Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Σε μια τεχνολογική εποχή όπου μια ηλεκτρονική συσκευή οποιουδήποτε είδους «υποβιβάζετε» τεχνολογικά και χάνει την αξία της σε διάστημα 2 μηνών θεωρώ ότι αν δεν είσαι επαγγελματίας αυτοκινητιστής δεν αξίζει να ξοδέψεις πάνω από 80 Ευρώ για GPS. Δεν γνωρίζω πολλά από τις συγκεκριμένες συσκευές αλλά έχουν βγει στο εμπόριο GPS που κοστίζουν πολύ φτηνά. Το να αγοράζεις κάτι ακριβά για να είσαι «σίγουρος» ότι δεν θα σου χαλάσει η ότι θα έχεις υποστήριξη σε χάρτες και προγράμματα νομίζω ανήκει σε άλλες εποχές και ακόμα και κινέζικα προϊόντα η "μικρων εταιριων" «με τις εξαιρέσεις βέβαια όπως και σε κάθε αγορά» για τα λεφτά τους είναι πολύ καλά.» Αυτή είναι η γνώμη μου. Προτιμώ σε 2 χρόνια να πετάξω μια συσκευή των 60 Ευρώ παρά μια των 200. Το θεμα ειναι κατα ποσο καλα θα κανεις την δουλεια σου με μια συσκευη των 60 ευρω.
krypton Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη...Είχα πάρει μία συσκευή με 50€ και κάποιες φορές μου έλεγε να στρίψω αριστερά πάνω στις μπάρες με αποτέλεσμα να παρατήσω τη συσκευή σε ένα εξάμηνο....Αλλά από την άλλη δεν είμαι και υπέρ αυτών των συσκευών που η τιμή τους ξεπερνάει τα 300€...Απλώς κοιτάς να αγοράσεις μία συσκεύη που εταιρία θα σου παρέχει αναβαθμίσεις για κάποιο χρονικό διάστημα...
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Τα tomtom που αναφερεις ειναι πολυ ωραια αλλα δε νομιζω οτι μπορεις να βαλεις αλλο λογισμικο. Το mio S505 μπορει να τρωει καμια φορα κανενα κολληματακι αλλα τη δουλεια του την κανει πολυ καλα και ξεκλειδωνεται ευκολα (υπολογιζει γρηγορα νεα διαδρομη και εχει καλους χαρτες). Για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη
weber122 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Όντως οι tomtom συσκευές είναι καλές απλώς να κοιτάξεις λίγο τους χάρτες της διότι έχω διαβάσει κάποια προβλήματα που έχει στα επαρχιακά ταξίδια....
mpentenis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα ριξε και μια ματιά για Vector Master 590, πηρα για ενα φίλο απο Ηλεκτρονική (ελα Αλέκο...) με 125€ νομιζω, εχει μεγάλη οθόνη και ξεκλειδώνει πολυ εύκολα. Απο εκεί και πέρα βάζεις οτι πρόγραμμα θες και σου αρέσει (δηλαδή iGo8 ) Οσο για τα MLS το 4800 σίγουρα ξεκλειδώνει ενώ απο ΜΙΟ το ίδιο ισχύει για C220-320-520-720 και Η610 Ομοιως και Navigon C310
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 καλησπέρα ριξε και μια ματιά για Vector Master 590, πηρα για ενα φίλο απο Ηλεκτρονική (ελα Αλέκο...) με 125€ νομιζω, εχει μεγάλη οθόνη και ξεκλειδώνει πολυ εύκολα. Απο εκεί και πέρα βάζεις οτι πρόγραμμα θες και σου αρέσει (δηλαδή iGo8 ) Οσο για τα MLS το 4800 σίγουρα ξεκλειδώνει ενώ απο ΜΙΟ το ίδιο ισχύει για C220-320-520-720 και Η610 Ομοιως και Navigon C310 Απο τα mio το c220 τουλάχιστον ειναι πολυ χαλια.Το ξεκλειδωσα για φιλο και εβαλα destinator αλλα ....
GR1337 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω! Προτείνετε το 2011 σε χρήστη να αγοράσει destinator; Το 2006 ήταν συμπαθητικό, το 2007 αρχισε να χάνει έδαφος, το 2008 αρχισαν να το διαγράφουν και οι φανατικοί. Απο το 2009 έχει πεθάνει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω! Προτείνετε το 2011 σε χρήστη να αγοράσει destinator; Το 2006 ήταν συμπαθητικό, το 2007 αρχισε να χάνει έδαφος, το 2008 αρχισαν να το διαγράφουν και οι φανατικοί. Απο το 2009 έχει πεθάνει. Κανε ενα γκαλοπ να διαψευστεις τρανα !!!
