cosmos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ακουσα καλά ή με γελάνε τ αυτιά μου???????????????
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Έχει κανα συγγενή προς Αυστραλία μεριά???Να τα χαλάσει τουλάχιστον μέχρι τον Μάη
cyber_katsarida Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 πάντως ένα άτομο μου έστειλε αυτό υπόλοιπο σε καρτοκινητό και μου είπε ότι όλα αυτά τα απέκτησε με τις προσφορές της wind και ότι έβαζε μόνο 5 ευρώ κάθε 6μηνο. δεν ξέρω αν είναι αλήθεια το ηχητικό αλλά 5€ ανά εξάμηνο; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ
parasaser Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 δεν ξέρω αν είναι αλήθεια το ηχητικό αλλά 5€ ανά εξάμηνο; ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ έτσι έλεγα και εγώ, παντός σε αυτόν αντί να μειώνονται τα χρήματα αυξάνονται!
cyber_katsarida Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 έτσι έλεγα και εγώ, παντός σε αυτόν αντί να μειώνονται τα χρήματα αυξάνονται! η wind όντως έχει πολλές προσφορές. στέλνει συχνά μηνύματα διπλασιασμού της κάρτας. ειδικά αν δε βάζεις κάρτες συχνά. εμένα που το χρησιμοποιώ σπάνια μου έχουν έρθει μερικά. μάλιστα επειδή δεν ανανέωσα κάποια στιγμή που μου στείλανε μου στέλνουν καπάκι και 2ο μετά από 3 μέρες. δηλαδή σ' αυτόν κάθε μέρα του στέλνανε μήνυμα διπλασιασμού; και αφού έβαζε κάρτα κάθε 6 μήνες πως έφτασε τα 5000; εκτός αν είχε κληρονομήσει το κινητό από τον προπάππου. αν είναι τόσο τυχερός ας παίξει κανένα joker. τώρα να έγινε κανένα λάθος και να πιστώθηκε το ποσό στο λογαριασμό του μπορεί. μη λέμε και ότι θέλουμε. υπάρχουν πολλές πιθανότητες πάντως να είναι αληθινό αν ο τύπος είναι από αυτούς που βάζανε μεγάλα ποσά και κερδίζανε διπλασιασμούς με σκοπό να πουλήσουν το χρόνο σε άλλους συνδρομητές μέσω του sharing. τώρα κόπηκε και αυτό...
parasaser Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 η wind όντως έχει πολλές προσφορές. στέλνει συχνά μηνύματα διπλασιασμού της κάρτας. ειδικά αν δε βάζεις κάρτες συχνά. εμένα που το χρησιμοποιώ σπάνια μου έχουν έρθει μερικά. μάλιστα επειδή δεν ανανέωσα κάποια στιγμή που μου στείλανε μου στέλνουν καπάκι και 2ο μετά από 3 μέρες. δηλαδή σ' αυτόν κάθε μέρα του στέλνανε μήνυμα διπλασιασμού; και αφού έβαζε κάρτα κάθε 6 μήνες πως έφτασε τα 5000; εκτός αν είχε κληρονομήσει το κινητό από τον προπάππου. αν είναι τόσο τυχερός ας παίξει κανένα joker. τώρα να έγινε κανένα λάθος και να πιστώθηκε το ποσό στο λογαριασμό του μπορεί. μη λέμε και ότι θέλουμε. ελεγμένο είναι, με κάρτες αυξήθηκε και μάλιστα αυτός ήταν ο λόγος που καταργήθηκε το wind sharing. edit πριν αρκετούς μήνες η wind έδινε κάθε μηνά(για 6μηνες) αντί για δωρεάν sms/ομιλία/ίντερνετ 10ευρω που ίσχυαν για πάντα.
