Προς το περιεχόμενο

Site σαν το facebook (τζάμπανταν)

mixalis8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θέλω ένα site που να κάνει παππάδες (που έχουν και τα πιο πολλά παιδιά)... κάτι σαν το facebook αλλά να μου το κάνετε τζάμπα για την ψυχή του captain sparrow. Έχω λεφτά αλλά δεν θέλω να τα δώσω σε προγραμματιστές γιατι θεωρώ ότι είναι εύκολη δουλεια για να πληρώνονται έστω και 5/μέρα. Φυσικά εγώ δεν μπορώ να το κάνω γιατί είμαι χαζός και όχι επειδή δεν το έχω σπουδάσει.

Επίσης θέλω να μια συστοιχία web servers (σαν της google). Βρήκα κάτι και θέλω ομως να μου πείτε αν είναι καλό. Είναι unlimeted και κάνει 5euro/χρόνο. Domain φυσικά .tk!!!

Επίσης θέλω να εμφανίζομαι στην πρώτη σελίδα της google... οχι adwords γιατί δεν θέλω να δώσω δεκάρα... πριν να κυκλοφορήσει το site. Όταν κυκλοφορήσει δηλαδή να μπορώ να ανταποκριθώ στα παιδιά μου.. sorry στους 10.000.000 εγγεγραμένους χρήστες, γιατι θα με γράψουν όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά sites και θα γίνει πανικός.

Αυτός που θα με βοηθήσει πάντως θα κερδίσει γνώση και πείρα για το βιογραφικό του. Εγώ θα πάρω τα απειρα λεφτά και εσείς τον ***** γιατι σιγα την δουλεια που θα κάνετε.

Αυτά... για περισσότερες πληροφορίες don't pm... δεν ξέρω ούτε και εγώ τι θέλω.

χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Πόσες φορές μου έχουν ζητήσει κι εμένα κώδικα στο τσαμπέ...

- Θα κερδίσεις εμπειρία, γνώση και θα εμπλουτίσεις το portfolio σου!

- Μόλις πετύχει το site θα παίρνεις 50%!

- Δεν είναι τίποτα δύσκολο, έχει φτιάξει και η κόρη μου!

Δημοσ.

Πόσες φορές μου έχουν ζητήσει κι εμένα κώδικα στο τσαμπέ...

- Θα κερδίσεις εμπειρία, γνώση και θα εμπλουτίσεις το portfolio σου!

- Μόλις πετύχει το site θα παίρνεις 50%!

- Δεν είναι τίποτα δύσκολο, έχει φτιάξει και η κόρη μου!

Και έχασες τέτοια ευκαιρία??? Άσε το παρελθόν τώρα... εδώ σου παρουσιαζεται νέα μοναδική εμπειρία και θα την αφήσεις να περάσει έτσι???

Δημοσ.

count me in! Βασικά έχω έτοιμο αυτό που θες.. απλώς δε το ανεβάζω γιατί φοβάμαι να κάνω κάτι τέτοιο στο όνομα μου μην τυχόν και μου την πέσει η facebook mafia. Επίσης να ξέρεις οτι έχω έτοιμο και οτι άλλο χρειαστείς. Πριν απο σας για σας!

Και όλα αυτά σε καλή τιμή.. Θα σου δίνω 100ευρώ/μέρα.

Δημοσ.

nasty-troll.jpgTroll :

Καλημέρα, θέλω ένα site που να κάνει παππάδες (που έχουν και τα πιο πολλά παιδιά)... κάτι σαν το facebook αλλά να μου το κάνετε τζάμπα για την ψυχή του captain sparrow. Έχω λεφτά αλλά δεν θέλω να τα δώσω σε προγραμματιστές γιατι θεωρώ ότι είναι εύκολη δουλεια για να πληρώνονται έστω και 5/μέρα. Φυσικά εγώ δεν μπορώ να το κάνω γιατί είμαι χαζός και όχι επειδή δεν το έχω σπουδάσει.

Επίσης θέλω να μια συστοιχία web servers (σαν της google). Βρήκα κάτι και θέλω ομως να μου πείτε αν είναι καλό. Είναι unlimeted και κάνει 5euro/χρόνο. Domain φυσικά .tk!!!

Επίσης θέλω να εμφανίζομαι στην πρώτη σελίδα της google... οχι adwords γιατί δεν θέλω να δώσω δεκάρα... πριν να κυκλοφορήσει το site. Όταν κυκλοφορήσει δηλαδή να μπορώ να ανταποκριθώ στα παιδιά μου.. sorry στους 10.000.000 εγγεγραμένους χρήστες, γιατι θα με γράψουν όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά sites και θα γίνει πανικός.

