Προς το περιεχόμενο

Παταω το power button αλλα το λαπτοπ δεν ανοιγει.

Jason13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα λαπτοπ Pavillion hdx16 1050EV απο το πλαισιο, εδω και 1,5 χρονια.

Σημερα αφου εβαλα πριν λιγες μερες τα 7 και τα ubuntu αποφασισα να κανω updates ο,τι εχει επανω του.

Αναβαθμισα και το BIOS.

Μετα απο 10 ωρες που το αφησα ανοιχτο (εκανα ενδιαμεσα μερικες επανακινησεις), εκανα restart και εβαλα να ανοιξουν τα ubuntu. Οταν εβαλα το ονομα και τον κωδικο, μολις πηγε να ανοιξει το ubuntu, ΞΑΦΝΙΚΑ μου κλεινει το λαπτοπ αποτομα.

Τωρα καθε φορα που παταω το Power Button τα φωτακια που εχει, αναβοσβηνουν τρεις φορες και κλεινουν. Το λαπτοπ δεν ανοιγει,ουτε οι ανεμηστηρες λειτουργουν, ουτε και το μπιπ στην αρχη δεν ακουγεται.

Εχω προβλημα? Τι φταει?

Ανεβασα και ενα βιντεο στο youtube

http://www.youtube.com/watch?v=vFTDBJ_3Lgs

Δημοσ.

Εχει και φορτιζε ταυτοχρονα.. Δοκιμασα τωρα να βγαλω την μπαταρια και να αφησω τον φορτιστει αλλα τιποτα.

Δημοσ.

Δηλαδή δοκίμασες να το ανάψεις χωρίς την μπαταρία μέσα αλλά με συνδεδεμένο το καλώδιο του ρεύματος?

Οχι, οταν χαλασε. Οταν χαλασε ειχα την μπαταρια μεσα κανονικα, χρησιμοποιουσα το λαπτοπ, και ταυτοχρονα φορτιζε.

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι σωστό γιατί μειώνετε η διάρκει ζωής της μπαταρίας έτσι. Οσό για το πραγματικό πρόβλημσ τώρα, δες αν εκεί που βάζεις τον φορτιστή ανάβει το φωτάκι για να σιγουρευτούμε πως λειτουργεί ο φορτιστής.

Δημοσ.

Σορρυ για την ταλαιπωρια, εβαλα το φορτιστει πατησα το power button και μου ανοιξε κανονικα B) .

Δεν ξερω τι ειχε παθει(υπερθερμανση?) αλλα τωρα μου ανοιξε. Σε ευχαριστω παντως.

Δημοσ.

άνοιξε με την μπαταρία πάνω??

αν όχι μήπως είναι βραχυκυκλωμένη η μπαταριά σου?

Με την μπαταρια κανονικα ανοιξε.. Δεν ξερω, δεν ειμαι τεχνικος, αλλα μπας και ειχε ζεσταθει? γιατι αυτο το λαπτοπ ολο καμμενο βρωμαει απο την ωρα που το ανοιγεις και οι ανεμηστηρες λειτουργουν κανονικα :huh:

Δημοσ.

Μου λεει οτι ειναι 60 βαθμους :rolleyes:

60 ? Τι είναι 60 ? Ο cpu η gpu ο hdd η acpi ?

Πόσταρε της αναλυτικα.

sudo apt-get install lm-sensors

sudo sensors-detect(απαντάς σε ολα y)

reboot και δώσε τις τιμές

Δημοσ.

60 ? Τι είναι 60 ? Ο cpu η gpu ο hdd η acpi ?

Πόσταρε της αναλυτικα.

sudo apt-get install lm-sensors

sudo sensors-detect(απαντάς σε ολα y)

reboot και δώσε τις τιμές

Εβαλα τις εντολες αυτες, και μου εβγαλε διαφορα πραγματα, αλλα δεν αναφερεται πουθενα η θερμοκρασια.

Ο acpi ειναι 59-60C

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...