antonl Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δε νομίζω ν απαγορεύονται Αν και είναι το σύνηθες, δε σημαίνει κι απόλυτα tracker = illegal.
Rooters Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλό είναι να μας το διευκρινήσει ο φίλος όμως
isay Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 @Rooters οι trackers δεν ειναι μόνο για παρανομο διαμοιρασμο. Επιτρέπονται συζητήσεις για trackers. Για παρανομο λογισμικό απαγορεύονται. @litos θες απλά να διαμοιράσεις αρχεία απο τον υπολογιστή σου ή θες να στήσεις ολόκληρο server και ανάλογο λογισμικό; Αν θες απλά το πρώτο, τότε δες αυτό
litos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Φιλε το πρωτο που μου ειπες το διαβασα αλλα δεν βρισκω εκει που λεει ''roll down to find bt.enable_tracker and set it to True. Restart uTorrent for this to take effect''
orotoi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Αν είναι κάτι ενδιαφέρον ενημέρωσε μας σχετικά με τον tracker όταν είναι έτοιμος.. Αν είναι νόμιμο πες το εδώ.. αν είναι παράνομο στείλε PM
litos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Εχω ένα πρόβλημα, αμα όμως το αντιμετωπίσω θα σε ενημερόσω και για το site για download.
litos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Εφτιαξα τον τράκερ και ενα τορρεντ για να το δοκιμασω αλλα λεει πως ο τρακερ είναι offline και δεν με αναγνωρίζει σαν seeder
plokami Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Το έφτιαξες με έτοιμο εργαλείο ή μόνος σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.