dewn735 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Εντελώς ξαφνικά, στη google.com μου εμφανίζονται κάτι "κουλοί" χαρακτήρες όπως στην εικόνα: http://img833.imageshack.us/f/selection002dj.png/ Εάν πάω στο Search settings και επιλέξω Αγγλικά μου τα εμφανίζει κανονικά, μόλις όμως σβήσω το ιστορικό το πρόβλημα επανέρχεται. Χρησιμοποιώ firefox 3.6.13 σε ubuntu 10.10 - τη τελευταία φορά που μου το έκανε αυτό χρειάστηκε τελικά να σβήσω όλον τον ~/.mozilla/firefox. Επειδή βαριέμαι να ξαναπερνάω πάλι όλα τα plugins και να τα ρυθμίζω, μήπως είχε και κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα που να βρήκε και τη λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 dewn735 μήπως παίζεις πίσω απο κάποιο proxy; Αυτό το GO TO GOOGLE GREECE δείχνει οτι σε αναγνωρίζει σαν να έρχεσαι απο κάποια άλλη χώρα. Μπορείς να το δεις http://whatismyipaddress.com/ Κλασσικές ερωτήσεις: -Στη διεύθυνση έβαλες google.gr ή google.com ; -Τι γλώσσες εχεις στον firefox; Καμία περίεργη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Και .com και .gr το ίδιο μου κάνει, ενώ η ip δείχνει κανονικά Ελλάδα. Τι εννοείς "περίεργη γλώσσα"; Στα Αγγλικά είναι edit: Τώρα που το θυμήθηκα, το όλο σκηνικό ξεκίνησε όταν έψαξα για κάτι ξενόγλωσσο με ελληνικούς χαρακτήρες, δηλαδή αντί για "what time is it" έγραψα "ςηατ τιμε ισ ιτ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Και .com και .gr το ίδιο μου κάνει, ενώ η ip δείχνει κανονικά Ελλάδα. Δεν γνωρίζω παραπάνω Τι εννοείς "περίεργη γλώσσα"; Στα Αγγλικά είναι Εννοώ αν στο firefox στο Tools->Options->Content->language-CHOOSE έχει καμία περίεργη γλώσσα όπως εβραϊκά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Εννοώ αν στο firefox στο Tools->Options->Content->language-CHOOSE έχει καμία περίεργη γλώσσα όπως εβραϊκά Σωστός... δε μου είχε τίποτα, μόλις του έβαλα Αγγλικά κι Ελληνικά όλα καλά... Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Το ΜΜΧΙe είναι το 2012 στα λατινικά νομίζω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Το ΜΜΧΙe είναι το 2012 στα λατινικά νομίζω ... Το MMXI είναι το 2011 για την ακρίβεια, αλλά δεν ήταν αυτό το πρόβλημα... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.