anta_n Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Στα υπόλοια GPS της αγοράς μπορούν οι χρήστες να κάνουν τέτοιο contribution; Δεν ξέρω και πάρα πολλά από GPS αλλά γενικά νομίζω ότι έχει αρκετό χώρο για modding και customization, οπότε λέω να αρχίσω να το ψάχνω. Προσωπικά συμπαθώ οτιδήποτε μπορεί να στηριχτεί σε βάση χρηστών για να αναπτύσεται. Τα πιο πετυχημένα προϊόντα πλέον έτσι συντηρούνται και μεγαλώνουν (βλ. apple), μέσα από την κοινότητα των χρηστών τους. Και μια ερώτηση τώρα που σας βρήκα. Οι χάρτες που έχουν μέσα τα GPS είναι και για ευρώπη ή τους αγοράζεις χώρια;
weber122 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Γενικά οι χρήστες των gps προσπαθούν να βελτιώσουν την συσκευή τους σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες είτε με προσωπική προσπάθεια είτε επικοινωνώντας με την εκάστοτε εταιρία για παρατηρήσεις κ.α. αλλά αυτού του είδους η συνεισφορά μέχρι στιγμής δεν έχει το επίπεδο της apple που ανέφερες .Το δύσκολο κομμάτι στο gps είναι οι χάρτες που δεν μπορούν να κάνουν πολλά οι χρήστες.... Οι χάρτες που περιλαμβάνονται στα gps είναι θέμα προσφοράς από την εταιρία ή από το κατάστημα που αγοράζεις τη συσκευή...Μπορείς να βρεις την ίδια συσκευή με και χωρίς χάρτες ευρώπης...
Sreak Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Βασικά νομίζω μπορείς να αγοράσεις έκδοση με ελληνικούς χάρτες ή/και με ευρωπαικούς. Αν αγοράσεις π.χ. με ελληνικούς μπορείς να κάνεις αναβάθμιση χαρτών. Εγώ έχω ένα MLS Destinator talk&Drive (χριστουγεννιάτικο δώρο) και μέχρι στιγμής σε Αθήνα δουλεύει άψογα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και από την ποιότητα κατασκευής και μπορώ να πω πως ήταν πολύ θετική έκπληξη όταν άνοιξα τη συσκευασία. Σε καμιά εβδομάδα θα το δοκιμάσω μάλλον στην Κρήτη επομένως θα έχω καλύτερη εικόνα.
anta_n Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Εγώ έβλεπα ένα που λέει και την κίνηση και η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν. το είχα δει σε ένα ράφι και γενικά με έψηνε. Δε θυμάμαι τιμή βέβαια, καθώς ήθελα να πάρω κάτι άλλα πρώτα είχα να τελειώσω με τα δώρα. Πόσο κάνει αυτό;
GR1337 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Στα υπόλοια GPS της αγοράς μπορούν οι χρήστες να κάνουν τέτοιο contribution; Δεν ξέρω και πάρα πολλά από GPS αλλά γενικά νομίζω ότι έχει αρκετό χώρο για modding και customization, οπότε λέω να αρχίσω να το ψάχνω. Προσωπικά συμπαθώ οτιδήποτε μπορεί να στηριχτεί σε βάση χρηστών για να αναπτύσεται. Τα πιο πετυχημένα προϊόντα πλέον έτσι συντηρούνται και μεγαλώνουν (βλ. apple), μέσα από την κοινότητα των χρηστών τους. Και μια ερώτηση τώρα που σας βρήκα. Οι χάρτες που έχουν μέσα τα GPS είναι και για ευρώπη ή τους αγοράζεις χώρια; To καλύτερο contribution αυτή τη στιγμή το έχει το iGO 8 και primo. Απίστευτες δυνατότητες παραμετροποίησης. Μπορείς να κάνεις φοβερά πράγματα και είναι πρόγραμμα που το χρησιμοποιούν σε πολλές χώρες, όχι σαν το destinator που το δουλεύαν μόνο στην Ελλάδα.
anta_n Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 τα contribs που κάνουν οι άλλοι υπάρχουν και σε ελληνικά; Δεν έχω καθόλου εικόνα για το πως δουλεύουν αυτά. Εμένα μου φαίνεται λογικό ότι εφόσον περισσότερα πουλημένα είναι τα MLS (έτσι κατάλαβα), περισσότερα θα είναι και τα contribs.