cyber_katsarida Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 έκανα edit για το sharing δεν ξέρω αν πρόλαβες να το διαβάσεις. εγώ κόλλησα στο ότι δε γίνεται με 5€ το εξάμηνο αυτό. αυτό με το sharing είναι γνωστό ότι γίνονταν. πολλοί βάζανε αγγελίες και κερδίζανε και ίσως αυτός είναι ένας λόγος που το κόψανε όπως είπες κι εσύ. αλλά αυτοί που το κάνανε βάζανε μεγαλούτσικα ποσά μέσα . τέσπα ξεφεύγουμε από το θέμα και για να είμαστε λίγο Ontopic δε νομίζω να δώσει κάτι παρόμοιο η wind. με καμιά ανανέωση ίσως δώσει μερικά MB. αλλά μην περιμένετε 1,5GB. έχουμε γλυκαθεί πολύ πάντως
parasaser Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 το 1.5 ήταν υπερβολικό,όχι ότι δεν ήταν καλό,αλλά μέσα σε 3 μέρες έγινε 100mb για βαριά χρήση είναι λίγο. οπότε 500mb αν βάλουν είναι καλά.
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Αμα το κάνουν 0 ή τα 40mbs 3-5 €......να δεις πως θα μας φαίνονται και τα 100 και τα 500που δίνουν τώρα(Γίγα θα τα βλέπουμε)!!!
cyber_katsarida Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 όσο δίνουν τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις μας. κι αν κοπούν αυτά τότε τι γίνεται που έχουμε συνηθίσει; μαύρο δάκρυ. φανταστείτε να μας κόψουν και τα 1500 λεπτά, που πριν είχαμε 2 ώρες και είμασταν μια χαρά και τώρα δε μας φτάνουν ούτε 2000 λεπτά
arxaggelos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 όσο δίνουν τόσο αυξάνονται και οι απαιτήσεις μας. κι αν κοπούν αυτά τότε τι γίνεται που έχουμε συνηθίσει; μαύρο δάκρυ. φανταστείτε να μας κόψουν και τα 1500 λεπτά, που πριν είχαμε 2 ώρες και είμασταν μια χαρά και τώρα δε μας φτάνουν ούτε 2000 λεπτά ahemmmmm..... καλομελέτα.....
clevercitizen Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Αμα το κάνουν 0 ή τα 40mbs 3-5 €......να δεις πως θα μας φαίνονται και τα 100 και τα 500που δίνουν τώρα(Γίγα θα τα βλέπουμε)!!! Να γυρίσουμε 3-4 χρόνια πίσω δηλαδή? Μπα, υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές. Προτιμώ να μην έχω καθόλου παρά να πληρώνω 4€ για 30ΜΒ. Για τα 500ΜΒ με 5€ το συζητάω και θα βόλευε και να σου επιτρέπει περισσότερες ανανεώσεις το μήνα (btw το 1,5άρι το χρησιμοποιούσα στο pc μέ στικάκι, στο κινητό είχα Q με 1€/100ΜΒ και με ΥΠΕΡκάλυπτε)
kalmik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Το περίεργο είναι ότι το 0,5Giga ισχυσε σε όλους με F2G2 και ενεργοποιημένο το 1,5GB free, ΑΛΛΑ δεν ήλθε ούτε ένα πληροφοριακό SMS αν η ΝΈΑ (?) προσφορά ισχύει προσωρινά, για όλο το 2011 ή κάτι άλλο τελοσπάντων. Είμαστε στο σκοτάδι...
Toudor14 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Το περίεργο είναι ότι το 0,5Giga ισχυσε σε όλους με F2G2 και ενεργοποιημένο το 1,5GB free, ΑΛΛΑ δεν ήλθε ούτε ένα πληροφοριακό SMS αν η ΝΈΑ (?) προσφορά ισχύει προσωρινά, για όλο το 2011 ή κάτι άλλο τελοσπάντων. Είμαστε στο σκοτάδι... Ισχυει ! Και μένα αυτο μου έκανε εντύπωση ! Πολύ incognito έγινε ότι έγινε μετά την πρωτοΧρονιά χωρίς να ρίξουν τίποτα λεπτομέρειες !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.