nem52 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 παιδια τι να σας πω... τα λογια ειναι περριτα.. αν υπηρχε κατηγορια περιεργα στο forum θα το εβαζα!!!!!!!!!!!!!! που λετε ειχα συνδεσει εναν εξωτερικο passport στο laptop μου και τον ειχα αφησει προχειρα πανω στο πληκτρολογιο.. καθως παω καλη ωρα να απαντησω σε ενα ποστ τον σερνω απο το πληκτρολογιο πανω στο touchpad και το πισι εκανε log off!!! (στην αρχη νομιζα οτι εκλεισε αλλα τεσπα) τρελαθηκα! λεω θα πατηθηκε κανενα keyboard shortcut που δεν γνωριζω. τιποτα ομως!! λεω να εχει καμια σχεση οτι ειναι συνδεμενος ο εξωτερικος με το λαπτοπ.??? το αποσυνδεω παιζω λιγο πανω στο λαπτοπ πανω κατω το σκληρο μεχρι να βρω που το πετυχα την προηγουμενη φορα και παλι τα ιδια!!! μετα λεω θα ειναι κανα touchpad gesture που δεν ξερω! ψαχνω στο νετ ψαχνω στο manual tou laptop τπτ... λεω ας παρω εναν 2,5 σκληρο που εχω και καθεται να το δοκιμασω... παλι τα ιδια!!!! λεω δεν μπορει! μετα σκεφτομαι να τον περασω απο πανω αλλα να μην αγγιζει το λαπτοπ.. το κανω παλι τα ιδια!! ρε παιδια λετε να παιζει τιποτα με τους μαγνητες που εχει μεσα ο σκληρος? ακριβως απο κατω απο το σημειο που πετυχαινει οταν το κανω βρισκεται ενας ocz vertex 2 που εβαλα προσφατα και πιο διπλα λιγο το chipset της μητρικης του λαπτοπ. μαλιστα τραβηξα και βιντεο.. οσο καλυτερα μπορουσα βεβαια με το ενα χερι.. δεν εχω καμια ορεξη να σας κοροιδεψω η κατι τετοιο! θα πω στον αδερφο μου να τραβηξουμε και καλυτερο βιντεο αυριο αν ειναι.. απλα τρελαθηκα! οριστε το λινκ για το βιντεο http://tinypic.com/r/oiawix/7 και σας ξαναλεω σε καμια περιπτωση δεν ειναι fake! δεν ειχα και καμια ορεξη απλα ποσταρα να δω αν ξερει να επιβεβαιωσει κανενας γιατι γινεται
TheELF Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Ναι μπράβο μας τα εξήγησες όλα εκτός από το τη λειτουργικό έχεις ποιο laptop και με ποιο τρόπο τον συνδέεις(κάποιο hub ίσως; ) τα ποιο βασικά δηλαδή για να ψάξουμε για αιτίες.
nem52 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Ναι μπράβο μας τα εξήγησες όλα εκτός από το τη λειτουργικό έχεις ποιο laptop και με ποιο τρόπο τον συνδέεις(κάποιο hub ίσως; ) τα ποιο βασικά δηλαδή για να ψάξουμε για αιτίες. Θελω να πιστευω πως δεν εχει να κανει με αυτο.. αλλα παρολο αυτα εχω acer aspire5739g win 7 ultimate και ο δισκος ηταν ο passport αλλα οπως ειπα δεν εχει σχεση καθως λειτουργουσε το κολπο και με εναν αλλο toshiba που ειχα. στο βιντεο ειναι ο toshiba
PCharon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ σε ένα laptop που είχα όταν περνούσα ένα μαγνήτη σε κάποιο σημείο (σε κάποια άκρη, όχι στο touchpad) τότε γινόταν παιχνίδι με τη φωτεινότητα της οθόνης και αναβόσβηνε η οθόνη.
nem52 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Εγώ σε ένα laptop που είχα όταν περνούσα ένα μαγνήτη σε κάποιο σημείο (σε κάποια άκρη, όχι στο touchpad) τότε γινόταν παιχνίδι με τη φωτεινότητα της οθόνης και αναβόσβηνε η οθόνη. λες να ειναι δηλαδη λογω του μαγνητη που εχει ο σκληρος?