Αυτός που θα με βοηθήσει πάντως θα κερδίσει γνώση και πείρα για το βιογραφικό του. Εγώ θα πάρω τα απειρα λεφτά και εσείς τον ***** γιατι σιγα την δουλεια που θα κάνετε.

Αυτά... για περισσότερες πληροφορίες don't pm... δεν ξέρω ούτε και εγώ τι θέλω.

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Λες για αυτό να με βρίζανε όταν τους ζήτησα να μου φτιάξουν τζάμπα ένα google, ένα gmail και ένα youtube; Όταν μου λεγανε κάτι για hosting space και αλλες τετοιες γελοιότητες για να βγάλουν λεφτά τους αποστόμωσα ... τους έδωσα ενα πακέτο δισκέτες και τους είπα βάλτε τα εκει.

@mixalis

Καλό!

Δημοσ.

Επίσης, επειδή όλοι εσείς οι προγραμματιστές είστε και γαμώ τους καλλιτέχνες, θέλω στο background και έναν δεινόσαυρο με ουρά γαϊδάρου και κεφάλι αγελάδας που να πετάει φωτιές και κάρβουνα από τα αυτιά του. Για λογότυπο σου δίνω την επαγγελματική μου κάρτα, κάτι θα βρεις για να τη φέρεις στα μέτρα σου. Το όλο concept θα πρέπει πρώτα να πάρει την έγκριση από μένα, τη γυναίκα μου και τη πεθερά μου. Ή, καλύτερα, θα μου φέρεις πρώτα οχτώ διαφορετικά πρότυπα για να διαλέξω αυτό που θα μου κάνει "κλικ".

Και που 'σαι... Θα γράψουμε ότι το έκανες παρέα με τη βαφτιστικιά μου - τελείωσε λογιστική, αλλά καλό είναι να γράφει και κάτι παραπάνω στο βιογραφικό της - και εννοείται ότι θα μου εξηγήσεις όλον τον κώδικα, ώστε να μπορέσω αργότερα να τον αλλάξω κι εγώ ο ίδιος άμα χρειαστεί...

Άντε και καλή χρονιά!

Δημοσ.

Επίσης, επειδή όλοι εσείς οι προγραμματιστές είστε και γαμώ τους καλλιτέχνες, θέλω στο background και έναν δεινόσαυρο με ουρά γαϊδάρου και κεφάλι αγελάδας που να πετάει φωτιές και κάρβουνα από τα αυτιά του. Για λογότυπο σου δίνω την επαγγελματική μου κάρτα, κάτι θα βρεις για να τη φέρεις στα μέτρα σου. Το όλο concept θα πρέπει πρώτα να πάρει την έγκριση από μένα, τη γυναίκα μου και τη πεθερά μου. Ή, καλύτερα, θα μου φέρεις πρώτα οχτώ διαφορετικά πρότυπα για να διαλέξω αυτό που θα μου κάνει "κλικ".

Και που 'σαι... Θα γράψουμε ότι το έκανες παρέα με τη βαφτιστικιά μου - τελείωσε λογιστική, αλλά καλό είναι να γράφει και κάτι παραπάνω στο βιογραφικό της - και εννοείται ότι θα μου εξηγήσεις όλον τον κώδικα, ώστε να μπορέσω αργότερα να τον αλλάξω κι εγώ ο ίδιος άμα χρειαστεί...

Άντε και καλή χρονιά!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Άντε και καλή χρονιά!

είσαι θεός....!!!!

Δημοσ.

κι αν είμαστε φτωχόπαιδα

βοηθείστε μας να πάρουμε

κι απο πέντ' έξη οικόπεδα !

απο παλιά ελληνική ταινία

Δ. Φωτόπουλος + μακαρίτης

καλή χρονιά !

πλάκα πλάκα μήπως κανείς είναι διαθέσιμος ; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

.

Δημοσ.

κι αν είμαστε φτωχόπαιδα

βοηθείστε μας να πάρουμε

κι απο πέντ' έξη οικόπεδα !

απο παλιά ελληνική ταινία

Δ. Φωτόπουλος + μακαρίτης

καλή χρονιά !

πλάκα πλάκα μήπως κανείς είναι διαθέσιμος ; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

.

όταν αποφασίσεις πόσα θες ίσως γίνει κάτι.... 5 ή 6????

Έχω να σου δώσω 4... θα πάρω όμως και ένα στεγαστικό δάνειο + διακοποδάνειο + εορτοδάνειο + βλακοδάνειο για να σου πάρω ακόμα 1 για να γίνουν 5....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...