Προς το περιεχόμενο

Αγορα Gps εως 150 ευρω

johnpsakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιό giniusdriver. Απο πότε θεωρείται και αυτό σοβαρό πρόγραμμα;

Βάλε navigon, tomtom, iGo, sygic.

Επίσης δεν έχει σημασία αν το έχεις αγορασμένο ή σπασμένο, την ίδια δουλειά κάνουν.

Απο όσα έχεις δοκιμάσει μόνο το iGo άξιζε, αλλά πιθανόν να μη σε βόλεψε. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι δεν είναι αιώνες μπροστά απο το destinator.

Επίσης φαντάζομαι δεν έχεις δοκιμασει το iGo Primo. Πολύ καλό και πιο εύχρηστο απο το 8.

Το ξερω αυτο.Απλα το εγραψα για να δειξω οτι "ψαχνομαι" και μιας και ηταν πολλα υποσχομενο δεν διστασα να το πληρωσω.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι, το στέλνεις κίνα και σου στέλνουν καινούριο.

Κάτι μου λέει ότι θα είναι αρκετά πιο αξιόπιστοι απο το plaisio.

Όσο για τις δωρεάν αναβαθμίσεις, αφού δηλώνεις "όχι πρωτάρα" στα GPS δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί.

Επίσης το turbo-x είναι το ίδιο με αυτό στο link μου με χειρότερα χαρακτηριστικά.

Ένα παλιό μοντέλο δηλαδή που το χρεώνουν σε διπλάσια τιμή στο πλαίσιο. Αν αυτή η αγορά σας φαίνεται καλή και "value for money" go for it...

Εγώ θα προτιμήσω τα νέα χαρακτηριστικά, την 800x480 ανάλυση οθόνης και να μου μείνουν και 70 ευρώ.

Αν κατάλαβες καλά και για να μην βγάλω την κουβέντα offtopic ήρθα να κάνω μία πρόταση. Αν συμφωνείς ή όχι δεν με απασχολεί.

Το ότι πάτησες στο ότι δεν είμαι πρωτάρα στα Gps για να την πεις, νομίζω οι προτάσεις απευθύνονται στον topic starter και όχι σε μένα. Αν θα πάω στο πλαίσιο για αναβάθμιση ή θα την κάνω μόνη μου είναι θέμα δικό μου.

Οι περισσότεροι όμως αυτό το θεωρούν μεγάλο πλεονέκτημα γιατί δεν ξέρουν πως γίνεται μία αναβάθμιση. Που ξέρω εγώ αν ο topic starter ξέρει να το κάνει ή όχι; Οι δωρεάν αναβαθμίσεις είναι όμως στα θετικά του.

Το ότι είναι απο τα φθηνότερα και καλύτερα στην Ελλάδα στις ίντσες του είναι. Αν είναι και θέλει να του κάνουμε προτάσεις και εκτός Ελλάδας ας το πει.

Αυτά

Δημοσ.

Καλύτερα να μην πας σε κινέζικη συσκευή, την ξεκλειδώνεις και μετά δημιουργούνται πολλά προβλήματα κυρίως λόγω συμβατότητας....

Epic! :lol:

Μπορείς να μου πεις ποιά συσκευή πλοήγησης που πωλείται στην ελληνική αγορά ΔΕΝ είναι κινέζικη;

Θα ήθελα επίσης να αναφέρεις ποιά είναι τα προβλήματα που δημιουργούνται όταν τις "ξεκλειδώνεις"...

Δημοσ.

Τελικα αγορασα το MLS Destinator 4800A. Αν και το εψαχνα για πολυ καιρο σε πια συσκευη θα καταληξω

επεσε το ματι μου σε μια προσφορα (που δεν μπορουσα να απορριψω). Το πηρα , μαζι με δυο καρτες

microsd 8gb, φορτιστη αυτοκινητου, φορτιστη για το σπιτι και τη βαση 80 Ευρω!!! (απο το ricardo)

Οταν οι τιμες που εβλεπα στο Internet να παιζουν ηταν 125 η πιο οικονομικη για αγορα μονο της συσκευης.

Η συσκευη δουλευει μια χαρα ενω θεωρω εξαιρετικο το οτι μπορει να παιξει βιντεο και μουσικη

(δυστυχως χωρις σπασιμο μονο wma και wmv).

Γνωριζει κανεις αν μπορω να περασω και καποιο αλλο προγραμμα περα απο το destinator στην συσκευη.

π.χ. igo και αν υπαρχει καποιος τροπος για να χρησιμοποιησω την συσκευη σαν windows mobile?

(βρηκα αυτο εδω που δουλευει μεν αλλα κολλαει σε καποιες φασεις η συσκευη και για οποιον δεν

το εχει δοκιμασει πιστευω οτι αξιζει να ριξει μια ματια Vista Ultimate Menu ή το Vista lite Menu

στο navimania)

Δημοσ.

Τελικα αγορασα το MLS Destinator 4800A. Αν και το εψαχνα για πολυ καιρο σε πια συσκευη θα καταληξω

επεσε το ματι μου σε μια προσφορα (που δεν μπορουσα να απορριψω). Το πηρα , μαζι με δυο καρτες

microsd 8gb, φορτιστη αυτοκινητου, φορτιστη για το σπιτι και τη βαση 80 Ευρω!!! (απο το ricardo)

Οταν οι τιμες που εβλεπα στο Internet να παιζουν ηταν 125 η πιο οικονομικη για αγορα μονο της συσκευης.

Η συσκευη δουλευει μια χαρα ενω θεωρω εξαιρετικο το οτι μπορει να παιξει βιντεο και μουσικη

(δυστυχως χωρις σπασιμο μονο wma και wmv).

