Προς το περιεχόμενο

"Επωνυμη" οθονη 2 din ολα σε ενα

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα κια Καλη χρονια !

Τι λετε για αυτη την οθονη 2 din παιδια που ειναι ενα σε ολα ?

Ειναι απο ελληνικο καταστημα αρα εχει και εγγυηση υποθετω.

Ενδιφαερομαι για το Ibiza του γιου.Εγω εχω Kenwood 8022Bt και navibox αλλα η τιμη εκτοξευεται ετσι.

Κινεζικα κλπ τα ξεπερναω γιατι ειναι πολυ αμφιβολο αν θα δουλευουν και φυσικα δεν εχουν εγγυηση.

Δημοσ.

επωνυμη?τι μαρκα ειναι? :blink:

Γραφει OSIO 9800

Επειδη βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειναι επωνυμη για αυτο στον τιτλο θεματος εχω βαλει την λεξη σε εισαγωγικα.

Δημοσ.

600 ευρω μου φαινονται πολλα παντως...

Για 2 din με gps, bluetooth και tvtuner η τιμή είναι - κατ'εμέ - πάρα πολύ καλή. Αντίστοιχα kenwood ξεπερνάνε το χιλιάρικο και χωρίς το tuner!

Δημοσ.

Εγώ γιατί ποτέ δε βρήκα χρήσιμες και πρακτικές τέτοιες οθονίτσες??Οι τρείσ βασικότεροι λόγοι:

1)το gps είναι πάρα μα πάρα πολύ επικίνδυνο εκεί κάτω.η ιδανικότερη θέση είναι στο τζάμι με μια βάση!Έτσι το μάτι δε φεύγει πολύ απτόν δρόμο και είσαι άρχοντας!

2)tv tuner?? ποιός βλέπει tv μες στο αμάξι?και αφήστε που τις περισσότερες φορές το σήμα είναι κάκιστο.Αυτά είναι για να λες έχω τηλεόραση και να ψαρώνεισ κόσμο!Ειλικρινά έχω φίλο που χει βάλει,και την 1η φορά μόνο την άνοιξε για να δει πως είναι!

3)Είναι ακριβές..600ε πχ για αυτή που αναφέρατε ενώ με βαριά 400ε έχεις πάρει gps και πηγή με όλα τα comfort!;)

Offtopic βέβαια,αλλά μια μικρή παρατήρηση!

Δημοσ.

Εγώ γιατί ποτέ δε βρήκα χρήσιμες και πρακτικές τέτοιες οθονίτσες??Οι τρείσ βασικότεροι λόγοι:

1)το gps είναι πάρα μα πάρα πολύ επικίνδυνο εκεί κάτω.η ιδανικότερη θέση είναι στο τζάμι με μια βάση!Έτσι το μάτι δε φεύγει πολύ απτόν δρόμο και είσαι άρχοντας!

2)tv tuner?? ποιός βλέπει tv μες στο αμάξι?και αφήστε που τις περισσότερες φορές το σήμα είναι κάκιστο.Αυτά είναι για να λες έχω τηλεόραση και να ψαρώνεισ κόσμο!Ειλικρινά έχω φίλο που χει βάλει,και την 1η φορά μόνο την άνοιξε για να δει πως είναι!

3)Είναι ακριβές..600ε πχ για αυτή που αναφέρατε ενώ με βαριά 400ε έχεις πάρει gps και πηγή με όλα τα comfort!;)

Offtopic βέβαια,αλλά μια μικρή παρατήρηση!

Η λυση 2din ειναι για αυτους που σαν εγω δεν ανεχομαι το gps καρφωμενο σε βεντουζα στο τζαμι και θελουν και απεικονηση του σε μεγαλη οθονη.Υποκειμενικο βεβαια...

Δημοσ.

θα παιρνει εξωτερικη κεραια?

Οι οθονες 2 din με πλοηγηση θελουν μια κεραια για το gps και μια για την tv αν εχουν και tv tuner . Αυτες ειναι εξωτερικες . Η κεραια του gps ειναι σαν σπιρτοκουτο.

Δημοσ.

αυτη που μου άρεσε, δεν ειναι επώνυμη αλλα εχει εγγύηση και ειναι απο καλο μαγαζι (γενικα). http://www.ebw.gr/el-GR/Product/6685/Hifi-max-7-2-Din-HD-High-Resolution-High-Definition-800x480-TFT-TOUCH-SCREEN-AUTOMATIC-MONITOR-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%9C%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7-SD-4-GB-FM-TUNER

Μακαρι να μπορούσα να τη βάλω και στο δικό μου (χωρις πατέντα... Με πατέντα μπαίνει αλλα δε θέλω... :mellow: )

Δημοσ.

αυτη που μου άρεσε, δεν ειναι επώνυμη αλλα εχει εγγύηση και ειναι απο καλο μαγαζι (γενικα). http://www.ebw.gr/el-GR/Product/6685/Hifi-max-7-2-Din-HD-High-Resolution-High-Definition-800x480-TFT-TOUCH-SCREEN-AUTOMATIC-MONITOR-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%9C%CE%B1%CE%B6%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7-SD-4-GB-FM-TUNER

Μακαρι να μπορούσα να τη βάλω και στο δικό μου (χωρις πατέντα... Με πατέντα μπαίνει αλλα δε θέλω... :mellow: )

Σε ποιο αυτοκινητο θελει πατεντα ?

Δημοσ.

Η tv και το gps (εκεί κατω) είναι κίνδυνος-θάνατος για οποιονδήποτε οδηγό και ακόμη πιο επινδυνο για τον φουκαρά- θύμα του ατυχήματος που θα ακολουθήσει... Οι εταιρίες για να επιβιώσουν παράγουν διάφορα μαραφέτια ψυχαγωγίας, απαλλάσονται δε από την ευθύνη, στα ψιλά γράμματα.

Και επειδή περιμένω απαντηση του στυλ '' οδηγώ πολλά χρόνια, σε εμένα δεν συμβαίνουν αυτά, είμαι επαγγελματίας κλπ'' ...ρωτήστε έναν ταξιτζή ΠΟΥ , ΠΩΣ, ΠΟΣΗ ΩΡΑ χρησιμοποιει τo tv tuner και το gps...

Προτείνω τα 500 ευρώ να γίνουν καλύτερα αμορτισέρ και καινουρια λάστιχα.

Δημοσ.

Σε ποιο αυτοκινητο θελει πατεντα ?

smart fortwo. Εχει χώρο για 2din αλλα κανονικά η πηγη του ειναι μονή και ακριβώς απο κάτω εχει συρταράκι (το οποιο κάποιοι αφαιρουν και το βάζουν 2 din. Αν ενρισκα καποιο μαστορα που θα μου εγγυόταν σίγουρο και καλαίσθητο αποτέλεσμα θα το εβαζα).

Δημοσ.

smart fortwo. Εχει χώρο για 2din αλλα κανονικά η πηγη του ειναι μονή και ακριβώς απο κάτω εχει συρταράκι (το οποιο κάποιοι αφαιρουν και το βάζουν 2 din. Αν ενρισκα καποιο μαστορα που θα μου εγγυόταν σίγουρο και καλαίσθητο αποτέλεσμα θα το εβαζα).

Eχεις σχετικο pm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...