simfonos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μηπως γνωριζει κανεις σχετικα με το πως μπορεις να εχεις ενα "δικο σου" video player που θα παιζει βιντεο απο το youtube κ.τ.λ?( ξερω δεν καταλαβατε τιποτα ) Ριξτε μια ματια εδω και δειτε οτι στο video player εχει το ονομα του zougla. Κατι τετοιο θα ηθελα να μαθω πως μπορω να το κανω και εγω.ΜΠηκα βεβαια στην σελιδα του reembedit αλλα το μονο που κανει ειναι να σου ζηταει το email σου χωρις ποτε να στελνει απαντηση!
micos000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Αν κάνεις δικό σου site μπορείς να κάνεις embbed ένα βίντεο σε ότι πλαίσιο γουστάρεις. Δεν μπορείς όμως να το κάνεις μέσα στο site του youtube (εκτός αν το αγοράσεις )
3leven Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Αν κάνεις δικό σου site μπορείς να κάνεις embbed ένα βίντεο σε ότι πλαίσιο γουστάρεις. Δεν μπορείς όμως να το κάνεις μέσα στο site του youtube (εκτός αν το αγοράσεις ) Η αν το χακαρεις (οχι πως δεν το εχουν χακαρει λιγες φορες το yt)
simfonos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δεν θελω και δεν μπορω να τους χακαρω....( εδω θα ημουν αν μπορουσα!! ) απλα πως θα κανω embed τα videos που βρισκω στο youtube αλλα να εχουν το πλαισιο του zougla που εχω στο link παραπανω ?
micos000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Που θέλεις να το κάνεις embed ρε φίλε το βίντεο, γιατί δεν μας λες. Embed γίνεται ένα βίντεο μέσα σε μια σελίδα μόνο. Σου είπα ότι πρέπει να το κάνεις σε σελίδα στην οποία έχεις πρόσβαση στον κώδικα της και μπορείς να κάνεις αλλαγές σε αυτόν. Έχεις κάτι τέτοιο;
simfonos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Που θέλεις να το κάνεις embed ρε φίλε το βίντεο, γιατί δεν μας λες. Embed γίνεται ένα βίντεο μέσα σε μια σελίδα μόνο. Σου είπα ότι πρέπει να το κάνεις σε σελίδα στην οποία έχεις πρόσβαση στον κώδικα της και μπορείς να κάνεις αλλαγές σε αυτόν. Έχεις κάτι τέτοιο; Εχω σελιδα δικη μου και θα μπορουσες να με ρωτησεις με καλυτερο τροπο οχι ετσι σαν να κατεβηκες απο το βουνο.Απο εκει και μετα βλεπω οτι μου εμφανιζει τον κωδικα του βιντεο αλλα που και πως τον κολλαω ?
ALdaperan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 ενδιαφέρομαι και εγω να μάθω, αα και εχω σελιδα (της υπογραφης μου)
micos000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Γιατί λες ότι ρωτάω σαν να κατέβηκα από βουνό; Πως το συμπέρανες αυτό; Σε ρώτησα μια φορά και δεν απάντησες, γι αυτό σε ρώτησα και δεύτερη. Τώρα αν το "ρε φίλε" σε πείραξε, τι να πω, sory. Τέλος πάντων, το site της zougla χρησιμοποιεί javascript για να φορτώσει τον player. ><br /> <object height="390" width="580"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JEDsl4aBnjY&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3"> <param name="allowFullScreen" value="true"> <param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/v/JEDsl4aBnjY&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="580" height="390"></object> </p> <div class="article_pager"> </div> <div class="article_readmore"> </div> <script language="javascript" type="text/javascript"> $(document).ready(function () { $("a[rel='colorbox-gallery']").colorbox({ photo: true, slideshow: true, slideshowSpeed: 7000 }); }); </script> <div class="date"> <p> Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010, 19:21</p> </div> </div> </div> Και αν κρίνω σωστά από το logo που εμφανίζει πρέπει να είναι από το re-embed it.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.