Προς το περιεχόμενο

διπλο λειτουργικο

mixalis-2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μολις πηρα το acer aspire 5741 εχει μεσα τα windows 7 και χωρισα τον δισκο στα 2 και στο αλλο μισο περασα τα xp απο οταν τα περασα τα xp δν μου βρισκει πουθενα τα windows7 ενω δεν τα εχω πειραξει... ενω οταν ειχα κανει το αναποδο σε αλλο pc δουλεψε κανονικα (ειχε xp κ περασα τα windows7) και μου ειχε δυνατοτητα επιλογης απο το bios εδω ουτε καν να επιλεξω δεν μπορω... τι μπορω να κανω για το επιστρεψω στην εργοστασιακη κατασταση η να μου βγαλει στο bios το πεδιο της επιλογης?

Δημοσ.

Βαλε το dvd των 7 και κανε repair αν δεν το φτιαξει μονο του μπες στο command prompt απο το repair και γραψε

C:>fixboot

Και

C:> fixmbr

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

φιλε εχω προσβαση στα windows7 ειχα στα xp αλλα εκανα οτι ειπε ο φιλος παραπανω και μου το γυρισε στα 7 αλλα παλι δν εχω επιλογη λειτουργικου

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε το EasyBCD.

Αφού το εγκατασήσεις στο Windows 7, ξεκίνα το πρόγραμμα και πήγαινε στο μενού Bootloader Setup, επέλεξε Install the windows Vista/7 bootloader to the MBR.

Μετά πας στο Edit Boot Menu και ρυθμίζεις ποιό θα είναι το προεπιλεγμένο λογσμικό και το χρόνο που διατείθεται στο menu επιλογής των λογισμικών.

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει κανενας τροπος (καταρχην εχω windows 7) να εχω δυο λογαριασμους και ο ενας να τρεχει τα 7 και ο αλλος τα xp ή στον ιδιο σκληρο ή σε δυο διαφορετικους...

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει κανενας τροπος (καταρχην εχω windows 7) να εχω δυο λογαριασμους και ο ενας να τρεχει τα 7 και ο αλλος τα xp ή στον ιδιο σκληρο ή σε δυο διαφορετικους...

Λογαριασμοί υπάρχουν σε λογισμικά. Μπορείς να βάλεις όσους θέλεις.

Αυτό που θες είναι 2 λογισμικά τα 7 και ΧΡ, τα οποία όταν ανοίγει ο H/Y να επιλέγεις ποιό θα διαλέξεις.

Δημοσ.

Λογαριασμοί υπάρχουν σε λογισμικά. Μπορείς να βάλεις όσους θέλεις.

Αυτό που θες είναι 2 λογισμικά τα 7 και ΧΡ, τα οποία όταν ανοίγει ο H/Y να επιλέγεις ποιό θα διαλέξεις.

Ακριβος...!!!! Καλη Χρονια.....2011

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...