Προς το περιεχόμενο

Αγορα Gps εως 150 ευρω

johnpsakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόγραμμα του TOMTOM που σου λέει σε πια λωρίδα της λεωφόρου πρέπει να είσαι για την επόμενη στροφή το έχουν και τα άλλα προγράμματα οπως αυτο του Dellorm RI-104 ?

Σε αυτο μπορω να σου απαντησω οτι το destinator τουλαχιστον που εχω το κανει.Αλοιμονο αν δεν το εκανε.Οταν ειναι να αλλαξεις λωριδα σε προειδοποιει εγκαιρα.

Το μηχανακι που λες δεν το ξερω αλλα πολυ φτηνο μου φαινεται για να ειναι αξιοπιστο.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλή χρονιά με υγεία....

Είμαι καινούριος στο forum και είπα να κάνω το πρώτο μου post εδώ αφού ασχολούμαι λίγο με gps....Για συσκευή μπορείς να κοιτάξεις αυτή...

Έχεις αξιόλογους χάρτες και δεν είναι πολύ ακριβή...Νομίζω ότι μπορείς να την ξεκλειδώσεις και να βάλεις και άλλα προγράμματα....Επίσης καλή συσκευή είναι και η mio που προαναφέρθηκε...Καλύτερα να μην πας σε κινέζικη συσκευή, την ξεκλειδώνεις και μετά δημιουργούνται πολλά προβλήματα κυρίως λόγω συμβατότητας....

Δημοσ.

Καλή χρονιά με υγεία....

Είμαι καινούριος στο forum και είπα να κάνω το πρώτο μου post εδώ αφού ασχολούμαι λίγο με gps....Για συσκευή μπορείς να κοιτάξεις αυτή...

Έχεις αξιόλογους χάρτες και δεν είναι πολύ ακριβή...Νομίζω ότι μπορείς να την ξεκλειδώσεις και να βάλεις και άλλα προγράμματα....Επίσης καλή συσκευή είναι και η mio που προαναφέρθηκε...Καλύτερα να μην πας σε κινέζικη συσκευή, την ξεκλειδώνεις και μετά δημιουργούνται πολλά προβλήματα κυρίως λόγω συμβατότητας....

Νομιζω τα MLS δεν ξεκλειδωνουν ευκολα αν και κατα την γνωμη μου δεν το χρειαζοντε αφου εχουν destinator.

Δημοσ.

Καλή χρονιά με υγεία....

Καλωσορισες φιλε μου στην κοινοτητα του Insomnia.

Ουσιαστικα προτεινεις το μοντελο που ειπα με τη μονη διαφορα οτι αυτο που ανεφερα εχει και blutooth.

Για να πω την αληθεια απο οσα εχω κοιταξει εχω καταλληξει μεταξυ δυο το ενα ειναι το

Mls 4800 BT και το αλλο το Garmin 1300 http://www.getitnow.gr/prod/ilektronika/gps/syskeyes-gps/garmin-novi-1300-dektis-aytokinitoy-gps-me-hartes-elladas/prod507629/.

Απλα επειδη ειναι το πρωτο που θα χρησιμοποιησω και δεν θα κανω τρομερα μεγαλη χρηση

σκεφτομουν αν αξιζει να δωσω τα λεφτα για το Mls ή να παω σε κατι πιο οικονομικο σαν το Garmin.

Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικα των DELLORM λενε τα εξης:

Εϊναι ελέυθερο για να μπορείτε να βάλετε όποιο και όσα σε αριθμό προγράμματα θέλετε. Είναι συμβατό και ξεκλείδωτο - ελέυθερο οπότε μπορεί να δεχεί στην μνήμη του όλα τα προγράμματα γεωγραφικού εντοπισμού όπως Destinator, iGO, GArmin, MioMaps και πολλά άλλα freeware και shareware.

Δεν αξιζουν κατι παραπανω μονο και μονο για αυτο τον λογο? Μπορεις να βαλεις οποιο προγραμμα θελεις η βρισκεις πιο ευκολα. Οπως ξαναπα δεν γνωριζω πολλα πραγματα αλλα στο πληθος των συσκευων και διαβαζοντας διαφορετικες γνωμες να εχεις την ανεση να αλλαξεις προγραμμα χωρις προβλημα ειναι νομιζω κατι θετικο.

Δημοσ.

ολα καλα ειναι αλλα αν θες τους καλυτερους χαρτες σε καλυψη για ελλαδα + δωρεαν αναβαθμισης εφ'ορου ζωης πας καρφι για garmin,το software ειναι απλοικο σε σχεση με τα υπολοιπα αλλα την δουλεια σου θα την κανεις μια χαρα χωρις να ψαχνεις συνεχως για σπασμενους χαρτες κλπ

Δημοσ.

ότι καλύτερο για τη τιμή του turbo x i50.στα 140ευρώ. 2χρόνια εγγύηση πλαίσιο 5'' οθόνη και ginius driver.

οποίος έχει ασχοληθεί με το θέμα και δεν είναι κολλημένος στο ξεπερασμένο προ πολλού destinator μπορεί να το επιβεβαιώσει

Δημοσ.

