Αbominable Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Χαίρετε και καλή χρονιά σε όλους. Χρησιμοποιώ το excel για να βγάζω και να εκτυπώνω καθαρογραμμένα τις υπηρεσίες κάποιων ατόμων. Έχω ένα φύλο με το σύνολο των ατόμων που συμμετέχουν και ένα φύλο με τις υπηρεσίες. Δημιούργησα μία λίστα από το 1ο φύλο και στο 2ο φύλο το κελί δίπλα από κάθε υπηρεσία μπορεί να πάρει ονόματα μόνο από αυτή την λίστα. Πρόσφατα μου προέκυψε (από σφάλμα μου) το πρόβλημα της λανθασμένης διπλοεγγραφής ενός ατόμου σε 2 υπηρεσίες. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος τρόπος (επειδή δεν γνωρίζω πως να το ψάξω) σε περίπτωση που επιλέξω ένα άτομο σε μία υπηρεσία, να μην μπορώ να τον επιλέξω σε επόμενη. Ή με κάποιο τρόπο να παίρνω μία ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Θα κατεβάσεις το asap utilities (δωρεάν) Επιλέγεις την περιοχή που θες και πας information-> count and/or color duplicates in selection ο άλλος τρόπος είναι με μια απλή εντολή χρωματισμού του κελιού στο office 2007, να βρίσκεις αν το όνομα αυτό υπάρχει ήδη στη στήλη που γράφεις και να το κοκκινίζει. Θα κάνεις μια μορφοποίηση υπό όρους για διπλότυπες τιμές στην περιοχή που σε ενδιαφέρει, και θα χρωματίζει το κελί στο οποίο θα εισάγεις την διπλότυπη τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.