kanesaxo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μηπως χρειαζεται οντως κατηγορια "απιθανα" ? Οποτε χτυπαει ενα συγκεκριμμένο κινητό μου διπλα στον υπολογιστη (διπλα οταν λεμε, στο μισο μετρο) κανει spin up το DVD drive... Πραγματικά απίστευτο!
nem52 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μηπως χρειαζεται οντως κατηγορια "απιθανα" ? Οποτε χτυπαει ενα συγκεκριμμένο κινητό μου διπλα στον υπολογιστη (διπλα οταν λεμε, στο μισο μετρο) κανει spin up το DVD drive... Πραγματικά απίστευτο! τι ειναι ολα αυτα ρε παιδια?? ο καθενας εχει απο μια ιστορια?? απο ποτε κανουν μαγικα τα laptop??
PaZaRiOTiS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 τι ειναι ολα αυτα ρε παιδια?? ο καθενας εχει απο μια ιστορια?? απο ποτε κανουν μαγικα τα laptop?? guys όλα αυτά που αναφέρετε μου κάνουν πιο πολύ για θέματα που αφορούν τον μαγνητισμό. άκουσα πρόσφατα ότι δεν πρέπει να αφήνουμε το κιν κοντά στον σκληρό του laptop γιατί μετά από καιρό παρατηρούνται φαινόμενα απομαγνητισμού του σκληρού. φαντάζομαι κ στην περίπτωση του φίλου nem52 κάτι τέτοιο συμβαίνει με τους δύο μαγνητικούς σκληρούς να αλληλοεπηρεάζονται. προτίνω να μην κάνεις πάντως nem άλλες δοκιμές για να παρατηρησείς περαιτέρω το φαινόμενο, μην τρέχεις μετά... ;)
nem52 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 guys όλα αυτά που αναφέρετε μου κάνουν πιο πολύ για θέματα που αφορούν τον μαγνητισμό. άκουσα πρόσφατα ότι δεν πρέπει να αφήνουμε το κιν κοντά στον σκληρό του laptop γιατί μετά από καιρό παρατηρούνται φαινόμενα απομαγνητισμού του σκληρού. φαντάζομαι κ στην περίπτωση του φίλου nem52 κάτι τέτοιο συμβαίνει με τους δύο μαγνητικούς σκληρούς να αλληλοεπηρεάζονται. προτίνω να μην κάνεις πάντως nem άλλες δοκιμές για να παρατηρησείς περαιτέρω το φαινόμενο, μην τρέχεις μετά... ;) ναι δεν κανω τποτα αλλο για να μην το παρω στο χερι.. αλλα ομως εγω στο λαπτοπ εχω ssd.. ειναι μαγνητικος ο ssd???
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 το λαπι φταίει το παθαίνει και το δικό μου αν αφήσω το nokia 5800 πάνω στο touchpad κάνει logoff μόνο με αυτό το κινητό όμως με όσα άλλα δοκίμασα δεν το κάνει
nem52 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 το λαπι φταίει το παθαίνει και το δικό μου αν αφήσω το nokia 5800 πάνω στο touchpad κάνει logoff μόνο με αυτό το κινητό όμως με όσα άλλα δοκίμασα δεν το κάνει Μααααααααλιστα.... οσο ζω μαθαινω...
kostas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Καλησπερα και καλη Χρονια , αλλα βρε παιδια εχετε τετοια φαινομενα και καθεστε ? γρηγορα στον Χαρδαβελα , Λιακο.....
million_voices Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ελα δεν θα σου ξανακανω log off περνα τον σκληρο ελευθερα απο πανω,κατω οπου θες
nem52 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 ελα δεν θα σου ξανακανω log off περνα τον σκληρο ελευθερα απο πανω,κατω οπου θες Million εσυ ησουν τελικα?? εισαι μενταλιστ?
firewalker Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Κάνει logoff ή μπαίνει σε sleep mode; Γιατί είδα πως η οθόνη μαύρισε εντελώς. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει ένα μαγνητικός διακόπτης και σε συνδυασμό με έναν μαγνήτη στο καπάκι να καταλαβαίνει πότε το κλείνεις. Οπότε περνώντας τον δίσκο ή κάποιον άλλον μαγνήτη από το σημείο να νομίζει πως έκλεισε το καπάκι και να πάει σε sleep mode. Παράδειγμα μαγνητικού διακόπτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.