Προς το περιεχόμενο

thomson tg585 ΟΤΕ

johnis1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to cd δεν χρειαζεται. το ρουτερ ειναι μονο ethernet οποτε μπαινεις απο την Ip που γραφει ο φιλος πιο πανω.αν καποιος εχει πειραξει Ip η username η password το κανεις ενα Reset default και το ξανασεταρεις.επισης αν δεν θες το τροποποιηημενο firmware του οτε μπορεις να περασεις καποιο generic.λογικα θα σε αφησει.κατα τα αλλα μονο Username kai password θες και παιζει.ουτε καν το wizard δεν θελει.πας broadband connection αριστερα μετα internet Και βαζεις τα στοιχεια.

Δημοσ.

to cd δεν χρειαζεται. το ρουτερ ειναι μονο ethernet οποτε μπαινεις απο την Ip που γραφει ο φιλος πιο πανω.αν καποιος εχει πειραξει Ip η username η password το κανεις ενα Reset default και το ξανασεταρεις.επισης αν δεν θες το τροποποιηημενο firmware του οτε μπορεις να περασεις καποιο generic.λογικα θα σε αφησει.κατα τα αλλα μονο Username kai password θες και παιζει.ουτε καν το wizard δεν θελει.πας broadband connection αριστερα μετα internet Και βαζεις τα στοιχεια.

που θα βρω το username kai password?

Δημοσ.

To username και το password στο δινει ο παροχος σου. Εαν ειναι OTE και δεν το εχεις θα καλεσεις το 801-11-35555.

Το συγκεκριμενο ρουτερ ειναι και ασυρματο οποτε μπορεις να συνδεθεις απευθειας και ασυρματα, η ονομαδια και ο κωδικος ειναι γραμενος απο κατω, εαν δεν τον δεχεται καποιος τον εχει αλλαξει, πατας παρατεταμενα το reset απο πισω για να επαναφερεις τα αρχικα.

Δημοσ.

απλα οπως ειπε ο φιλος πιο πανω ειναι 2 password και usernames.το ενα που ειναι για να μπεις στον ρουτερ που συνηθως ειτε το γραφει απο κατω αλλα πιο συνηθως το thomson den exei pass και το αλλο Username password Που θες για την συνδεση σου πχ οτενετ η οτιδηποτε αλλο.το πρωτο αμα το εχεις ξεχασεις κανεις hard reset.το δευτερο μιλας με την εταιρεια σου.

Δημοσ.

απλα οπως ειπε ο φιλος πιο πανω ειναι 2 password και usernames.το ενα που ειναι για να μπεις στον ρουτερ που συνηθως ειτε το γραφει απο κατω αλλα πιο συνηθως το thomson den exei pass και το αλλο Username password Που θες για την συνδεση σου πχ οτενετ η οτιδηποτε αλλο.το πρωτο αμα το εχεις ξεχασεις κανεις hard reset.το δευτερο μιλας με την εταιρεια σου.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.Διαβάζω το φόρουμ και έχω βοηθηθεί αρκετά σε πολλά πράγματα. Δυστυχώς σε ένα πρόβλημα δεν έχω βρει ακόμα λύση. Θέλω να μπω στις ρυθμίσεις του router (tg585 v8 - forthnet) για να αλλάξω τη σύνδεση μου σε ασύρματη για να μπορώ να μπαίνω μέσω wifi από το καινούριο μου κινητό αλλά έχω ξεχάσει το password και το username που είχα βάλει και μου ζητάει. Αυτό δεν είναι το username και το password που μου είχε δώσει η Forthnet σαλλά κάτι που είχα βάλει εγώ έτσι δεν είναι; Τώρα που τα ξέχασα τι μπορώ να κάνω; Γίνεται reset και επαναφορά των username και password που έχει στο κάτω μέρος του το router? Αν ναι πως? Βοηθήστε ρε παιδιά σας παρακαλώ...

Δημοσ.

καντου ενα hard reset και θα επανερθει στις εργοστασιακες ρυθμισεις.λογικα θα εχει μια τρυπουλα στο πλαι την οποια κρατας πατημενη για καμια 10αρια δευτερολεπτα με κατι μυτερο οπως η μυτη απο στυλο κανα καρφακι.

μετα θα πρεπει να το ξαναστησεις απο την αρχη

Δημοσ.

η τρυπα ειναι στο πισω μερος.στο 878μ784 ειναι στο πλαι.

το πατας για 4-5 seconds και οταν το αφησεις θα ξαναξεκινησει και δεν θα εχει κωδικο.θα εχει χασει ολες τις ρυθμισεις βεβαια και θα χρειαστει να ξαναπερασεις το Username και το password απο την forthnet.Και μετα φτιαχνεις και το ασυρματο.

Κλειδωσε το wpa+wpa2.

Δημοσ.

δεν χρειαεται να κανεις telnet.η εντολη αυτη δεν ειναι προεγκατεστημενη στα windows 7.πρεπει να την κανεις Install η να περασεις καποιο προγραμμα secure crt,putty poy εχει αυτην την εντολη.καντο reset default και μετα μπες απο Internet explorer kai γραψε 192.168.1.254

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...