ColdFusion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 ενας φίλος αγόρασε την GA-880GA-UD3H (rev. 2.1) με μνημες G.Skill Ripjaws 4GB DDR3 Non ECC CL7 1333MHz και επεξεργαστη amd 955.Δεδομενο οτι ο φιλος ειναι μακρια απο την περιοχη μου δεν μπορω να τσεκαρω τα πράγματα που εχει αν κατι ειναι ελαττωματικό υπάρχει κανένας με την ιδια μητρική που να αντιμετώπισε πρόβλημα ? Το pc δεν μπαίνει καν στο bios ,το μονο που κάνει είναι αφου το ανοίξει να φέρνει μια στροφή ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή και μετα σταματάει και το Pc ειναι νεκρό!
rafail1994 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Η συγκεκριμένη μητρική πρέπει να έχει ''λαμπάκια'' πάνω στην μητρική που αν έχει κάποιο πρόβλημα π.χ η μνήμες σου ανάβει και το συγκεκριμένο λαμπάκι .Για πες τον να το δει
ColdFusion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 το στησιμο εγινε σε παλιο κουτι με cpu cooler μια coolermaster hyper 212, το θεμα ειναι οτι λαμπακια και τετοια δεν τα ειδε, προβλημα συμβατοτητας με της μνημες δεν υπαρχει, ενω ο επεξεργαστης ειναι ο δικος μου ο παλιος 955 που δεν ειχε προβλημα!Δεν ειμαι εκει για ν α δω τι παιζει, φενεται οτι εχει κανει σωστα τις συνδεσεις και οτι η μητρικη δεν ακουμαει με το σασι ,τι να πω δεν ξερω !Παιζει να ειναι ελλατωματικη η μητρικη ?
LouCi4er Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Παιζει μια χαρα να ειναι ελλατωματικη.Το θεμα ειναι οτι ειναι λιγο δυσκολο.Η γνωμη μου ειναι οτι κατι αλλο παιζει.Παλιο κουτι ακουσα,μηπως να ξεσυνδεσει τα κουμπια και να δοκιμασει με βραχυκυκλωμα των pins?Ποιο τροφοδοτικο εχει?
ColdFusion Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Παιζει μια χαρα να ειναι ελλατωματικη.Το θεμα ειναι οτι ειναι λιγο δυσκολο.Η γνωμη μου ειναι οτι κατι αλλο παιζει.Παλιο κουτι ακουσα,μηπως να ξεσυνδεσει τα κουμπια και να δοκιμασει με βραχυκυκλωμα των pins?Ποιο τροφοδοτικο εχει? το τροφοδοτικο ειναι καινουργιο CORSAIR cx600 watt,θα το παει σε τεχνικο μου ειπε να δει τι προβλημα εχει απο δευτερα !
qsis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Η συγκεκριμένη μητρική πρέπει να έχει ''λαμπάκια'' πάνω στην μητρική που αν έχει κάποιο πρόβλημα π.χ η μνήμες σου ανάβει και το συγκεκριμένο λαμπάκι .Για πες τον να το δει Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι phase leds αυτα που λες? γιατι στη δικη μου και αλλες που εχω δει αυτη τη δουλεια κανουν και απο τη στιγμη που κλοκαρεις μαλιστα παυουν να αναβουν γενικως (οχι μονο στη δικη μου, σε ολες) Μονο απο ηχειο μπορεις να καταλαβεις την οποια βλαβη Το παιδι παντως εχει βαλει τις μνημες στα σωστα slots ? Γιατι σε μια p55 της gigabyte που συναρμολογουσε ενας φιλος μου , δεν ξεκινουσε αν οι μνημες δεν ηταν στα slot 1 και 3, ενω σε αλλες μητρικες απο οσο εχω δει δεν παιζει ρολο Εγω τις ειχα βαλει απευθειας εκει που επρεπε για αυτο δε το χα προσεξει Εδω βεβαια μιλαμε για αλλη cpu , απλα λεω μηπως εχει κι εκει κολληματα η gigabyte Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι phase leds αυτα που λες? γιατι στη δικη μου και αλλες που εχω δει αυτη τη δουλεια κανουν και απο τη στιγμη που κλοκαρεις μαλιστα παυουν να αναβουν γενικως (οχι μονο στη δικη μου, σε ολες) Μονο απο ηχειο μπορεις να καταλαβεις την οποια βλαβη Το παιδι παντως εχει βαλει τις μνημες στα σωστα slots ? Γιατι σε μια p55 της gigabyte που συναρμολογουσε ενας φιλος μου , δεν ξεκινουσε αν οι μνημες δεν ηταν στα slot 1 και 3, ενω σε αλλες μητρικες απο οσο εχω δει δεν παιζει ρολο Εγω τις ειχα βαλει απευθειας εκει που επρεπε για αυτο δε το χα προσεξει Εδω βεβαια μιλαμε για αλλη cpu , απλα λεω μηπως εχει κι εκει κολληματα η gigabyte Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang Ναι αυτά είναι δεν θυμόμουν πως λεγόταν . Στην δίκια μου μητρική την asus crosshair iv formula αν δεν βάλεις π.χ την μνήμη ram ανάβει το phase led που έχει επάνω στην μητρική με κόκκινο που αντιστοιχεί στην μνήμη αν ανοίξεις το manual σου λέει αν η μητρική δείξει κόκκινο στο phase led της ram τότε η έχει πρόβλημα η δεν είναι καλά τοποθετημένοι. Ένα παράδειγμα έδωσα που το είχα πάθει εγώ όταν δεν κούμπωσα καλά το dimm στην μητρική.
ColdFusion Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι phase leds αυτα που λες? γιατι στη δικη μου και αλλες που εχω δει αυτη τη δουλεια κανουν και απο τη στιγμη που κλοκαρεις μαλιστα παυουν να αναβουν γενικως (οχι μονο στη δικη μου, σε ολες) Μονο απο ηχειο μπορεις να καταλαβεις την οποια βλαβη Το παιδι παντως εχει βαλει τις μνημες στα σωστα slots ? Γιατι σε μια p55 της gigabyte που συναρμολογουσε ενας φιλος μου , δεν ξεκινουσε αν οι μνημες δεν ηταν στα slot 1 και 3, ενω σε αλλες μητρικες απο οσο εχω δει δεν παιζει ρολο Εγω τις ειχα βαλει απευθειας εκει που επρεπε για αυτο δε το χα προσεξει Εδω βεβαια μιλαμε για αλλη cpu , απλα λεω μηπως εχει κι εκει κολληματα η gigabyte Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang δοκιμασε στην 1-3 ,2-4 και σε καθε slot ξεχωριστα με ενα dimm αλλα τζιφος! Εγω νομιζα οτι ειναι οι μνημες αλλα τελικα δεν!
ColdFusion Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 τελικα η μητρικη παει για rma κριμα ,αφου εγινε τσεκ σε ολα τα υπολοιπα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.