JEIQ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Εχω την μητρικη του τιτλου την αγορασα απο πλαισιο, εκθεσιακο κομματι χωρις το κουτι της.Που μπορω να βρω τον cd με τους driver και τα υπολοιπα προγραματα , to manual ,το καλωδιο για την rog conect τη μπαταρια και το πλαινο εξαρτιμα που μπαινει στο κουτι.Υπαρχει περιπτοση να βρω ολα μαζι??? Χρονια πολλα και Χαρουμενο το νεο αιτος
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Από αυτά που λες μόνο τους drivers, το manual μπορείς να βρεις. Ποιο λειτουργικό έχεις;
JEIQ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Εχω windows 7 64bit.Σχετικα με την μπαταρια μπορω να χρησιμοποιήσω καποια αλλη απο παλια motherboard
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Όχι βρε πάνε αγόρασε μια από το μαγαζί με ηλεκτρικά της γειτονιάς σου γύρο στα 2Ε κάνει. Τους drivers και το manual θα τους κατεβάσεις από εδω
JEIQ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Από αυτά που λες μόνο τους drivers, το manual μπορείς να βρεις. Ποιο λειτουργικό έχεις; Ενας ξαδερφος εχει την asus rampage iii extreme, αν πω να κανει ενα copy το CD θα δουλεψει στην δικη μου
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ενας ξαδερφος εχει την asus rampage iii extreme, αν πω να κανει ενα copy το CD θα δουλεψει στην δικη μου Όχι δεν θα δουλέψουν ολα. Γιατί δεν τους κατεβάζεις;
kanesaxo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ενας ξαδερφος εχει την asus rampage iii extreme, αν πω να κανει ενα copy το CD θα δουλεψει στην δικη μου Παλικαρε σου δωσε το λινκ ο ραφαηλ της επισημης σελιδας της asus. Που κολλάς? μπες και κατεβασε οτι χρειάζεσαι απο κει,ειτε οδηγους ειτε βοηθητικα προγράμματα.
JEIQ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 OK Eυχαριστο τα κατεβασα σχεδον ολα για τα υπολοιπα τιποτα ???
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Το πλαϊνό εξάρτημα που μπαίνει στο κουτί τι είναι;
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Το ένα είναι Back Panel I/O δεν ξέρω κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα που να το έχει αλλά μπορείς να βρεις κάτι στο ebay.Το άλλο είναι ένα απλό usb καλώδιο αρσενικό σε αρσενικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.