλα βαζω και τους ντριβερς της μητρικης ολο χαρα και παω να δω στις πληροφοριες συστηματος τι εγινε.τα 4 μου γκιγκα γινανε 2 :( Εψαξα στο ιντερνετ και λεει πως δεν υποστηριζει 4 γκιγκα σαν λειτουργια τα 32μπιτα και μπλα μπλα μπλα.Ρωταω εγω εαν α)περασω καποιο σερβις πακ αλλαζει αυτο?β)εαν περασω τα 64μπιτα παιζουν τα παιχνιδια για εξ πι?.γ)λεω να περασω τα 7 τα 32μπιτα θα εχω προβλημα?(μειωμενες επιδοσεις και δεν θα μου βρισκει τα 4 μου γκιγκα? :lol: )και ε)δεν τα βλεπει αλλα τα χρησιμοποιει ο επεξεργαστης? Θα περνουσα τον πιγκουινο(λινουξ)αλλα ειναι για γκειμινγκ και δεν λεει.παρακαλω βοηθεια

Δημοσ.

don't be a hater.το ειχα ηδη ψαξει οτι λενε αυτα τα λινκς.με καποιες μετατροπες στο μπουτ.ινι φτανει ΜΟΝΟ τα 3,5γκιγκα.κατι το οποιο φυσικα και δεν θελω.Οποια αλλη αλλαγη δεν εχει εφαρμογη αφου το οριο ειναι 3,5 γκιγκα.και οπως εξαρχης ρωτησα.τα χρησιμοποιει μονο τα 3,5 η και τα 4.και τις αλλες ερωτησεις(συγνωμη εαν ειμαι λιγο επιθετικος αλλα αντιμετοπισα πολλα προβληματα για να το φερω να μπουταρει και δεν θελω παλι απο την αρχη)

Δημοσ.

Και να το κάνεις να δείχνει 4gb εκεί, δεν είμαι σίγουρος αν ΟΝΤΩΣ θα χρησιμοποιούνται και τα 4 (οπότε δώρον άδωρον), λόγω ανάγκης χρήσης κάποιου μέρους διευθύνσεων για κάρτες γραφικών κτλ... Εγώ έχω 3gb οπότε και είμαι οκ... Απλά δεν ανέφερες ότι το ψάξες, ότι σου έβγαλε τελικά 3.5gb κτλ, γι'αυτό σε παρέπεμψα εκεί! Νομίζω η μόνη λύση (αν το επιβεβαίωνουν και άλλοι) είναι 64-bit OS.

Τι κάρτα γραφικών έχεις;

No offense :)

Δημοσ.

Για να χρησιμοποιήσουν τα Win και τα 4GB πρέπει να βάλεις κάποια 64bit έκδοση. Δεν υπάρχει workaround.

Τα καινούργια παιχνίδια (τελευταίων 6-7 ετών), κατά 99% δε θα χουν πρόβλημα με τα 7.

Το ότι τα XP βλέπουν μόνο 2 απ τα 4 είναι λίγο ασυνήθιστο αλλά όχι αδύνατο. Ποια μητρική έχεις και τι κάρτα γραφικών;

Δημοσ.

radeon hd5500 512mb gddr5.ξερεις για τα παιχνιδια εαν υπαρχει συμβατοτητα?http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_XP_Professional_x64_Edition εδω λεει κατι για συμβατοτητα κτλπ αλλα δεν αναφερει πολλα-εως τιποτα για τα παιχνιδια.λεω να το γυρισω σε 7αρια 32μπιτα

Δημοσ.

Η μόνη λύση είναι 64-bit OS που σου είπαν και ποιο πάνω.

Το ανεμιστηράκι του psu φτιάξε.

θα βαλω τα εφταρια τα ουλτιμειτ 32μπιτ και ναι το πισι δουλευει φιλε μου ευχαριστω

Δημοσ.

Και βέβαια παίζουν. Αν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα σε κάποιο παλιό παιχνίδι αυτό θα οφείλετε γενικά στα 7 και όχι στην 64bit έκδοση.

Δημοσ.

και παλι εχω προβλημα τωρα και στο bios τις βρισκει μαζι 2γκιγκα.οι μνημες πανω 2 γκιγκα η καθε μια http://www.memoryc.co.uk/images/products/b/cellshock-ddr2-single_3817.JPG 2 απο αυτες εχω στα 2 γκιγκα γραφει η καθε μια ,1066γκιγκα χερτζ και 2,3 βολτ τι να κανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...