mythodea Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά, καλημέρα και καλή χρονιά να έχουμε! Ξέρετε πως γίνεται η αλλαγή γλώσσας σε windows αγγλικά? Έχω τα windows 7 64-bit Professional και θέλω να τα γυρίσω σε Ελληνικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
popeye68 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλή χρονιά και σε σένα! Λοιπόν. Κατ' αρχήν κάνε λήψη και εγκατέστησε την Ελληνική γλώσσα από τις ενημερώσεις (windows update). Mετά πήγαινε: Έναρξη > πίνακας ελέγχου > περιοχή και γλώσσα > εγκατάσταση/κατάργηση γλωσσών (επέλεξε τα Ελληνικά). Μετά στον ίδιο πίνακα ακριβώς από κάτω λέει "Επιλέξτε την γλώσσα που θέλετε να χρησιμοποιείτε στα μενού και στα παράθυρα διαλόγου". Επέλεξε "Ελληνικά". EDIT: Νομίζω όμως ότι την δυνατότητα αλλαγής γλώσσας την έχουν μόνο οι εκδόσεις Enterprise και Ultimate. Δεν είμαι σίγουρος. Aν κάνεις ότι σου λέω παραπάνω και δεν βρίσκεις τα κατάλληλα tabs τότε τα Professional δεν υποστηρίζουν την αλλαγή γλώσσας.
geomos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Ψαξε λιγο στο google για το vistalizator,ειναι ενα ευχρηστο δωρεαν προγραμματακι το κατεβαζεις μαζι με το language pack που θες (απο το ιδιο site) και 20 λεπτα μετα εισαι ετοιμος! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.