TheELF Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Million εσυ ησουν τελικα?? εισαι μενταλιστ? Μέντιουμ θες να πεις,που πιάνουν επαφή με τα πνεύματα (και τα προτρέπουν να κάνουν αυτό που θες). Τι σου κάνουν οι αμερικανιές τελικά.ε;; Από το The mentalist το κόλλησες ή από τον Criss Angel Mindfreak;;
orotoi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 το λαπι φταίει το παθαίνει και το δικό μου αν αφήσω το nokia 5800 πάνω στο touchpad κάνει logoff μόνο με αυτό το κινητό όμως με όσα άλλα δοκίμασα δεν το κάνει άρα συμπεραίνουμε οτι το 5800 έχει περισσότερο leak απο τα άλλα σου?
million_voices Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 οχι απλα σου εχω φυτεψει trojan και επαιζα λιγο sorry ε
orotoi Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 οχι απλα σου εχω φυτεψει trojan και επαιζα λιγο sorry ε ρονγκ περσον
nem52 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Κάνει logoff ή μπαίνει σε sleep mode; Γιατί είδα πως η οθόνη μαύρισε εντελώς. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ένα μαγνητικός διακόπτης και σε συνδυασμό με έναν μαγνήτη στο καπάκι να καταλαβαίνει πότε το κλείνεις. Οπότε περνώντας τον δίσκο ή κάποιον άλλον μαγνήτη από το σημείο να νομίζει πως έκλεισε το καπάκι και να πάει σε sleep mode. Παράδειγμα μαγνητικού διακόπτη. φιλε εχεις δικιο.. κανει sleep mode εγω μπερδευτηκα.. και το δοκιμασα κιολας με το που διαβασα το ποστ σου.. εκλεισα το καπακι οσο μπορουσα χωρις να ακουμπισει στο κατω μερος και δεν εγινε τπτ.. με το που ισα ισα ακουμπισε ειχε τα ιδια αποτελεσματα με τον δισκο.. δεν το σκευτηκα ομως απο την αρχη γιατι ειχα την εντυπωση οτι ο μηχανισμος αυτοσ βρισκεται στον "μεντεσε" του λαπτοπ και οχι με αυτον τον τροπο που αναφερεις. οσο για τον μαγνητικο διακοπτη τον γνωριζω πολυ καλα αυτη ειναι η δουλεια μου (φοιτητης βασικα, αλλα ψαγμενος γιατι μου αρεσει πολυ) , ειμαι αυτοματιστης. αυτα κανουμε στην σχολη και τον εχω υποψιν μου.. αλλα οπως πρωειπα που να μου περασει απο το μυαλο πιστευα οτι ηταν στον μεντεσε ο μηχανισμος. θα κανω πουστια ομως για να το δοκιμασω. θα ρυθμισω τα windows να μην κανουν sleep οταν κλεινω το καπακι και θα το ξαναδοκιμασω για να σιγουρευτω οτι αυτο γινεται Μέντιουμ θες να πεις,που πιάνουν επαφή με τα πνεύματα (και τα προτρέπουν να κάνουν αυτό που θες). Τι σου κάνουν οι αμερικανιές τελικά.ε;; Από το The mentalist το κόλλησες ή από τον Criss Angel Mindfreak;; τι λες ρε? μενταλιστ δεν ειναι αυτοι που κανουν οτι θελουνμε την σκεψη??? μεντιουμ ειναι ο χορταρεας,αυτοι προβλεπουν δεν κανουν τπτ αλλο!!! τι μπορει να μου κανει αυτος? να μου κλασ.. μια μαντρα.. ο μενταλιστ ομως μπορει να πει: "ψοφα λαπτοπ του νεμ!!! ψοφα ψοφα ψοφα!!!!!" και να παθαινω αυτα που παθαινα οσο για τις αμερικανιες.. εγω δεν βλεπω tv εγω εχω ερωτα με το pc μου και την μισω την τηλεοραση, δεν ενημερωνομαι καν απο εκει αλλα μονο μεσω νετ.. αυτο με τους μενταλιστ απο τα γυρω γυρω το ειχα μαθει απο φιλους, παιδια στο σχολειο (εκεινη την εποχη) που λεγανε αυτο που ειπα παναπανω (λυγισε! λυγισε! ) οχι απλα σου εχω φυτεψει trojan και επαιζα λιγο sorry ε ατιμη μιχαλις..... ωστε ετσι εεε? κριμα και σε συμπαθουσα.. με ειχες βοηθησει σε ενα αλλο thread παντως αν οντως ξερεις να το κανεις για δωσε μου detailed information να περιποιηθω το lαπι της κοπελας μου 3:) ρονγκ περσον τι θελει να πει το ποιητη????????? δεν σας χαλασε ομωςς!!! ετυχε και εκανα ενα διαλειματακι απο τον υπνο μου στις 6 η ωρα και σας βολεψα ολους κανεις δεν εμεινε αναπαντητος
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 άρα συμπεραίνουμε οτι το 5800 έχει περισσότερο leak απο τα άλλα σου? το πόστ του firewalker τα εξηγεί καλύτερα απλά δεν υπήρχε λόγος να μπω σε τέτοιες λεπτομέρειες το 5800 έχει κάποιες εξωτερικές θωρακίσεις πίσω για να μην ψήνει τα πάντα και τραβάνε το μαγνήτη σε εμένα πχ επειδή το έχω κάνει βίδες πολλές φορές το δικό μου το συνδύασαν με το μικρόφωνο και μόλις κλείσεις την οθόνη πέφτει σε sleep
million_voices Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 οχι ρε σε πειραζα,οποιος μπορει να κανει τετοιες δουλειες δεν βγαινει να το διαφημιζει ελπιζω να μην το πηρες στραβα ε
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 οχι ρε σε πειραζα,οποιος μπορει να κανει τετοιες δουλειες δεν βγαινει να το διαφημιζει ελπιζω να μην το πηρες στραβα ε αν λες για εμένα, όχι δεν το πήρα στραβά απλά αφού το αναλύσαμε εξύγησα και εγώ γιατί το παθαίνο με αυτό το τηλ μόνο παρόλα αυτά το πήρε στραβά το κινητό μου και τώρα δεν μου ανοίγει
Vatos_locos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 οχι τον assasin ελεγα τώρα παρεξηγήθηκα όμως οτι νανε
nem52 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2011 καπου εδω η εξηγηση βρεθηκε και η μαγεια τελειωσε {{{If still no good 1) Most current laptops use a magnet somewhere in the screen surround and a tiny detector (often a solid state Hall effect sensor) on the main board. 2) If waving a small magnet around the outside of the keyboard area causes it to sleep at some point you might assume the magnet in the lid is weak or got loose. Maybe you can fix this. 3) Try to avoid the HDD area If waving a large magnet around the HDD area you might regret this. 4) If this does not cause the switch to 'work' there is a hardware (or remaining software) problem. This would mean opening the laptop removing the main board identifying the reed switch or HallEffect sensor (Hard as very tiny and the magnet trick is not helping you find it) unsoldering and sourcing a replacement and soldering it to the board. Not being rude but if that level of component repair was your 'thing' you would have had the laptop open for a look long before now }}} edit: να βρηκα και τον μαγνητη πανω στο lid με ενα πιαστρακι ακριβως απο πανω απο το σημειο που εκλεινε με τον σκληρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.