Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια-Προβλημα

JimxxZe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια... εχω το speedtouch 530v6 και το συνδεω με Usb καλωδιο με το pc επειδη με ethernet συνδεω μια κονσολα μετεωρολογικου σταθμου με το ρουτερ.... δοκιμασα πριν να συνδεσω με καλωδιο εθερνετ το pc με το ρουτερ αλλα δεν ειχα ιντερνετ,πατησα διαγνωση και μου εβγαλε τα windows ενεργοποιηση DHCP και πατησα οκ και μετα ειχα νετ.

Μετα αφου εβγαλα το εθερνετ και ξανασυνδεσα το usb καλωδιο δεν επικοινωνουσε σωστα η κονσολα του μετεοσταθμου με το ρουτερ οποτε μπηκα στο ρουτερ και home network interface και ξετικαρα την επιλογη enable DHCP(νομιζα αυτοπ ηταν το προβλημα) και εβαλα auto ip... μετα απο αυτο το ρουτερ ενω ανοιγει κανονικα δεν επικοινωνει με το pc βαζω την διευθυνση του και δεν γινετε τιποτα ,ουτε μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ ενω τα λαμπακια του ρουτερ ειναι ολα αναμμενα :( ,αλλα το dhcp ειναι παλι enable απο μονο του

Καποια βοηθεια??? Πως θα το φτιαξω τωρα?? :( :(

Δημοσ.

to dhcp πρεπει να ειναι ανοιχτο.οποτε η θα βαλεις καρφωτα ip στο pc σου και θα μπεις μεσα και θα τα βαλεις οπως ηταν πριν δηλαδη dhcp ανοιχτος η θα δωσεις και στα 2 καρφωτα ip.επισης για μενα πηγαινε παρε ενα switch που κανει 10 ευρω και βαλτα και τα 2 με ethernet Πανω.αξιζει τα 10 ευρω.ουτε Usb Ουτε drivers ουτε να χανεις σε ταχυτητα ουτε τιποτα.αν τωρα εχεις πειραξει πολλα στο ρουτερ και δεν παιζει γενικα τοτε καντο reset default με το μικρο κουμπακι που εχει και ξανασεταρε το απο την αρχη.

αν και πολυ παραξενο οταν ξαναβαλες την κονσολα με ethernet Που δεν επαιζε σωστα.

Δημοσ.

Τελικα εβαλα τις ρυθμισεις που αναγραφει στο σιτε του ο ΟΤΕ ωστε να μπορεσω να μπω στο ρουτερ να κανω τις ρυθμισεις και επελεξα το DCHP και μετα εβαλα στις ιδιοτητες της συνδεσης αυτοματη αποδοση IP και ολα μια χαρα

Ναι οντως θα παω να παρω ενα switch γιατι το usb μου κανει συχνα προβληματα!

Σε ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.
  • ενα switch θα ειναι η καλυτερη λυση.10 ευρω με 15 ειναι οποτε αξιζει.γλυτωνεις πολυ κοπο να περνας Usb drivers και επισης με το usb χανεις ταχυτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...