GR1337 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου το γεγονός οτι τα ελληνικά μαγαζιά το προωθούσαν αποκλειστικά δεν το κάνει καλύτερο. Πριν 3 χρόνια είχε τον καλύτερο χάρτη. Τώρα πλέον όχι. Δε με ενδιαφέρει τι λένε οι περισσότεροι γιατί όπως παρατηρώ και στο συγκεκριμένο topic δεν έχουν ιδέα. Ασχολούμαι με συστήματα πλοήγησης απο το 2003 και μάλιστα το πρώτο που είχα ήταν το destinator 3 οπότε μάλλον έχω μια καλύτερη εικόνα απο τα άτομα που θα κάνω το γκάλοπ. Το destinator ποτέ δεν ήταν καλό πρόγραμμα, απλά ήταν κάποτε μονόδρομος λόγω του χάρτη. Όταν έληξε η αποκλειστική συνεργασία με την Gi, ταυτόχρονα το destinator πέθανε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου το γεγονός οτι τα ελληνικά μαγαζιά το προωθούσαν αποκλειστικά δεν το κάνει καλύτερο. Πριν 3 χρόνια είχε τον καλύτερο χάρτη. Τώρα πλέον όχι. Δε με ενδιαφέρει τι λένε οι περισσότεροι γιατί όπως παρατηρώ και στο συγκεκριμένο topic δεν έχουν ιδέα. Ασχολούμαι με συστήματα πλοήγησης απο το 2003 και μάλιστα το πρώτο που είχα ήταν το destinator 3 οπότε μάλλον έχω μια καλύτερη εικόνα απο τα άτομα που θα κάνω το γκάλοπ. Το destinator ποτέ δεν ήταν καλό πρόγραμμα, απλά ήταν κάποτε μονόδρομος λόγω του χάρτη. Όταν έληξε η αποκλειστική συνεργασία με την Gi, ταυτόχρονα το destinator πέθανε. Οταν εβαλα Ginius driver αγορασμενο μαλιστα 50 ευρω στο Navibox αν δεν ηξερα τον δρομο θα ειχα χαθει.Κι αυτο χαρτες της GI ειχε και εχει. Ειχα στο navibox Igo , ndrive , miopap , destinator 7 και 8 και Ginius και τα δοκιμασα. Εσβησα ολα τα αλλα και αφησα το destinator.
GR1337 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ποιό giniusdriver. Απο πότε θεωρείται και αυτό σοβαρό πρόγραμμα; Βάλε navigon, tomtom, iGo, sygic. Επίσης δεν έχει σημασία αν το έχεις αγορασμένο ή σπασμένο, την ίδια δουλειά κάνουν. Απο όσα έχεις δοκιμάσει μόνο το iGo άξιζε, αλλά πιθανόν να μη σε βόλεψε. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι δεν είναι αιώνες μπροστά απο το destinator. Επίσης φαντάζομαι δεν έχεις δοκιμασει το iGo Primo. Πολύ καλό και πιο εύχρηστο απο το 8.
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Πρόταση απο μένα όπως προαναφέρανε κιόλας το Turbo-x i50. Το αγόρασα Ιούνιο και ήμουν πρωτάρα στους δρόμους της Αθήνας αλλά όχι πρωτάρα στα GPS. Το πήρα γιατί τότε σε αυτά τα λεφτά που είχα για να δώσω ήτανε ότι καλύτερο. Άψογο σαν Gps, εύκολο στη χρήση και με μεγάλη οθόνη. Νομίζω είναι επιλογή value for money.
GR1337 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Πρόταση απο μένα όπως προαναφέρανε κιόλας το Turbo-x i50. Το αγόρασα Ιούνιο και ήμουν πρωτάρα στους δρόμους της Αθήνας αλλά όχι πρωτάρα στα GPS. Το πήρα γιατί τότε σε αυτά τα λεφτά που είχα για να δώσω ήτανε ότι καλύτερο. Άψογο σαν Gps, εύκολο στη χρήση και με μεγάλη οθόνη. Νομίζω είναι επιλογή value for money. Όχι δεν είναι καλό value for money και ο λόγος είναι ο παρακάτω: http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/5-inch-hd-touch-screen-gps-navigator-direct-win-ce-access/ Με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά βεβαίως.
karmen1983 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω μιλούσαμε για Ελληνικά μαγαζιά. Το Turbo-x + το ότι αν χαλάσει το πας μία βόλτα μέχρι το πλαίσιο (και δεν έχω και την καλύτερη γνώμη για το πλαίσιο να σημειωθεί) έχει και 3 χρόνια δωρεάν αναβαθμίσεις. Το άλλο αν χαλάσει θα το στείλει στη Κίνα;
GR1337 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω μιλούσαμε για Ελληνικά μαγαζιά. Το Turbo-x + το ότι αν χαλάσει το πας μία βόλτα μέχρι το πλαίσιο (και δεν έχω και την καλύτερη γνώμη για το πλαίσιο να σημειωθεί) έχει και 3 χρόνια δωρεάν αναβαθμίσεις. Το άλλο αν χαλάσει θα το στείλει στη Κίνα; Ναι, το στέλνεις κίνα και σου στέλνουν καινούριο. Κάτι μου λέει ότι θα είναι αρκετά πιο αξιόπιστοι απο το plaisio. Όσο για τις δωρεάν αναβαθμίσεις, αφού δηλώνεις "όχι πρωτάρα" στα GPS δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί. Επίσης το turbo-x είναι το ίδιο με αυτό στο link μου με χειρότερα χαρακτηριστικά. Ένα παλιό μοντέλο δηλαδή που το χρεώνουν σε διπλάσια τιμή στο πλαίσιο. Αν αυτή η αγορά σας φαίνεται καλή και "value for money" go for it... Εγώ θα προτιμήσω τα νέα χαρακτηριστικά, την 800x480 ανάλυση οθόνης και να μου μείνουν και 70 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.