shinigami Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Να παω για το OCZ?? πολυ δελεαστικη η τιμη του για τα watts που προσφερει!και ειναι και ποιοτητας?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι επαρκες για σενα, αλλα μη φανταστεις επειδη βλεπεις OCZ οτι προκειται για κανενα κορυφαιο τροφοδοτικο. Τιμιο για τα λεφτσ του και σιγουρα οχι no-name, ναι. Λογω μη υπαρξης καλυτερης επιλογης, ναι στο προτεινω και εγω.
shinigami Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Τελεια,εκλεισε και θα παω για το cooler του πλαισιου που ειναι και κοντα στα multirama που θα παω. Ευχαριστω για ολα και καλη χρονια να εχουμε.
shinigami Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Πωωω,διαβασα και τοσα reviews και η ψηκτρα ειναι απιστευτη!!!! Και παιρνω το πλαισιο και μου λεει οτι δν την εχουν εδω και καιρο!!!!! GRRRR,ξερερωσα απειρα να παει για αυτη την "θνητη" του vision studio τοτε ?
rafail1994 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Πωωω,διαβασα και τοσα reviews και η ψηκτρα ειναι απιστευτη!!!! Και παιρνω το πλαισιο και μου λεει οτι δν την εχουν εδω και καιρο!!!!! GRRRR,ξερερωσα απειρα να παει για αυτη την "θνητη" του vision studio τοτε ? Μην την λες και πολύ θνητή κάνει απίστευτα καλά την δουλεία της
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Διαβασε και reviews για την Hyper 212+ . Κι αυτη μια χαρα ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.