tarantules Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Γιατί δεν παίρνεις ένα tablet με οθόνη 7'' να ξεμπερδεύεις; Πιο φτηνά θα σου έρθει και κάνει και περισσότερα πράγματα και το παίρνεις και παντού μαζί σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Οι εταιρίες για να επιβιώσουν παράγουν διάφορα μαραφέτια ψυχαγωγίας, απαλλάσονται δε από την ευθύνη, στα ψιλά γράμματα. χλωμο .ποιος σου το πε?και τα εργοστασιακα εχουν οθονες χαμηλα,δεν ειναι παρανομο! αν παει κανεις ας ρωτησει τι γινετε γia τv tuner με ψηφιακο σημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 χλωμο .ποιος σου το πε?και τα εργοστασιακα εχουν οθονες χαμηλα,δεν ειναι παρανομο! αν παει κανεις ας ρωτησει τι γινετε γia τv tuner με ψηφιακο σημα. Για τα tv tuner υπαρχει νομοθεσια να λειτουργουν μονο οταν ειναι δεμενο το χειροφερενο του αυτοκινητου (αυτο επιτυγχανεται με καποιο κλαωδιο) αλλα κανεις δεν το εφαρμοζει απο τους εγκατασταστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Για τα tv tuner υπαρχει νομοθεσια να λειτουργουν μονο οταν ειναι δεμενο το χειροφερενο του αυτοκινητου (αυτο επιτυγχανεται με καποιο κλαωδιο) αλλα κανεις δεν το εφαρμοζει απο τους εγκατασταστες. Το καλώδιο που λες απλά παίρνει ένα σώμα (-) από το αυτοκινητο όταν τραβιεται το χειροφρενο, αμα λοιπόν συνδεθεί σε ένα μόνιμο (-), τότε παίζει τβ (και για dvd το ίδιο ισχύει) σε μόνιμη βάση. Κι εγώ (που χρονιά τώρα κάνω τις εγκαταστάσεις στο δικό μου και στις οικογένειας), έτσι έκανα στου αδερφού μου που έβαλε ένα τέτοιο πρόσφατα, αλλά ίσως πρέπει τελικά να του το συνδεσω με το χειρόφρενο, γιατί δεν του εχω πολύ εμπιστοσύνη. Όσο για ψηφιακά..έχουν κυκλοφορήσει κεραίες όπως οι ήδη υπάρχουσες για τβ, αλλά έχουν στην άκρη του καλωδίου κι ένα δεκτακι που κάνει τη μετατροπή, ειναι όμως ακριβές πολύ για την ώρα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 590 ειναι πολλα για κινεζικο ''no name'', μπορεις να τα παραγγειλεις απο εξωτερικο αρκετα φτηνοτερα Εγω προτεινω να κοιταξεις καποιο zenec, ειναι λιγο ακριβουτσικο (πολυ ποιο φτηνο απο τα 'επωνυμα' η εργοστασιακα αλλα ποιο ακριβο απο τα 'no name') ειναι χιλιοδοκιμασμενα και αψογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Όσο για ψηφιακά..έχουν κυκλοφορήσει κεραίες όπως οι ήδη υπάρχουσες για τβ, αλλά έχουν στην άκρη του καλωδίου κι ένα δεκτακι που κάνει τη μετατροπή, ειναι όμως ακριβές πολύ για την ώρα. Sent from my HTC Desire using Tapatalk 400 ευρω εχει ο original της Kenwood (οσο μια tv) και 200 οι universal αλλα δεν δουλευει το tuch στην οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.