Προς το περιεχόμενο

Ερωτημα πιθανοτητων

insomnian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση για μαθηματικους ή για οσους ασχολουνται:

Μια στις πόσες ειναι οι πιθανοτητες να φερει καποιος 6αρες(6+6) δυο απανωτες φορες?

Δημοσ.

Απλά θέλει τα στημένα ζάρια του να τα στηρίξει σε αριθμούς... μέρα που είναι σήμερα

"Ρε παιδιά δεν είναι αδύνατό.... Μία στις 1296 γίνεται.... ΈΤΥΧΕ!!!)

Δημοσ.

εδω σε ενα ποκερ παιχνιδι φερανε καρε του ασσου και royal flush που ειναι μια στις 2,6 δις...

Και γω μια φορα επαιζα ρουλετα και βγήκε 43 ! ειναι δυνατον; η τραπουλα εχει 4 ασους - αμα ειναι στο καρε του ενος δεν γινεται να κανει κεντα στον ασο ο αλλος (φλας ρουαγιαλ). Να προσεχετε χρονιαρες μερες

Δημοσ.

Εγω εχω την εντυπωση πως ειναι 1/36

1-1 1-2 1-3 1-4 1-5 1-6,

2-1 2-2 2-3 2-4 2-5 2-6,

3-1 3-2 3-3 3-4 3-5 3-6,

4-1 4-2 4-3 4-4 4-5 4-6,

5-1 5-2 5-3 5-4 5-5 5-6,

6-1 6-2 6-3 6-4 6-5 6-6

EDIT: δεν διαβασα καλα το αρχικο ποστ.

Δημοσ.

Και γω μια φορα επαιζα ρουλετα και βγήκε 43 ! ειναι δυνατον; η τραπουλα εχει 4 ασους - αμα ειναι στο καρε του ενος δεν γινεται να κανει κεντα στον ασο ο αλλος (φλας ρουαγιαλ). Να προσεχετε χρονιαρες μερες

Κοινά φύλλα:

Άσσος μπαστούνι - Ρήγας μπαστούνι - άσσος σπαθί - βαλές μπαστούνι - άσσος καρώ

Χέρι α: ντάμα μπαστούνι - δέκα μπαστούνι

Χέρι β: άσσος κούπα - εννιά καρώ

Παίκτης α: φλος στον άσσο στα μπαστούνια

Παίκτης β: καρέ του άσσου με κίκερ ρηγα

Δημοσ.

I stand corrected, οταν λεμε δεν πηγε καθολου ο νους μου σε texas hold 'em και omaha κλπ, αλλα καθολου.

Δεν ξερω μαλλον ειμαι παλιας σχολης, οταν λεγαμε σκετο poker εννοουσαμε το κλασικο, σε φαση straight ή draw βρε αδερφε, αλλιως το hold'em λεγεται hold em. Οπως οταν ακους αυτοκινητο στο μυαλο σου ερχεται ενα επιβατικο αμαξι, κι οχι ενα τριαξονικο φορτηγο που κι αυτο οπως και να το κανεις αυτοκινητο ειναι. Τεσπα το αφηνω πρωτου γυρισει η κουβεντα στα κλασικ "πιτα καλαμακι vs σουβλακι κλπ - ποιο λεγεται πως"

Καλη χρονια ειπαμε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...