Προς το περιεχόμενο

Αγορα Dellorm RI-104 ΝΕ ?

pavlos88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Χρόνια πολλά και υγεία σε όλους.

Έχει κανείς σας αγοράσει το GPS PNA Dellorm RI-104 ΝΕ New Edition?

Είναι καλό για τα λεφτά του ( 59 Ευρώ ) η θα έχει πρόβλημα αναβάθμισης σύντομα?

Από ότι διαβάζω είναι ξεκλείδωτο και μπορείς να βάλεις ότι πρόγραμμα θέλεις.

Δεν γνωρίζω πολλά περί GPS και θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια για την αγορά ενός φτηνού.

Το πρόγραμμα του TOMTOM που σου λέει σε πια λωρίδα της λεωφόρου πρέπει να είσαι για την επόμενη στροφή το έχουν και τα άλλα προγράμματα?

Δημοσ.

Είδα το GPS που μου δείχνεις. Φαίνεται με πολλές δυνατότητες. Δεν κατάλαβα όμως τι λογιστικό χρησιμοποιεί και αν μπορείς να βάλεις σε δεύτερο χρόνο κάποιο άλλο δικό σου. Ύστερα αν οι χάρτες που σου βάλουν δεν είναι καλοί για την Ελλάδα μπορείς να βάλεις δικούς σου? Αυτή η αλλαγή θα είναι εύκολη να γίνει από εσένα τον ίδιο η θα πρέπει να το πας σε κανένα ειδικό?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μπορείς να εγκαταστήσεις όποιο πρόγραμμα θέλεις και φυσικά όποιον χάρτη θέλεις.

Κανένας απολύτως περιορισμός.

Η εγκατάσταση είναι πανεύκολη.

Η μόνη γνώση υπολογιστών που χρειάζεται να έχεις είναι το drag & drop. :)

Δημοσ.

Κάτι που δεν καταλαβαίνω, (ίσως επειδή δεν είχα ποτέ μου GPS) είναι γιατί πολλοί ψάχνουν για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη? Από την στιγμή που υπάρχουν φωνητικές οδηγίες, θεωρητικά θα μπορούσε να μην υπάρχει καθόλου οθόνη.

Σχεδόν σχεδόν το παραγγέλνω. Έχοντας εμπειρία από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές δεν θέλω να περάσω την (υπόλοιπη ζωή )μου ξεψαχνίζοντας όλα τα χαρακτηριστικά του. Έτσι και αλλιώς οποιοδήποτε μοντέλο, φτηνό η ακριβό θα είναι προϊστορικό ύστερα από ένα χρόνο.

Μόλις το παρήγγειλα. Ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος και να μην μετανιώσω αυτή η (βιαστική μου κίνηση). :D

Δημοσ.

Ο,τι και να λέμε η οθόνη είναι απαραίτητη στο αυτοκίνητο και μάλιστα απο 4" και πάνω.

Είναι σημαντικό να την κοιτάς γιατί σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για το ταξίδι και μπορείς να δεις τι υπάρχει μπροστά σου.

Σε μια ορεινή διαδρομή για παράδειγμα ξέρεις αν έχεις στροφή, πόσο μεγάλη είναι και οδηγείς ανάλογα.

Επίσης να είσαι σίγουρος οτι το μηχάνημα που σου προτείνω δεν θα είναι απαρχαιωμένο σε ένα χρόνο.

Αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά δεν υπάρχει τίποτα ανάλογο.

Edit: Καλώς να σου έρθει. Αν χρειαστείς βοήθεια, εδώ είμαστε. :)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Το περιμένω με αρκετό άγχος . Ελπίζω να μην χρειαστεί να του βάλω αμέσως καινούργιο πρόγραμμα η χάρτες και αρχίζω να ζαλίζω κόσμο. Είμαι ιδιαίτερα περίεργος με τις ηλεκτρονικές συσκευές και στα χέρια μου σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν έντονα όλες του οι εντολές.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα.

Χτες έφτασε το GPS. Έχει το πρόγραμμα (Nav N Go iGO 8 - 8.3.4.102680 - Aug 13 2009 ).

Αν και το τελευταίο GPS που χρησιμοποίησα ήταν ένα ΜΙΟ ενός γνωστού μου πριν 2 χρόνια και δεν έχω εμπειρία μου φάνηκε λίγο βαρύ και περίπλοκο.

Είναι αρχή βεβαία και δεν το γνωρίζω καλά όποτε θα το μάθω καλυτέρα προτού κοιτάξω για άλλα προγράμματα.

Δημοσ.

Καλορίζικο λοιπόν.

Το πρόγραμμα είναι πολύ καλό.

Ειδικά αν του βάλεις ανάγλυφο εδάφους, κτίρια, pois, τελευταία αναβάθμιση χαρτών θα γίνει τέλειο.

Και μέτα σε βλέπω και με κανένα dimka ή gurjon skin.

Βάλε τον τελευταίο χάρτη της teleatlas.

