Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με εκκίνηση

mgoutsos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά όταν ανοίγω το pc φορτώνει κανονικά τα Win 7 και με βγάζει στην οθόνη του κωδικού. Βάζω κανονικά τον κωδικό και μετά φορτώνει για κανά 10-20 sec και μετά μου πετάει μάυρη οθόνη για κανά λεπτό και βάλε και στη συνέχεια δουλεύει κανονικά :blink: ! Λέτε να φτένε οι 10.12 της AMD στην 5870 μου ? (Τα win μου είναι σε ssd,δεν δικιολογήτε τέτια καθηστέρηση.....το laptop ανοίγει πιο γρήγορα....)

• Moderators
Δημοσ.

Για αρχη ριξε μια ματια στο msconfig και ποια προγραμματα ξεκινανε μαζι με το boot των windows.Αν δεν βρεις κατι μεμπτο, πας σε ποιο advanced utility για την ιδια δουλεια, το autoruns και ελεγχεις/απενεργοποιεις με προσοχη.

Δημοσ.

Τα έκανα και τα 2, τίποτα ασυνυνίθιστο. Όταν ανοίγω το CCC της AMD τρεμοπαίζει η οθόνη για 0.5-1 sec...το ίδιο κάνει και όταν το κλείνω ή όταν εφαρμόζω ρυθμίσεις!!

• Moderators
Δημοσ.

Τα έκανα και τα 2, τίποτα ασυνυνίθιστο. Όταν ανοίγω το CCC της AMD τρεμοπαίζει η οθόνη για 0.5-1 sec...το ίδιο κάνει και όταν το κλείνω ή όταν εφαρμόζω ρυθμίσεις!!

Αφου εισαι πεπεισμενος πως φταινε οι catalyst, κανε δοκιμη με αλλη εκδοση ή ακομα και χωρις αυτους προσωρινα, για να βεβαιωθεις πως εκει ειναι το προβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...