avatar41 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας και καλη χρονια σε ολους σας Ετιομαζομαι για αγορα μιας sumsung LE32C653M2W με αρχικη τιμη στα 966 ευρω και με τιμη μετρητης περιπου στα 740 ευρω Οι πωλητες καλα τα λενε μεχρι να σκασεις το χρημα αλλα το θεμα ειναι αν αξιζει να παρεις μια τετοια tv και η δικη σας γνωμη που δεν σας τα σκαει κανεις και μας τα λετε παντα αμεροληπτα και φιλικα Περιμενω τα σχολια σας που πιστευω θα μου δωσουν και την τελικη απαντηση Ευχαριστω εκ των προτερων Υ.Γ Ο πωλητης μου ειπε οτι φοραει ενα απο τα ποιο κορυφαια πανελ ισχυει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Που την ανακαλυψες αυτη την τηλεοραση φιλε μου.Μαλλον θα πρεπει να ειναι ιδια με την c650 με μικρες διαφορες στον σχεδιασμο ή θα πρεπει να ειναι μοντελο που προοριζεται για αλλη χωρα εκτος Ελλαδος 32αρα και 740 ευρω ποιος αγοραζει σημερα?Κοιτα κατι μεγαλυτερο και καλυτερο. Παντως αν ειναι ιδια μ' αυτη Link τοτε προκειται για μια καλη τηλεοραση στις 32 ιντσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avatar41 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση Τελικα τι αποφασισες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avatar41 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Τελικα πηγα και πηρα την samsung le32c650 την ειδα σε κατασημα και μου αρεσε Η TV ειναι παρα πολυ καλη και στο κομματι του media player ειναι απλα απαιχτη βαζεις το usb και παιζει τα παντα διαβαζοντας υποτιτλους ελληνικους χωρις κανενα προβλημα Εχει και ρυθμιση καθυστερησης ηχου Το μονο που δεν εκανα ακομα ειναι να τη βαλω στο internet γιατι δεν εχω ασυρματο δυκτιο και μεσω εθερνετ με τον υπολογηστη δεν τα καταφερα Πιστευω πως ειναι καλη αγορα Και τιμη 630 ευρο και ενα καλωδιο οπτικης δωρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Πραγματι προκειται για μια πολυ καλη τηλεοραση στις 32 ιντσες και για τα λεφτα της.Ο media player σιγουρα παιζει τα παντα. Καλες θεασεις φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avatar41 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Απο οτι εχω βαλει μεχρι στιγμης δεν εχει πει οχι ( usb παντα) απο συνδεση με υπολογιστη media share δεν εχω δοκιμασει ακομα αλλα στα ψηφιακα και εικονα απο δορυφορικο δεκτη ειναι απιστευτη αρκει να κανεις σωστες ρυθμησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Επειδη προκειται να παρω την συγκεκριμενη ξερει κανεις αν παιζει τα Mkv με dts ηχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.