johnyb98 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα. Έχω μία γεμάτη από φωτογραφίες & video SD card 2GB από φωτογραφική μηχανή και θέλω να την αδειάσω. Έχω κρατήσει backup ό,τι φωτογραφίες και video θέλω. Η δομή της κάρτας είναι απλή και μικρή: root\DCIM root\DCIM\100KZ710\αρχεία φωτογραφιών και video root\MISC δηλαδή συνολικά 3 folders και σε ένα απ' αυτά τα αρχεία. Πώς θα την αδειάσω ώστε να την τοποθετήσω στην φωτογραφική μηχανή και να είναι έτοιμη για νέες φωτογραφίες/videos; Αν κάνω format, με την λήψη της πρώτης φωτογραφίας/video δημιουργούνται και πάλι όλοι οι κατάλογοι και η κάρτα αρχίζει να αποθηκεύει και πάλι κανονικά, ή πρέπει να σβήσω manually κάτι απ' τα folders για να την ετοιμάσω; Ευχαριστώ!!
adi32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 σβηστα ολα Ετσι κι αλλιως αμα παρεις καινουρια δεν εχει τιποτα μεσα
johnyb98 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Όταν λες "σβήστα όλα" εννοείς να την κάνω format μέσα απ' το pc; Και έτσι, με την πρώτη foto όλα τα folders θα ξαναδημιουργηθούν;
ice25 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 ναι!!!πες ότι την αγόρασες τώρα και την βάζεις στην μηχανή...θα δημιουργήσει τα αρχεία αυτόματα
johnyb98 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Καλή χρονιά !!
panostuner Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 ναι!!!πες ότι την αγόρασες τώρα και την βάζεις στην μηχανή...θα δημιουργήσει τα αρχεία αυτόματα Σωστά!Κάνεις formatάκι και οι φάκελοι θα ξαναδημιουργηθούν όταν την βάλεις στη μηχανή σου!
mpampis81 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Επειδή δεν βρίσκω κάποιο post αλλού. Θέλω να κάνω format μια micro sd HC κάρτα σε fat την οποία στην συνέχεια βάζω σε microsd adapter και την χρησιμοποιώ σε φωτογραφική μηχανή. Όταν την βάζω στην φωτογραφική με οποιαδήποτε άλλη μορφή μου γράφει οτι χρειάζεται format αλλά δεν την κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.