Προς το περιεχόμενο

Περιορισμένη πρόσβαση στο Internet

νοθωακι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να συνδεθώ ασύρματα σε κοινόχρηστο ανοιχτό δίκτυο με όνομα Guest.

Ενώ δείχνει ότι συνδέεται το PC μου με το Guest και μάλιστα με 5 γραμμές σήμα, μου εμφανίζει Περιορισμένη πρόσβαση στο Internet έχοντας ένα κόκκινο Χ ανάμεσα στο Guest και στο Internet.

Οι ρυθμίσεις της διεύθυνσης IP και του DNS στα προωτόκολλα IPv4 και στο IPv6 είναι στο αυτόματο.

Στο σπίτι μου που είχα το ίδιο πρόβλημα κάποια στιγμή είχα πάρει τον ΟΤΕ τηλέφωνο και μου είπαν να βάλω Αυτόματη διεύθυνση IP και διεύθυνση διακομιστή DNS προτιμώμενο και εφεδρικό τα 195.70.0.1 και 195.70.2.2 αντίστοιχα.

Πως μπορώ να τα βρω αυτά μόνη μου αφού δε μπορώ να βρω διαχειριστή του δικτύου Guest?

Μήπως φταίει κάτι άλλο και όχι το DNS για τη Περιορισμένη πρόσβαση στο Internet ???

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο του να μην έχει όντως ίντερνετ το δίκτυο αυτό, το σκέφτηκες; Ή του να απαιτείται κάποιος κωδικός για να συνδεθείς; Άμα ανοίξεις κάποιον browser, μήπως σε πετάει σε κάποια σελίδα για login;

Δημοσ.

dns δεν μπορεις να βαλεις αμα δεν ξερεις τι συνδεση εχει ο αλλος.κανε κατι το απλο για να δουμε τι φταιει.οταν σου βγαλει το μυνημα αυτο θα πας σε παραθυρο Command prompt και γραψε Ipconfig και πες μας τι σου βγαζει. αν σου βγαζει κανονικα Ip κτλ σημαινει οτι απλα το ρουτερ που συνδεεσαι δεν εχει ιντερνετ.αυτο μπορεις να το δεις κιολας αμα πληκτρολογησεις το default gateway που θα σου βγαλει η Ipconfig (to grapseis ston internet explorer)θα πρεπει να σου ανοιξει η σελιδα του ρουτερ.αν εχεις και προσβαση θα δεις πολλα.αν τωρα δεν σου γραφει νουμερα και απλα σου γραφει ενα ip 169. ktl κτλ σημαινει η οτι ο αλλος εχει κλειστο τον dhcp η εχει βαλει κλειδωμα με mac address η για καποιο λογο δεν επιτυχανεται η συνδεση μεταξυ pc σου και ρουτερ.αν εχεις αλλο laptop η κινητο μπορεις να δοκιμασεις να δεις τι θα σου βγαλει και αυτο.αλλα οπως το λες το πιο πιθανο ειναι οτι απλα συνδεεσαι με τον ρουτερ του αλλα ο ρουτερ του δεν ειναι συνδεδεμενος στο ιντερνετ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...