Q3.2010(2010.11.19)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις ευχές. Ελπιζω να μην εχω μπλεξει ομως.

Βρήκα το “ Greece_83_TA_2010.06_100716”. Έκανα την σύνδεση με το USB καλώδιο και παρατήρησα ότι αργεί για να ανοίξει σαν αφαιρούμενος δίσκος. Μάλιστα εμφανίζονται δυο αφαιρούμενοι δίσκοι και αν ανοίξεις οποιονδήποτε από τους δυο δεν υπάρχει τίποτα μέσα.

Αντίθετα αν βάλεις το καλώδιο USB και περιμένεις (ύστερα από λεπτά λογω και του σκναρίσματος από το Αντιβιρους) να βγει το αναδυόμενο παραθυράκι, το ανοίγεις και βλέπεις τα περιεχόμενα. Παρολαυτα είναι πολύ αργό το άνοιγμα των περιεχομένων και επιπλέον όταν 1)προσπαθώ να αντικαταστήσω τον χάρτη η 2)να σβήσω τον ήδη υπάρχοντα η 2)να σώσω τον ήδη υπάρχοντα στον υπολογιστή, μου βγάζει το εξής μήνυμα.

(Δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του Greece_83_TA_2010.06_100716: Η παράμετρος είναι εσφαλμένη).

Πραγματικά δεν περίμενα να συναντήσω τέτοια προβλήματα και μάλιστα τόσο νωρίς. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;

Στο εγχειρίδιο σχετικά με την σύνδεση USB γράφει:

(((1)This is to set the mode when the USB interface of the device is connected

to the computer, in which “U disk” is to set the device as the portable

memory, and

2) “ACTIVESYNC” is to use the device for program debug. )))

Το έχω στο 1) όπως ήταν και από την αρχή.

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις τη δουλειά με card reader;

Επίσης εγκατέστησε το activesync ή το windows mobile στο pc σου αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Δημοσ.

Όλα εντάξει. Αν και δεν ξέρω ποιο πως λύθηκε το πρόβλημα και αν θα ξαναπαρουσιαστεί.

Αρχικά δοκίμασα τις δυο μπροστινές θύρες USB του υπολογιστή με επανεκκίνηση, τίποτα.

Ύστερα ψάχνοντας στο Ιντερνέτ είδα για το ActiveSync. Το έβαλα και έκανα επανεκκίνηση, τίποτα.

Ύστερα εγκατέστησα κάτι Drivers USB για Garmin που βρήκα στο Ιντερνέτ, με επανεκκίνηση, πάλι τίποτα.

Ύστερα το σύνδεσα με τις θύρες της οθόνης που με την σειρά τους είναι συνδεδεμένες με μια θύρα στο πίσω μέρος του υπολογιστή και όλα λειτουργησαν τέλεια.

Πριν από αυτό βέβαια ‘’έπαιζα’’ λίγο με τον Driver Genius professional.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι πραγματικά ήταν που το έκανε να συνδεθεί καλά. Όποτε έχω χρόνο θα το ξαναδοκιμάσω για να βγάλω και τους χάρτες ευρωπαϊκών χωρών που μου έχουν βάλει και δεν με ενδιαφέρουν.

Προς το παρών ‘’βρήκα’’ και έβαλα το (Greece_83_TA_2010.09_101119.fbl).

Όσον αφορά το ‘’ ανάγλυφο εδάφους’’ και τα ‘’ dimka ή gurjon skin’’ , δεν ξέρω ακόμα τι είναι αλλά θα τα ψάξω. Σήμερα έκανα την πρώτη μεγάλη διαδρομή και παρότι με βοήθησε τέλεια δεν θα έλεγα όχι για κάτι παραπάνω.

Ευχαριστώ και πάλι για την πρόταση του συγκεκριμένου μοντέλου. Μάλιστα δεν το κράτησαν και στο τελωνείο οπότε 72,19 Ευρω είναι πολύ καλή τιμή.

Δημοσ.

το πηρα για να το κανω δωρο.

απολυτη κινεζια.

το primo που φοαραει ειναι σπασμενο.

το recovery eiναι αντεγραμμενο σε ......maxwell cd και γραμμενο με μαρκαδορο!!!!

πολυ βαρυ...ελπιζω να στεκεται στο τζαμι.

τα τρεχει ολα τα προγραμματα με καλη ταχυτητα.

δε ξερω ποσο θα κρατησει.

ΔΕ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ!!!!

Δημοσ.

το πηρα για να το κανω δωρο.

απολυτη κινεζια.

το primo που φοαραει ειναι σπασμενο.

το recovery eiναι αντεγραμμενο σε ......maxwell cd και γραμμενο με μαρκαδορο!!!!

πολυ βαρυ...ελπιζω να στεκεται στο τζαμι.

τα τρεχει ολα τα προγραμματα με καλη ταχυτητα.

δε ξερω ποσο θα κρατησει.

ΔΕ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ!!!!

Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; Ή ακόμη και στα διπλάσια...; :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...