GR1337 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 τα contribs που κάνουν οι άλλοι υπάρχουν και σε ελληνικά; Δεν έχω καθόλου εικόνα για το πως δουλεύουν αυτά. Εμένα μου φαίνεται λογικό ότι εφόσον περισσότερα πουλημένα είναι τα MLS (έτσι κατάλαβα), περισσότερα θα είναι και τα contribs. Φυσικά υπάρχουν στα Ελληνικά. Το λάθος που κάνεις με τα προϊόντα της MLS είναι: 1. Οι αγοραστές τους είναι κατα βάση άσχετοι με το χώρο. 2. Το destinator και ειδικά οι τελευταίες εκδόσεις δεν δίνουν δυνατότητες παραμετροποίησης. 3. Ακόμη και οι τελευταίοι υποστηρικτές έχουν αρχίσει να το παρατάνε.
vr181 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2011 @anta_n ολλες οι συσκευες ειναι καλες αναλλογα τι μεγε9ος 09ονης 9ελεις εσυ!! τωρα αν παρεις τομ τομ η garmin την παντρευεσαι δεν μπορεις να βαλεις αλλο προγραμμα.. και τελος τα mio ειναι λιγο περιεργα στα ξεκλειδωματα,, αυτα...
baz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα Ποια συσκευή θα προτείνατε σε κάποιον άσχετο από GPS (-εμένα) στα 150 ευρώ περίπου. (+/- 20) Το χρειάζομαι μόνο για ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν έχω σκοπό να πειραματιστώ με τη συσκευή ή να περάσω καινούριο πρόγραμμα. Αυτά που με ενδιαφέρουν είναι ποιότητα κατασκευής, ευκολία χρήσης του λογισμικού και συχνή αναβάθμιση χαρτών. Στο φόρουμ έχω διαβάσει καλά πράγματα για τα Navigon οπότε κλίνω προς αυτό: Link το οποίο όμως δεν έχει χάρτες Δυτ. Ευρώπης. Θα μπορώ αργότερα να αγοράσω - ή να "αγοράσω" - τους χάρτες αυτούς ή θα πρέπει να κοιτάξω το ανώτερο μοντέλο; Link Κάθε πρόταση δεκτή
GR1337 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Αν μπορείς να πας στο 70, μην το σκέφτεσαι καθόλου!
weber122 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Έχω διαβάσει ότι το 70 έχει κάποια προβλήματα με την συνδεσιμότητα με το pc...για δες εδώ http://www.naviusers.net/t627-topic
telegamesvg Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Τα καινουρια που κυκλοφορουν δεν εχουν πλεον αυτο το προβλημα . Απλα να γραφει απο κατω στην συσκευη Navigon 70/71
baz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Αν μπορείς να πας στο 70, μην το σκέφτεσαι καθόλου! Από την περιγραφή στο μόνο που βλέπω να διαφέρουν είναι στο μέγεθος οθόνης και στους χάρτες Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά;
GR1337 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Από την περιγραφή στο μόνο που βλέπω να διαφέρουν είναι στο μέγεθος οθόνης και στους χάρτες Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά; RAM, κάποιες 3d δυνατότητες όπως panorama 3d και city 3d.
telegamesvg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Και το 70 plus(179€) κανει μια χαρα την δουλεια του . Διαφορετικα κανε μια βολτα απο τις αγγελιες , ολο και κατι καλο θα βρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.