orck Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Η αντικαταβολη σχεδον παντα χρεωνεται επιπλεον με 3-5€. Η πληρωμη με πιστωτικη δεν εχει επιπλεον χρεωση. Εχει δικιο φιλος παραπανω που λεει οτι ειναι διαφορετικο πραγμα με τα μεταφορικα.
venumis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ενα site με φωτογραφιες ειναι, ειλικρινα.... χα χα κορυφαίο... Οπως επίσης και του φίλου που έγραψε περί συνέπειας..
venumis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Χαλαρα ένα απο τα καλυτερα ποστ του 2011... Καλά ακόμα δεν μπήκε το 11 εσύ έβγαλες και τα best ?
beez Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 προφανως καποιος απο το πλαισιο διαβαζει αυτο το φορουμ
Neo106 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Παιδια απλως θα αναγκαστουμε να κανουμε με το πλαισιο οτι καναμε με το e-shop...δηλαδη μαυρο!
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Παιδια απλως θα αναγκαστουμε να κανουμε με το πλαισιο οτι καναμε με το e-shop...δηλαδη μαυρο! 2,5 χρονια το κανουν αυτο το παιχνιδι και μαλιστα μεχρι μολις πριν ενα μηνα εμεναν δεκα μερες στην σελιδα τους ακυρα προιοντα... Τι θα; Αυτο ειναι ηδη γεγονος, not "last year", the year before last year... Καλη χρονια!
million_voices Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 ε οχι και 2,5 χρονια,μαζικα και με συνεπεια το κανουν εδω και μερικους μηνες
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 ε οχι και 2,5 χρονια,μαζικα και με συνεπεια το κανουν εδω και μερικους μηνες http://www.thelab.gr...141-post41.html (ολο το θεμα http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/provlima-me-plaisio-gr-66565.html) Και δεν αρχισε τοτε, υπαρχουν και παλιοτερες αναφορες...
lynch Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 ε οχι και 2,5 χρονια,μαζικα και με συνεπεια το κανουν εδω και μερικους μηνες 11 Iανουαρίου 2009... Αποτέλεσμα. Το γνωστο.
lynch Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 11 Iανουαρίου 2009... Αποτέλεσμα. Το γνωστο. Σορυ για το διπλό ποστ...
SV1EOD Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δεν ξέρω για την συγκεκριμένη αλλά πριν μία εβδομάδα που τον είχε ξαναβγάλει εγώ τον πρόλαβα στο κατάστημα της Καλλιθέας. Και από ότι μου είπε ο πωλητής συνολικά είχαν 10 κομμάτια τα οποία φύγανε σε χρόνο dt. Μετά από 2-3 μέρες τον έβγαλε και στο κατάστημα του Ψυχικού αλλά όταν πήρα τηλέφωνο είχε φύγει και από ότι μου είπαν ήταν ένα κομμάτι.
nektami Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Σχετικά με την ηλεκτρονική σας παραγγελία θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι........................ Κατά την επεξεργασία της παραγγελίας σας παρουσιάστηκε θέμα διαθεσιμότητας σε ορισμένα από τα υλικά που επιλέξατε. Αρχισαμε της λαμογιες για το καλο του χρονου.
tarantules Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μήπως να αρχίσουμε να τους δουλεύουμε κι εμείς σιγά σιγά; Πχ να βάζουμε καμιά 10ρια προϊόντα τους στο καλάθι (ακριβά κατά προτίμηση) και όταν μας τα στέλνουν με αντικαταβολή απλά να μην παραλαμβάνουμε... Έτσι για το σπάσιμο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.