Προς το περιεχόμενο

Aσύρματο Router μεγάλης εμβέλειας

babis_crx_vtec

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλα.... θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνεται ασύρματο Router, για να μπορώ να στέλνω ασύρματο internet σε έναν φίλο μου απέναντι.. μιλάμε για απόσταση 100 μέτρα στην οποία υπαρχουν 2 τοίχοι. ο φίλος μου έχει laptop Acer aspire 5920g με win7 ultimate.. ευχαριστώ..

Δημοσ.

εφοσον μιλας για laptop ολα τα modem/routers πιανουν σιγουρα σε τετοια αποσταση. Τωρα οι αλλες συσκευες μαλλον δεν θα πιανουν αλλα τα laptops έχουν πολυ ισχυρεσ κεραιες!!

Δημοσ.

αν και με ενα δυο acer εχω απογοητευτει απο σημα εν τουτοις πρεπει να το δοκιμασει.εξαρατε παχος τοιχων και γενικα.αν μπορεσει να το βαλει κοντα σε παραθυρο να γλυτωσει τον εναν τοιχο θα ειναι καλη φαση.επισης υπαρχουν και πιο δυνατα usb sticks 500mw η 300mw.επισης αν παρει ρουτερ με αποσπωμενη κεραια θα μπορουσε να βαλει και μια κατευθυντικη.καλο ειναι πριν παρει κατι να κανει δοκιμη.επισης καποια access point οχι adsl routers παιζουν 300 mw για πιο δυνατο σημα.

και το n παιζει θεωρητικα πιο μακρια.

Δημοσ.

Εγω καθε αλλο, κανα δυο acer που σεταρα ειχαν απιστευτο ασυρματο. Μπορει να ετυχε βεβαια αν και νομιζω οτι τωρα πια καταλαβαινω αμεσως αν εχει καποιο ρουτερακι καλο σημα ή οχι. Παντως σε αυτη την αποσταση και με τοιχο αναμεσα......... ψιλοοριακα θα πιανει με το παρα πολυ 2 γραμμες.

Δημοσ.

acer αυτα που ηταν χαλια που μου ειχαν βγαλει την ψυχη ηταν που στο device manager εβλεπες να γραφουν wireless καρτα acer αν θυμαμαι σωστα γιατι πανε και 2-3 χρονια.ουτε με wpa επαιζαν.τι δοκιμες αυτα τιποτα.αμα πιανει και 2 παυλες καλα θα ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...