karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Νόμιζα ότι πρόβλημα είχαν μόνο οι 7200.11. Τώρα παρουσιάστηκε και στους 7200.12; Ρωτάω γιατί έχω τον Barracuda 7200.12 (ST3500418AS) S/N: 9VM6T4XE, Firmware: CC38. Aκόμη βέβαια λειτουργεί κανονικά. Τον έχω 1 χρόνο και πρέπει να έχει "φάει" καμμιά 50-αριά formats!! Πάντως μέχρι τώρα "σκυλί"!! popeye68 την ίδια μέρα που τον αγόρασε ο πατέρας μου, την ίδια μέρα τα τίναξε. Ακολούθησα την παραπάνω διαδικασία που είπα. Με τη βοήθεια του washcloud προσπάθησα να τον επαναφέρω αλλά δε γινότανε τίποτα. Ξαφνικά ο δίσκος από 1TB αναγνωριζόταν σαν 31MB!!! Μόλις παραλάβω θα σας ενημερώσω.
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Επίσης για το δίσκο που ανέφερα έχουν γίνει ένα σωρό συζητήσεις στο φόρουμ της seagate με προβλήματα στο firmware. Καλό είναι όσοι έχετε και ζουν ακόμα, να διαβάσετε μερικά θέματα που έχουν ανοίξει εκεί.
manosmod Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Επίσης για το δίσκο που ανέφερα έχουν γίνει ένα σωρό συζητήσεις στο φόρουμ της seagate με προβλήματα στο firmware. Καλό είναι όσοι έχετε και ζουν ακόμα, να διαβάσετε μερικά θέματα που έχουν ανοίξει εκεί. αν μπορεισ βαλε κανα λινκ
karmen1983 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 http://forums.seagate.com/t5/Barracuda-XT-Barracuda-and/Seagate-1TB-7200-12-ST31000528AS-failing-Firmware/m-p/32423
giwrgos_k91 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Γεια σας, εχω και εγω εναν 7200.12 και με δημιουργησε προβλημα. Σε καποια φαση με εβγαλαν τα windows προβλημα και εκαναν επαναφορα, λογω απωλιας δεδομενων, δεν εδωσα σημασια, λογω μιας διακοπης ρευματος που ειχα. Αλλα πλεον ο σκληρος δεν φαινεται πουθενα, και κανει εναν θορυβο, ξεκιναει και αμεσως σταματαει. Ο δισκος εχει εγγυηση ακομα.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 αν κανω αναβαθμιση το fw του 7200.11 θα μου σβησει τα δεδομενα;;;
TZANNSPY Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εγώ ακόμα περιμένω τηλέφωνο από το Service του Πλαισίου για τον δικό μου Seagate Barracuda 7200.11... Εν τω μεταξύ, πήρα δύο Western Digital Caviar Blue (Green δεν είχε σε στοκ, Α ΡΕ ΠΛΑΙΣΙΟ) του ενός terra για storage (ο ένας σαν ακριβές αντίγραφο του άλλου) και βλέπουμε... Από τις αρχές της δεκαετίας του '90 που ασχολούμαι με σκληρούς δίσκους και έχουν περάσει πολλές δεκάδες από τα χέρια μου μόνο αυτός (Seagate) , ένας ακόμη της ίδιας μάρκας σε PIII κάτι, και ένας Hitachi σε Laptop μου έχουν χτυπήσει. Τυχαίο ;;; Από εδώ και πέρα Western Digital φαν μποϋ
LouCi4er Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εγώ ακόμα περιμένω τηλέφωνο από το Service του Πλαισίου για τον δικό μου Seagate Barracuda 7200.11... Εν τω μεταξύ, πήρα δύο Western Digital Caviar Blue (Green δεν είχε σε στοκ, Α ΡΕ ΠΛΑΙΣΙΟ) του ενός terra για storage (ο ένας σαν ακριβές αντίγραφο του άλλου) και βλέπουμε... Από τις αρχές της δεκαετίας του '90 που ασχολούμαι με σκληρούς δίσκους και έχουν περάσει πολλές δεκάδες από τα χέρια μου μόνο αυτός (Seagate) , ένας ακόμη της ίδιας μάρκας σε PIII κάτι, και ένας Hitachi σε Laptop μου έχουν χτυπήσει. Τυχαίο ;;; Από εδώ και πέρα Western Digital φαν μποϋ Καλα καλα,κανε ενα search και εδω μεσα αλλα και γενικα στο νετ να δεις ποσοι WD εχουν χτυπησει.
