PD73 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Παιχνιδια* του PS1 "τρεχουνε" κανονικα σε κονσολα PS2 τσιπαρισμενη? *εννοω αυθεντικα
bele Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ναι κανονικοτατα..και επισης αντιγραμμενα παιχνιδια του PS1 παιζουν σε τσιπαρισμενο PS2
PD73 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ναι κανονικοτατα..και επισης αντιγραμμενα παιχνιδια του PS1 παιζουν σε τσιπαρισμενο PS2 χμμ αυτο ειναι ενα θεμα επισης που με αφορα, κατεβασα μεσω τορεντ καποια PSX παιχνιδια και δυστυχως δεν καταφερα να τα παιξω στην κονσολα μου! φταιει ο τροπος "καψιματος"? το αρχειο?
panosno1com Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 κατεβασες PAL ή ΝΤSC παιχνιδια? Σε καποια ξενα φορουμς λενε να "καις" τα cd/dvd για το play2 σε ταχυτητα 4χ... προσωπικα τα καιγα παντα σε 20χ και δεν ειχα κανενα προβλημα ! Λογικα κατεβασες ενα .iso αρχειο ... Πατα να ανοιξει κατευθειαν με το nero ή αλλιως στο nero (εχω το 9 εγω) συσκευη εγγραφης -> εγγραφη ειδώλου ... και "δειχτου" που ειναι το .iso ειτε .img που εχεις κατεβασει και θα στο γραψει !
darklordvader77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 μπορεις επισης να χρησιμοποιησεις αντι για το Nero για να "καις" τα εικονικα σου αρχεια το πολυ καλο και Freeware Img Burn. Επειδη δεν ειναι στανταρ οι ταχυτητες, καψτο σε οσο πιο αργη ταχυτητηα γινεται.. Καλη χρονια!
PD73 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 δοκιμασα το "καψιμο" με Νero & με το Imgburn, καμμια τυχη! τελικα μετα απο ερευνα βρηκα οτι ισως να φταιει το μεσο δλδ η μαρκα του DVD, θα δοκιμασω αυριο με Verbatim DVD-R σε χαμηλη ταχυτητα και ο Θεος βοηθος. οσο για το αν ειναι NTSC η PAL δεν λενε δυστυχως... Πρεπει οπωσδηποτε να παιξω τα Resident Evil 1 εως 3 στο PS2 μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.