kostass13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 παιδια καλησπερα εχω 2 αποριες: 1)εχω μια υδροψυξη της thermaltake γυρω στα 3 χρονια αν δεν κανω λα8ος και σημερα παρατηρησα επειδη αλλαξα το υγρο οτι απο διαφανες που ειχα βαλει ειναι κιτρινο!!!να εχει σκουριασει κατι???και 2) στον επεξεργαστη ε8500 μεσω everest βλεπω τις θερμοκρασιες και μου δειχνει cpu 29 , cpu1 29 ,kai cpu2 35 san na exei kolisei oute anaivenei oute katevainei!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Το κίτρινο που λες δεν το ακούω για καλό... για temps δες και τα realtemp/coretemp. Αν και εκεί δεν κουνιούνται, παίζει να έχεις κολλημένους αισθητήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μηπως το καινουργιο υγρο που εβαλες αλλαζει χρωμα με την αυξηση της θερμοκρασιας;Οσο για τις "κολλημενες" θερμοκρασιες ειναι 90% σιγουρο οτι επαθαν βλαβη οι αισθητηρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 οταν λεμε βλαβη διορθωνεται με καποιο τροπο η μενει ετσι κ εχω καποιο προβλημα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Αν έχεις κολλημένου αισθητήρες δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αλλά απ' όσα έχω δει, κολλημένους αισθητήρες έχεις από την αρχή, δεν είναι μια βλάβη που προκύπτει αργότερα. Εσύ έβλεπες κάποτε core temps κανονικά;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 να σου πω την αλη8εια δεν 8υμαμαι!!!μπορει να μην το ειχα παρατηρησει!!!τισ προαλες που ανεβασα τον cpu και εκανα ενα τεστ αναιβηκαν οι 8ερμοκρασιες κανονικα σημερα ειναι idle οπως σου ειπα πριν και οταν βαλω ενα παιχνιδι αναιβενει μονο η θερμοκρασια cpu k cpu1!!η cpu 2 αντε απο 35 να παει 37 αυτο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 E ναι ήταν κολλημένος πάντα, και πηγαίνει μέχρι μία τιμή. Σε άλλους δεν πηγαίνει κάτω από μια τιμή. Δεν είναι να ανησυχείς, ήταν πολύ κλασικό θέμα σε αυτά τα cpu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησει καποιος αισθητηρας μετα απο overclokcking? Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bele Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Mην φοβασαι ..κολλημενοι ειναι...τωρα δεν ξερω αν μπορεις να τους αλλαξεις.Εγω να φανταστεις παλια ειχα ενα pc με προβληματικους αισθητηρες και καταλαβαινα ποτε ανεβαινε επικυνδινα η θερμοκρασια απο τον ηχο που εκαναν οι ψυκτρες και τα ανεμιστηρακια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.