Προς το περιεχόμενο

ποιο σκληρο??

trelofanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλη χρονια σε ολους!!!!!

Θα ηθελα να ρωτησω κατι...στηνω ενα καινουριο desktop και θελω ενα σκληρο χωρητικοτητας 300-500 gb και οσο το δυνατον οικονομικοτερο......

Με ενδιαφερουν κυριως 2 πραγματα:

1)Να εχει οσο το δυνατον πιο αθορυβη λειτουργια

2)Να ειναι οσο γινεται πιο γρηγορος στη μεταφορα δεδομενων(copy-paste) και στην φορτωση δεδομενων.....

Επειδη δεν εχω ιδεα που να ψαξω και τι να ζητησω ρωτω εσας.....

καθε προταση καλοδεχουμενη.....

Καλη χρονια!!

Δημοσ.

παρε WD scorpio black.

αλλιως υπομονη για SSD.

Η WD Black είναι αρκετά θορυβώδες. Και αυτός που του λες να πάρει είναι για laptop δεν είναι για σταθερό desktop.

Μέχρι ποσά διαθέτης ;Από ποια καταστήματα μπορείς να τον αγοράσεις;

Δημοσ.

Η WD Black είναι αρκετά θορυβώδες. Και αυτός που του λες να πάρει είναι για laptop δεν είναι για σταθερό desktop.

Μέχρι ποσά διαθέτης ;Από ποια καταστήματα μπορείς να τον αγοράσεις;

Οντως ειναι για laptop αλλα ειναι εντελως αθορυβοι εχω παρει εναν για το δικο μου 250 gb,επισης το οτι ειναι 2,5" δεν ειναι απαγορευτικο να μπει σε desktop αλλιως δεν θα βαζαμε ssd,στα 7 score μου βγαζει 6,2 σε AHCI οποτε σαν αποδοση ειναι παρα πολυ καλοι και στοιχιζουν 45€ απο plaisio που τον πηρα εγω.

Τεσπα ας πει ο φιλος μας τι ακριβως ζηταει και τι δινει να το συζητησουμε.

Α!!! Καλη χρονια παιδες!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

παιδια ειμαι διατεθιμενος να δωσω 50 ευρω....μετα βιας 60 αω βρεθει κατι εξαιρετικο....

φιλε μου αθηνα μενω...οποτε δεν εχω προβλημα με τα κατστηματα....

βεβαια τα περισσοτερα εξαρτηματα θα αγοραστουν απο eshop και ισως καλυτερα να βρισκαμε κατι απο κει....

αλλα αν υπαρχει σε αλλο καταστημα καποια ευκαιρια δε θα κολλησουμε εκει...:))

το τονιζω παιδια....με ενδιαφερει

1)να ειναι ΑΘΟΡΥΒΟΣ(καποτε χαρακτηριστικα ειχα αλλαξει 3 φορες εναν καινουριο απο τα multirama μεχρι να πετυχω τον πιο σχετικα αθορυβο....

2)να φορτωνει και να μεταφερει γρηγορα(πχ αυτος που εχω τωρα του βαζω ενα να κανει copy paste και κανει πολυ ωρα χαρακτηριστικα)...

αυτος που εχω τωρα ειναι νομιζω wd 300gb 7200 rpm 8mb buffer και τον εχω 2-3 χρονια.....

Καλη χρονια και παλι παιδια~!!!

Δημοσ.

+1 Στης επιλογές του Πάνου ;).Αν θέλεις τον απολυτό αθόρυβο δίσκο τοτε πας σε ssd και μετά σε green αλλά δεν θα έχεις και της καλύτερες ταχύτητες.

Και καλή χρόνια

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις προτασεις...αν βεβαια βρισκαμε εναν με αυτα τα χαρακτηριστικα και ταχυτητα μεταφορας 6gb/sec θα ταν υπεροχα!!

Τι εννοεις green φιλε μου???

Σε western digital εχουμε τιποτα??

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Blue-WD5000AAKX-500GB-HDD-3-5inches-16MB-Cache-7200RPM-Sata-6G.htm

Aυτος ας πουμε πως σας φαινεται???λεει αθορυβη λειτουργια και εχει 6gb/sec

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις προτασεις...αν βεβαια βρισκαμε εναν με αυτα τα χαρακτηριστικα και ταχυτητα μεταφορας 6gb/sec θα ταν υπεροχα!!

Τι εννοεις green φιλε μου???

Σε western digital εχουμε τιποτα??

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Blue-WD5000AAKX-500GB-HDD-3-5inches-16MB-Cache-7200RPM-Sata-6G.htm

Aυτος ας πουμε πως σας φαινεται???λεει αθορυβη λειτουργια και εχει 6gb/sec

Με τα 6gb/s που λέει δεν πρόκειται να το ποιασεις τέτοιες ταχύτητες με τίποτα ιδικά και αν η μητρική σου έχει μόνο sata 2.Αλλα και να έχει sata 3 η διαφορές με το sata 2 είναι αμελητέες.

Green εννοώ π.χ αυτόν

Δημοσ.

φιλε rafail μεχεις καταυποχρεωσει με τη βοηθεια σου....

για να μη σε κουραζω κιολας οπως ειπα και σε αλλο thread το συστημα μου θα απαρτιζεται απο

AMD Athlon II X4 640

4gb ram dual chanel(2+2) 1333mhz

Μotherboard ASUS M4N68T-v2

RADEON HD5770

Οποτε απο ολους τους πανω ποιο σκληρο θα βαζες εσυ???η motherboard μαλλον υποστηριζει sata II....

AAAAAAAAAAA

κατι τελευταιο...ειπαμε φτιαχνουμε ενα οικονομικο gamers pc :))

οποτε windows 7,32 ή 64 bit????

Δημοσ.

Με βάση τιμής αποδόσεις ο Samsung Spinpoint F3 500GB είναι μπροστά .Δες και ένα review για να καταλάβεις ;).

Επειδή έβαλες 4gb ram αναγκάστηκα πας σε 64bit για να σου αναγνωρίσει και τα 4gb.

Δημοσ.

οκ....ελπιζω να μην εχω προβλημα με προγραμματα στα 64....ευχαριστω για ολα!!!

Όχι δεν θα έχεις τα 32bit προγράμματα στα 64bit παίζουν το αντίθετο δεν γίνεται

Δημοσ.

στα χρήματα που δίνης o F3 500 η 1 τέρα είναι κορηφη

είχα 4 κομμάτια τον 1 τέρα μην Κοίτας τίποτα άλλο

δεν έχω κάποιο μετροπρογραμα για να σε πίσω πόσο καλά

τα πάει ο ένας .

αλλά έχω να σου δείξω πως τα παν η 4 σε raid 0 ;)

post-200405-0-15985600-1293926627_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...