TZANNSPY Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 @ LouCi4er: Αν και το έγραψα με χιουμοριστική διάθεση, εγώ Seagate δεν ξαναπαίρνω!!! Σίγουρα θα έχουν "χτυπήσει" και πολλοί WD αλλά το θέμα με τους Barracuda 7200.11 δεν νομίζω να το έχει φτάσει καμία σειρά/εταιρεία δίσκων. Αν ποτέ αντιμετωπίσω πρόβλημα με τους WD να είσαι σίγουρος πως θα post-άρω... υ.γ. Διάλεξα τον 500άρι Barracuda 7200.11 αντί του WD 640, εκ των υστέρων δεν ήταν μακακία; Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;
LouCi4er Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 @ LouCi4er: Αν και το έγραψα με χιουμοριστική διάθεση, εγώ Seagate δεν ξαναπαίρνω!!! Σίγουρα θα έχουν "χτυπήσει" και πολλοί WD αλλά το θέμα με τους Barracuda 7200.11 δεν νομίζω να το έχει φτάσει καμία σειρά/εταιρεία δίσκων. Αν ποτέ αντιμετωπίσω πρόβλημα με τους WD να είσαι σίγουρος πως θα post-άρω... υ.γ. Διάλεξα τον 500άρι Barracuda 7200.11 αντί του WD 640, εκ των υστέρων δεν ήταν μακακία; Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε; Ναι βρε,και εγω με χιουμοριστικη διαθεση το εγραψα ( ξεχασα να βαλω στο τελος ενα τετοιο ). Απλως θελω να σου πω οτι στο θεμα σκληρος δισκος δεν πρεπει να εμπιστευεσαι ποτε κανεναν.Να κρατας παντα buck up ολων των σημαντικων αρχειων,μονο ετσι θα εισαι σιγουρος. Εγω παντως δεν εχω προβλημα με καμια εταιρια,οχι μονο δισκων αλλα γενικα.Ενταξει,η παρτιδα 7200.11 βγηκε ελλατωματικη.Μπορει να συμβει και στις καλυτερες οικογενειες.Θα σου πω ομως οτι εχω απο τον Δεκεμβριο του 2008 εναν 500αρι 7200.11 τον οποιο τον ειχα ταραξει στα format και στις εγγραφες (και κατεβαστηρι τον ειχα κανει τον υπολογιστη ) και μεχρι πριν κανα δυο μηνες που τον αντικατεστησα δουλευε ρολοι.Και ακομα και σημερα δουλευει κανονικα ( και αρκετων απο εδω μεσα που ξερω δουλευουν κανονικα).Δεν προσπαθω να υπερασπιστω την Seagate (τι με νοιαζει δλδ),απλα ειναι να μην σου τυχει.
popeye68 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Εγώ έχω ένα χρόνο τον Seagate Baracuda 7200.12 (ST3500418AS), S/N:9VM6T4XE, Firm:CC38. Στην κυριολεξία τον έχω ξεσκίσει. Έχει "φάει" καμμιά 60-αριά formats. Εγκατάσταση Linux, Σβήσιμο Linux, Εγκατάσταση Windows 7, Σβήσιμο Windows 7 και πάει λέγοντας..... Μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. "Σκυλί".
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Λοιπόν παίδες έχω νέα. Παρέλαβα σήμερα τον shitgate. Όλα καλά, λειτουργεί και τα αρχειάκια του ντάντι και του μπρο μου μέσα.(δεν θα έχουμε οικογενειακή σφαγή ) Στην αρχή με έσκασε καθώς δεν τον αναγνώρισε με τη μία, αλλά βγάζοντας βάζοντας usb τον είδε, τον αναγνώρισε και συστηθήκανε. Πήρα καλού κακού ένα back up και τον πακετάρω για να τον στείλω Κρήτη. Καλές επιτυχίες και σε σας
^VAMPIRE^ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 εχει θεμα ο συγκεκριμενος δισκος?γιατι αυτον σκεφτομαι να παρω....
popeye68 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 εχει θεμα ο συγκεκριμενος δισκος?γιατι αυτον σκεφτομαι να παρω.... Ποιόν εννοείς; Δώσε ακριβή στοιχεία.
^VAMPIRE^ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ποιόν εννοείς; Δώσε ακριβή στοιχεία. seagate barracuda 7200.12 ST31000528AS 1TB SATA2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.