Γνωριζει κανεις αν μπορω να περασω και καποιο αλλο προγραμμα περα απο το destinator στην συσκευη.

π.χ. igo και αν υπαρχει καποιος τροπος για να χρησιμοποιησω την συσκευη σαν windows mobile?

(βρηκα αυτο εδω που δουλευει μεν αλλα κολλαει σε καποιες φασεις η συσκευη και για οποιον δεν

το εχει δοκιμασει πιστευω οτι αξιζει να ριξει μια ματια Vista Ultimate Menu ή το Vista lite Menu

στο navimania)

Καλοριζικο.Μπες στο www.mlsdestinator.gr φτιαξε λογαριασμο και κανε αναβαθμιση χαρτων αν χρειαζεται.

Δεν εχω ακουσει να εχουν βαλει αλλο προγραμμα σε mls συσεκυες.

Δημοσ.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σε μια συσκευή της MLS είναι να της αλλάξεις πρόγραμμα, ξεκλειδώνοντάς τη.

Windows mobile δεν γίνεται φυσικά καθώς έχει λειτουργικό Windows CE.

Δημοσ.

Μόνο 80€?! Ωραίος....Τώρα αν ξεκλειδώσεις τη συσκευή είναι δικό σου θέμα, τι χρειάζεσαι περισσότερο...Αν θέλεις μόνο χάρτες θα σου έλεγα να μην πας σε igo, δεν έχει και πολλές αναβαθμίσεις στους χάρτες...Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις αναβάθμιση από το site της mls, μια χαρά αναβαθμίσεις έχει και η τελευταία αναβάθμιση κάλυψε πολλά κενά....Τώρα αν θέλεις να αλλάξεις λογισμικό,μια χαρά είναι το vista lite, απλώς ψάξτο λίγο μην κάνεις κάτι λάθος και βγει off η συσκευή....

Δημοσ.
Αν θέλεις μόνο χάρτες θα σου έλεγα να μην πας σε igo, δεν έχει και πολλές αναβαθμίσεις στους χάρτες...Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις αναβάθμιση από το site της mls, μια χαρά αναβαθμίσεις έχει και η τελευταία αναβάθμιση κάλυψε πολλά κενά....

Οι "μια χαρά αναβαθμίσεις" της MLS κάθε πότε είναι;

Γιατί οι "λίγες" αναβαθμίσεις του iGo είναι κάθε 3μηνο και μάλιστα μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 5 χάρτες.

Επίσης στα κενά που κάλυψε η MLS έχει ξεχάσει βασικούς δρόμους ακόμη και της εθνικής οδού. Δικαιολογημένα βέβαια, όταν βγάζεις χάρτη μια φορά στα 2 χρόνια...

Δημοσ.

Γιατί οι "λίγες" αναβαθμίσεις του iGo είναι κάθε 3μηνο και μάλιστα μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 5 χάρτες.

Τι εννοεις αναμεσα σε 5 χαρτες ? Διαφορετικων χωρων ? Τι χαρτες "φοραει" το Igo ?

Δημοσ.

Navteq, TeleAtlas, CIT, epsilon, DIS.

Και οι 5 εταιρείες διαθέτουν ελληνικό χάρτη. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ποιός του "ταιριάζει". Εγώ για παράδειγμα προτιμώ τον Navteq.

Δημοσ.

μήπως είναι καιρός να βγάλετε λίγο τις παρωπίδες με τα destinator? σε όλα τα εξειδικευμένα site πλέον κανείς δεν ασχολείται με το destinator του οποίου ο κάθε νέος χάρτης όταν βγει είναι χειρότερος από τον προηγούμενο!

Δημοσ.

μήπως είναι καιρός να βγάλετε λίγο τις παρωπίδες με τα destinator? σε όλα τα εξειδικευμένα site πλέον κανείς δεν ασχολείται με το destinator του οποίου ο κάθε νέος χάρτης όταν βγει είναι χειρότερος από τον προηγούμενο!

Παρολο που ειμαι υπερμαχος του destinator αυτο το "οδος χωρις ονομα" το βλπεω σε αδικαιολογητικα σημεια.

Δημοσ.

Δυστυχώς το destinator έχει ριζώσει στη συνείδηση κάποιων ως το καλύτερο πρόγραμμα πλοήγησης και είναι πραγματικά αστείο.

Σε αυτό φυσικά ευθύνονται πάρα πολλοί "γνώστες".

Δημοσ.

δε λέω ήταν το πρόγραμμα που καθιέρωσε το gps και είναι λογικό να έχει μείνει ως gps=destinator. δυστυχώς όμως η εταιρία έχει μείνει στις προηγούμενες δόξες και έχει πλέον εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια εξέλιξής

Δημοσ.

δε λέω ήταν το πρόγραμμα που καθιέρωσε το gps και είναι λογικό να έχει μείνει ως gps=destinator. δυστυχώς όμως η εταιρία έχει μείνει στις προηγούμενες δόξες και έχει πλέον εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια εξέλιξής

Η εταιρεία (MLS) πάντα μας είχε γραμμένους.

Το destinator το στήριξε η ngi και οι χρήστες του.

Ποιός εβγαζε skins για να δουλεύει σε άλλες αναλύσεις οθόνης εκτός απο qvga; Ασχολήθηκε ποτέ η MLS;

Ποιος έφτιαχνε καλές φωνές για εντολές γιατί του destinator ήταν άθλιες;

Ποιός έκανε εξελληνισμό του προγράμματος όταν η MLS το πωλούσε στα Αγγλικά;

Ποιός έδινε ανανεώσεις χαρτών και έδινε support στους χρήστες.

Η MLS δε συμμετείχε ποτέ σε όλα αυτά. Είχε αναλάβει μόνο την είσπραξη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...