Προς το περιεχόμενο

Εσπασε η Τηλεόραση LG

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας :cry:.Μόλις πριν λιγο μου επεσε η τηλεοραση απο ενα τραπεζάκι απο υψος 30 ποντων.Ειναι η LG M2362D.H οθόνη δεν έσπασε αλλα εσπασε το βυσμα της πρίζας και μπηκε μέσα.Προσπάθησα να την ανοίξω αλλά δεν έχει βίδες και δεν μπορεσα. :wacko:

Τι να κάνω ?Μπορω να την πάω για εγγύηση?Την πήρα τον Μαρτιο του 2010.250€. :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγγυηση με σπασμενη υποδοχη ρευματος; Τι θα τους πεις; Οτι απλα μια μερα εσπασε; Μην κοροιδευομαστε, εγγυηση ξεχνα την. Μπορεις να την πας να σου δωσουν κοστος επισκευης. Πιθανολογω οτι θα ειναι υπερβολικα υψηλο, εαν ειναι ετσι θα ψαξεις καποιο μαγαζακι στην γειτονια σου που κανει επισκευες, εαν εχει μεινει ακομη κανενα τετοιο καταστημα. Εκει μπορει να ασχοληθει ο μαστορας για να σου δωσει λυση. Προσεξε οτι ειναι ΡΕΥΜΑ 220V το οποιο σκοτωνει, δεν κανουμε πατεντες που μπορουν να στοιχησουν μια ζωη.

Καλη χρονια.

Καλή χρονιά κ ευχαριστω για την απάντηση.Αν τους πω οτι πήγα να βάλω την πρίζα και ξεκόλλησε η υποδοχή ρεύματος?Τελος παντων αμα δε πιασει θα φωνάξω εναν μαστορα αυριο να δουμε τι θα γινει...

χαχαχα τι να κανεις..τελοσπαντων παντως ρε παιδιά εψαχνα ενα 10λεπτο να δω απο που ανοιγει κ δε το βρισκα με τιποτα.μηπως είναι φτιαγμενο επίτιδες ετσι ωστε αν χαλάσει να μην μπορεί να επισκευαστει?

Εύκολο είναι αδερφέ.

Κάνε αναζήτηση στο google για LG LCD TV Service manual

Απο μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αλλο μοντέλο της ίδιας εταιρίας να πάρεις μια ιδέα. Φαντάζομαι να έχεις μια εμπειρία με ηλεκτρονικά και να μην είναι η πρώτη φορά που ανοίγεις κάτι. Διαφορετικά υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν επισκευες σε TFT κλπ τηλεοράσεις

25938119.jpg

και αν αποφασίσεις να το κάνεις μόνος δες και μερικά video

http://www.youtube.com/watch?v=GryA_Zl4EBk

Φιλε εκανα αναζητηση στο google για την τηλεοραση μου lg m2362d και δε βρηκα κανενα service manual.Την εχει κανεις που να την εχει ανοιξει να μου πει αν ανοιγει?

Φιλε αν ηξερες απο ηλεκτρονικα δε θα το ρωτουσες αυτο. Καλυτερα να τη πας σε καποιο μαστορα. Ευκολο πρεπει να ειναι, απλα θα σου φτιαξει το καλωδιο της πριζας.

Φιλε εκανα αναζητηση στο google για την τηλεοραση μου lg m2362d και δε βρηκα κανενα service manual.Την εχει κανεις που να την εχει ανοιξει να μου πει αν ανοιγει?

Oλες ανοιγουν, να την κλεισεις θα ζοριστεις... :P

Χωρις πλακα σε μαστορα πηγαινε, δε λυνονται ολα απο το ιντερνετ.

Επειδη την εγγυηση θαρρω πως σιγουρα την εχεις χασει, αν δε σου κανει κοπο πηγαινε την κι απτο επισημο σερβις της LG να σου πουνε μια τιμη.

Μηπως επειδη φτιαχτει και στην επισημη αντιπροσωπεια,δε χασεις εγγυηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...