jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας .Μόλις πριν λιγο μου επεσε η τηλεοραση απο ενα τραπεζάκι απο υψος 30 ποντων.Ειναι η LG M2362D.H οθόνη δεν έσπασε αλλα εσπασε το βυσμα της πρίζας και μπηκε μέσα.Προσπάθησα να την ανοίξω αλλά δεν έχει βίδες και δεν μπορεσα. Τι να κάνω ?Μπορω να την πάω για εγγύηση?Την πήρα τον Μαρτιο του 2010.250€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Εγγυηση με σπασμενη υποδοχη ρευματος; Τι θα τους πεις; Οτι απλα μια μερα εσπασε; Μην κοροιδευομαστε, εγγυηση ξεχνα την. Μπορεις να την πας να σου δωσουν κοστος επισκευης. Πιθανολογω οτι θα ειναι υπερβολικα υψηλο, εαν ειναι ετσι θα ψαξεις καποιο μαγαζακι στην γειτονια σου που κανει επισκευες, εαν εχει μεινει ακομη κανενα τετοιο καταστημα. Εκει μπορει να ασχοληθει ο μαστορας για να σου δωσει λυση. Προσεξε οτι ειναι ΡΕΥΜΑ 220V το οποιο σκοτωνει, δεν κανουμε πατεντες που μπορουν να στοιχησουν μια ζωη. Καλη χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλή χρονιά κ ευχαριστω για την απάντηση.Αν τους πω οτι πήγα να βάλω την πρίζα και ξεκόλλησε η υποδοχή ρεύματος?Τελος παντων αμα δε πιασει θα φωνάξω εναν μαστορα αυριο να δουμε τι θα γινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PavelX Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Αν τους πω οτι πήγα να βάλω την πρίζα και ξεκόλλησε η υποδοχή ρεύματος? Εσύ θα το πίστευες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 χαχαχα τι να κανεις..τελοσπαντων παντως ρε παιδιά εψαχνα ενα 10λεπτο να δω απο που ανοιγει κ δε το βρισκα με τιποτα.μηπως είναι φτιαγμενο επίτιδες ετσι ωστε αν χαλάσει να μην μπορεί να επισκευαστει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Εύκολο είναι αδερφέ. Κάνε αναζήτηση στο google για LG LCD TV Service manual Απο μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αλλο μοντέλο της ίδιας εταιρίας να πάρεις μια ιδέα. Φαντάζομαι να έχεις μια εμπειρία με ηλεκτρονικά και να μην είναι η πρώτη φορά που ανοίγεις κάτι. Διαφορετικά υπάρχουν μαγαζιά που κάνουν επισκευες σε TFT κλπ τηλεοράσεις και αν αποφασίσεις να το κάνεις μόνος δες και μερικά video http://www.youtube.com/watch?v=GryA_Zl4EBk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6tyMLpt5pfs http://www.youtube.com/watch?v=wMlF_P7zV3U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Φιλε εκανα αναζητηση στο google για την τηλεοραση μου lg m2362d και δε βρηκα κανενα service manual.Την εχει κανεις που να την εχει ανοιξει να μου πει αν ανοιγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Φιλε αν ηξερες απο ηλεκτρονικα δε θα το ρωτουσες αυτο. Καλυτερα να τη πας σε καποιο μαστορα. Ευκολο πρεπει να ειναι, απλα θα σου φτιαξει το καλωδιο της πριζας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Φιλε εκανα αναζητηση στο google για την τηλεοραση μου lg m2362d και δε βρηκα κανενα service manual.Την εχει κανεις που να την εχει ανοιξει να μου πει αν ανοιγει? Oλες ανοιγουν, να την κλεισεις θα ζοριστεις... Χωρις πλακα σε μαστορα πηγαινε, δε λυνονται ολα απο το ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 ε ναι εννοειται πως θα την παω σε μάστορα,απλως ρωτησα για να δω αν θα μπορεί να την ανοιξει ο μαστορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Επειδη την εγγυηση θαρρω πως σιγουρα την εχεις χασει, αν δε σου κανει κοπο πηγαινε την κι απτο επισημο σερβις της LG να σου πουνε μια τιμη. Μηπως επειδη φτιαχτει και στην επισημη αντιπροσωπεια,δε χασεις εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 απλως ρωτησα για να δω αν θα μπορεί να την ανοιξει ο μαστορας facepalm.bmp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ολα καλά παιδιά την πήγα στον Herbert τον μαστορα κ μου την εφτιαξε.20€ μου πηρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.