vasilis123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 καλησπέρα, την αλλά εβδομάδα θα μου φέρει ένας φίλος ένα G1. όταν το πάρω ποιώ είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω; πρέπει να το κάνω ροοτ;(αν ναι πώς; ) εφαρμογές πώς του βάζω; τα τραγούδια τα περνάω με κάποιο πρόγραμμα όπως το itunes; τι επαφές? ο τρόπος χειρισμού και συγχρονισμού με το pc έχει μεγάλη διαφορά από το iphone που έχω τώρα;; αυτά τα λίγα για αρχή... ευχαριστώ και χρόνια πολλά!!
parasaser Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 θα έχεις κανονική πρόσβαση απο τον υπολογιστή (με φακέλους και τέτοια) αν θες να το κάνεις root κατέβασε απο το market το πρόγραμμα universalroot (κάπως έτσι λέγετε) αλλά η διαφορά θα σου είναι τεράστια, ίσως αν έπαιρνες άλλο android κινητό να μην την καταλάβαινες.
vasilis123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ γι την απάντηση. Το g1 θα μου το φέρουν δώρο και θα το έχω σαν δεύτερο όπιτε δεν θα με πειράξει η μεγάλη διάφορα από το iPhone. Μπορεί κάποιος να μου πει περιληπτικά ποια είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να κάνω μόλις το πάρω; Ευχαριστώ πολύ !!!!
vasilis123 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μήπως μπορεί να με βοηθήσει Κανείς με το πως μπορώ να το κάνω ροοτ και πως μπορώ να του περάσω την τελευταία έκδοση του android.
vasilis123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 σημερα ηρθε το g1. αλλα εχω καποια προβληματακια... 1)δεν μπορω να ανοιξω το wi-fi(λεει unable to star wifi) 2) δεν αναγνριζει την micro sd εχει κανεις καμια ιδεα για το πως μπορω να το φτιαξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.