οποίος έχει ασχοληθεί με το θέμα και δεν είναι κολλημένος στο ξεπερασμένο προ πολλού destinator μπορεί να το επιβεβαιώσει

Επειδη δεν ειμαο κολλημενος με το destinator ειχα αγορασει την εκδοση του Ginius driver για navibox αλλα δεν την αντεξα παραπανω απο μια μερα παρολο που ηταν πολλα υποσχμενο.

Δημοσ.

Επειδη δεν ειμαο κολλημενος με το destinator ειχα αγορασει την εκδοση του Ginius driver για navibox αλλα δεν την αντεξα παραπανω απο μια μερα παρολο που ηταν πολλα υποσχμενο.

σίγουρα είναι πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο από το dest και σαφώς με καλύτερους και περισσότερα υποσχόμενους χάρτες. άλλωστε έχει 3χρόνια αναβαθμίσεις. μπορεί να είναι λιτό αλλά εγώ όταν θέλω κάτι σίγουρο βάζω genius. υπόψην ότι τα dest δεν παίζουν στο i50

Δημοσ.

Το turbo-x i50 είναι value for money συσκευή αλλά έχει κάποια αρνητικά για μένα....Συγκεκριμένα, το touch της δεν είναι και τόσο καλό σε σύγκριση με κάτι άλλες συσκευές. Στην πλοήγηση ο χάρτης δεν στρίβει όταν στρίβεις και εσύ και τα χρώματα στο night mode δεν σε διευκολύνουν και πολύ, δεν ξέρω όμως αν μπορούν να αλλαχτούν από το χρήστη...Από την άλλη έχω ακούσει πολλά για τους χάρτες που έχει...Γενικά πιστεύω είναι συσκευή για χρήστες που δεν χρησιμοποιούν συχνά gps..

Δημοσ.

Το turbo-x i50 είναι value for money συσκευή αλλά έχει κάποια αρνητικά για μένα....Συγκεκριμένα, το touch της δεν είναι και τόσο καλό σε σύγκριση με κάτι άλλες συσκευές. Στην πλοήγηση ο χάρτης δεν στρίβει όταν στρίβεις και εσύ και τα χρώματα στο night mode δεν σε διευκολύνουν και πολύ, δεν ξέρω όμως αν μπορούν να αλλαχτούν από το χρήστη...Από την άλλη έχω ακούσει πολλά για τους χάρτες που έχει...Γενικά πιστεύω είναι συσκευή για χρήστες που δεν χρησιμοποιούν συχνά gps..

δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτα τα χρήματα. οι 5''δεν είναι και λίγο πράμα. το night mode του genius είναι εντελώς απαράδεκτο, το χειρότερο ίσως που υπάρχει και δεν αλλαζει. επίσης μείον είναι η πολύ γυαλιστερη οθόνη που τη μέρα μειώνει παρά πολύ την ευκρίνεια. η απόκριση πάντως της οθόνης είναι πολύ καλή και η ευκρίνεια όταν δεν έχει πολύ φως παρά πολύ καλή. βασικό επίσης είναι ότι είναι ξεκλειδωτο και μπορείς πολύ εύκολα να βάλεις ότι πρόγραμμα θέλεις πολύ απλά

Δημοσ.

Μια ερώτηση και από μένα.(Σκέφτομαι και εγώ την αγορά ενός Mls)

Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά ανάμεσα στο Mls 4800 και στο Mls 4810 BT εκτός από το bluetooth?Γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι άλλο.

Δημοσ.

Μια ερώτηση και από μένα.(Σκέφτομαι και εγώ την αγορά ενός Mls)

Υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά ανάμεσα στο Mls 4800 και στο Mls 4810 BT εκτός από το bluetooth?Γιατί όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι άλλο.

Νομιζω καμμια αλλη διαφορα.

Δημοσ.

Σε μια τεχνολογική εποχή όπου μια ηλεκτρονική συσκευή οποιουδήποτε είδους «υποβιβάζετε» τεχνολογικά και χάνει την αξία της σε διάστημα 2 μηνών θεωρώ ότι αν δεν είσαι επαγγελματίας αυτοκινητιστής δεν αξίζει να ξοδέψεις πάνω από 80 Ευρώ για GPS.

Δεν γνωρίζω πολλά από τις συγκεκριμένες συσκευές αλλά έχουν βγει στο εμπόριο GPS που κοστίζουν πολύ φτηνά. Το να αγοράζεις κάτι ακριβά για να είσαι «σίγουρος» ότι δεν θα σου χαλάσει η ότι θα έχεις υποστήριξη σε χάρτες και προγράμματα νομίζω ανήκει σε άλλες εποχές και ακόμα και κινέζικα προϊόντα η "μικρων εταιριων" «με τις εξαιρέσεις βέβαια όπως και σε κάθε αγορά» για τα λεφτά τους είναι πολύ καλά.» Αυτή είναι η γνώμη μου. Προτιμώ σε 2 χρόνια να πετάξω μια συσκευή των 60 Ευρώ παρά μια των 200.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...