Προς το περιεχόμενο

Σβήσιμο laptop

CastorTroy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρονια πολλά παιδιά...

Έχω ενα Toshiba Satellite το οποίο εδώ και αρκετό διάστημα μου σβήνει μόνο του κάποιες φορές ενώ πρέπει ναπεριμένω κανένα δεκάλεπτο για να ξανανοίξει. Όταν συμβαίνει αυτό, ακουμπώ στην αριστερή μεριά του και πραγματικά το laptop ζεματάει... Τι μπορώ να κάνω, έχετε καμιά ιδέα;;;

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρονια πολλά παιδιά...

Έχω ενα Toshiba Satellite το οποίο εδώ και αρκετό διάστημα μου σβήνει μόνο του κάποιες φορές ενώ πρέπει ναπεριμένω κανένα δεκάλεπτο για να ξανανοίξει. Όταν συμβαίνει αυτό, ακουμπώ στην αριστερή μεριά του και πραγματικά το laptop ζεματάει... Τι μπορώ να κάνω, έχετε καμιά ιδέα;;;

Κατέβασε to everest δες τις θερμοκρασίες του. Σβήνει για να μην γίνει καμια ζημιά στο hardware.

Eπόμενη κίνηση με πεπιεσμένο αέρα φυσας τις γρίλιες για να φύγει η σκόνη..

Αν δεν διορθωθεί το ανοίγεις το καθαρίζεις και του βάζεις νέα πάστα.

Δημοσ.

Aν δεν βοηθησουν αυτα που ειπε ο φιλος πιο πανω καλο ειναι να αγορασεις και ενα laptop cooler...ειναι αυτες οι ψυκτικες επιφανεις που διαθετουν επισης και ανεμιστηρακι...κανουν καλη δουλεια ;)

Δημοσ.

Κατέβασε to everest δες τις θερμοκρασίες του. Σβήνει για να μην γίνει καμια ζημιά στο hardware.

Eπόμενη κίνηση με πεπιεσμένο αέρα φυσας τις γρίλιες για να φύγει η σκόνη..

Αν δεν διορθωθεί το ανοίγεις το καθαρίζεις και του βάζεις νέα πάστα.

CPU 90 °C (194 °F)

CPU #1 / Core #1 86 °C (187 °F)

CPU #1 / Core #2 87 °C (189 °F)

GMCH1 61 °C (142 °F)

GMCH2 78 °C (172 °F)

GPU Diode 88 °C (190 °F)

FUJITSU MHZ2320BH G1 54 °C (129 °F)

GPU 30%

CPU Core 0.88 V

Δεν μπορώ να τα ερμηνεύσω αυτά, βράζει το μηχάνημα;;;;

Δημοσ.

CPU 90 °C (194 °F)

CPU #1 / Core #1 86 °C (187 °F)

CPU #1 / Core #2 87 °C (189 °F)

GMCH1 61 °C (142 °F)

GMCH2 78 °C (172 °F)

GPU Diode 88 °C (190 °F)

FUJITSU MHZ2320BH G1 54 °C (129 °F)

GPU 30%

CPU Core 0.88 V

Δεν μπορώ να τα ερμηνεύσω αυτά, βράζει το μηχάνημα;;;;

Κυριολεκτικά βράζει κλείστο :P

Και κάνε οτι σου είπα παραπάνω.

Δημοσ.

Καθαρισα τις γριλιες οσο μπορουσα και αφου ανοιξα ξανα τον υπολογιστη οι θερμοκρασιες κυμαινονται γυρω στους 70 βαθμους. Ειναι οκ τωρα η θελει και κατι παραπανω φιλε μου;

Δημοσ.

Μπα, ανεβαινουν παλι... Τωρα ειναι γυρω στους 80 ολες... :(

Το ανοίγεις το καθαρίζεις καλά και βάζεις νέα πάστα. Άμα δεν μπορείς το δίνεις σε τεχνικό. Αν δεν έχεις λεφτα πάρε μία βάση με 30-40 ευρώ. Αυτά απο μένα.

Δημοσ.

Το ανοίγεις το καθαρίζεις καλά και βάζεις νέα πάστα. Άμα δεν μπορείς το δίνεις σε τεχνικό. Αν δεν έχεις λεφτα πάρε μία βάση με 30-40 ευρώ. Αυτά απο μένα.

Να είσαι καλά φίλε μου, σε ευχαριστώ!

• Moderators
Δημοσ.

στο παλιο λαπ τοπ για να παίξω wow έβαζα απο κάτω δύο παγοκύστες!!!

Παντα μ αρεσαν αυτα τα low budget one time modsbiggrin.gif

Εχω δει και μπριζολες απο καταψυξη κατω απο λαπτοπtongue.gif

Δημοσ.

Όλα τα laptop πρέπει κάθε 6-18 μήνες (ανάλογα με τη χρήση) να καθαρίζονται στο εσωτερικό τους από σκόνη ιδιαίτερα στο σύστημα ψύξης. Παλιά ήταν πολύ ευκολο (ενα καπάκι συνήθως) όμως τώρα στα περισσότερα toshiba, hp, sony κτλ πρέπει ουσιαστικά να λύσεις ολόκληρο τον υπολογιστή. Πρέπει να καθαριστεί καλά η ψύκτρα εξωτερικά, να βγεί το ανεμιστηράκι και να μπει λίγο λυπαντικό στο εσωτερικό του και να τοποθετηθούν νέα θερμοαγώγιμα υλικά (πάστα, μαξιλαράκια κτλ).

Δημοσ.

Παντα μ αρεσαν αυτα τα low budget one time modsbiggrin.gif

p1030151s.jpg

Η δικια μου μοντα,ανεμιστηρακι πανω στον αεραγωγό της κάρτας,εως και -10 βαθμους σε full load :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...