Προς το περιεχόμενο

Γενικές απορίες για αγορά από το steam

god21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, θέλω να αγοράσω το Battlefield για pc μέσω του steam. Η αγορά πως θα γίνει; Θα μου έρθει cd ή θα το κατεβάσω; Με ποιος τρόπο γίνεται η πληρωμή; Ποιο είναι το πιο νεότερο παιγνίδι το Battlefield: Bad Company 2 Vietnam ή το Battlefield: Bad Company 2;

Thanks!

Δημοσ.

σε συμπληρωμα της παραπανω ερωτησης αν θελουμε να εγκαταστησουμε το ιδιο παιχνιδι σε αλλο υπολογιστη πρεπει να το ξαναγορασουμε;

Δημοσ.

Τελευταίο είναι το Vietnam, αλλά πρέπει να έχεις το BC2.

Από Steam δεν έχω αγοράσει ποτέ, και δεν ξέρω αν στέλνει και dvd.

Αμφιβάλω όμως.

Δεν χρειάζεται να το αγοράσεις πάνω από μια φορά, αλλά φοβάμαι πως με το ίδιο key, δεν θα μπορούν τα δυό pc να παίζουν online ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Μεσω του Steam το κατεβάζεις, δεν στελνουν dvd. Μπορεις να το παιζεις σε οσα pc θες με το ιδιο account, αλλά δεν γινεται να παιζουν online ταυτοχρονα.

Δημοσ.

Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής γίνεται η αγορά(και paypal).Και το κατεβάζεις το παιχνίδι στον τρέχον υπολογιστή.Αλλά δεν μπορείς να είσαι online ταυτόχρονα με το ίδιο account σε πάνω από 1 υπολογιστή.Το αγοράζεις ψηφιακά το παιχνίδι!..το manual του επίσης .Και τα έχεις μια ζωή ή τουλάχιστον μέχρι να κλείσει η valve-steam (δν ξέρουμε τί γίνεται σε τέτοια περίπτωση ) .

Δημοσ.

Ελπίζουμε ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα μας δώσει την δυνατότητα να κατεβάσουμε τα αγορασμένα παιχνίδια μας στον υπολογιστή! Αλλιώς μπουρλότο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...