JohnXarxas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ευχηθώ καλή χρονιά, σε όλους εσάς με τα συμπτώματα... αυπνίας (insomnia) που κάθεστε το βράδυ και απαντάτε σε ότι ρωτήσει ο κάθε άγνωστος, που δεν του έχετε καμία υποχρέωση και βοηθάτε γιατί έτσι σας αρέσει! σας ευχαριστώ για αυτή την δωρεάν βοήθεια που παρέχετε σε διάφορα θέματα, την ψυχαγωγία και για το καλωσόρισμα σας, καθώς δεν είμαι μέλος εδώ και πολύ καιρό. χαίρομαι που μπήκα και βρήκα ένα ενεργό γεμάτο (και γαμάτο) φόρουμ όπου μπορώ να ξοδέψω την ώρα μου θέτωντας τις απορίες μου και λύνοντας απορίες άλλων το νόημα που πρέπει να κρατήσετε από αυτή τη δημοσίευση είναι καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2011 Υ.Γ. αυτή η μέρα είναι ειδική, και δεν θέλω να καείτε για άλλη μια φορά στο φόρουμ, όπως φυσικά δεν θα κάνω και εγώ. θα κάνω μια εξαίρεση, όπως όλοι (ελπίζω...)
darkhybridman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 εγω εχω ιατρικο προβλημα μερικη ριξη χιαστων οποτε ειτε εδω ειτε με τον οχλο προτιμω εδω καλη χρονια με υγεια και πολυ σεξ
bele Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Kαλη χρονια σε ολους και ευτυχισμενο το 2011!Ευχαριστω και εγω με τη σειρα μου ολους εσας και ολους τους moderators για την υποστηριξη που μου προσφεραν στο foroum και ζητω συγγνωμη αν πιθανως εκνευρισα με ορισμενα posts μου.Καλη συνεχεια σε ολους μας!!
gtroza Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Kαλη χρονια σε ολους και ευτυχισμενο το 2011!Ευχαριστω και εγω με τη σειρα μου ολους εσας και ολους τους moderators για την υποστηριξη που μου προσφεραν στο foroum και ζητω συγγνωμη αν πιθανως εκνευρισα με ορισμενα posts μου.Καλη συνεχεια σε ολους μας!! +1 καλή χρονιά σε όλους ! .
yioula Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 +11 και απο εμενα η χρονια θα 'χει σεξ, χαμογελα και αγωνα!!! χαμογελαστε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.