johnpsakas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα. Θα ηθελα τα φωτα σας καθως δεν γνωριζω πολλα πανω στο θεμα. Θελω να αγορασω ενα gps στο οποιο θα ηθελα αν ειναι δυνατον να εχω την δυνατοτητα να περασω και καποιο αλλο λογισμικο (θα προτιμουσα να μπορουσε να αναπαραγει μουσικη και βιντεο). Επειδη δεν γνωριζω και πολλα πανω στο θεμα ψαχνοντας κατεληξα στο MLS Destinator 4810 BT. Αλλα εχω καποιους ενδιασμους καθως σε καποια φορουμ που ειδα, αναφεροταν οτι ειναι καπως αργο στον υπολογισμο της διαδρομης καθως και οπως διαβασα εχει σταματησει η συνεργασια της Mls με την εταιρια που παρειχε το προγραμμα για τους χαρτες. Απο οτι μου εχουν πει τα mio αποτελουν μια καλη επιλογη ενω στο εξωτερικο πολυ καλα θεωρουνται τα tomtom. Παρακαλω πολυ οποιος μπορει να βοηθησει ας το κανει γιατι εχω μπερδευτει... Ευχαριστω πολυ! Καλη Χρονια σε ολους!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μια χαρα ειναι το mls αλλα δυσκολα θα περασεις αλλο προγραμμα αν και για μενα το destinator που εχει ειναι το καλυτερο.Για mp3 και video τα gps γενικα δεν θα ελεγα οτι ειοναι οτι το καλυτερο.
panostuner Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ ΜΙΟ θα σου πρότεινα να πάρεις!!Πιστεύω πως είναι καλύτερα από τα MLS.Έχω να σου προτείνω 2: 1)Mio Moov S305 PNA και 2)Mio Moov S505 PNA Αυτά τα 2 είναι αρκετά καλά πιστεύω και δεν ξεφεύγουν σε τιμή.Δεν χρειάζεται να δώσεις αρκετά λεφτά μιας και είναι μόνο GPS. Τώρα για τη μουσική και τις φωτογραφίες θα συμφωνήσω με τον Γιάννης Platano σε αυτά που λέει!
johnpsakas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Τι θα επιλεγατε μεταξυ του Mls που προανεφερα και του GARMIN NUVI 1300 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926165 ? Ξερει κανεις τι παιζει με τις ανανεωσεις των χαρτων (ποσο συχνα γινονται)? Ευχαριστω πολυ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Τι θα επιλεγατε μεταξυ του Mls που προανεφερα και του GARMIN NUVI 1300 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926165 ? Ξερει κανεις τι παιζει με τις ανανεωσεις των χαρτων (ποσο συχνα γινονται)? Ευχαριστω πολυ! Η mls με destinator εχει χαρτες της GI και παλια εκανε αναβαθμιση δυο φορες τον χρονο αλλα τελευταια καθυστερησε και εβγαλε την Ανοιξη που περασε.
johnpsakas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Η mls με destinator εχει χαρτες της GI και παλια εκανε αναβαθμιση δυο φορες τον χρονο αλλα τελευταια καθυστερησε και εβγαλε την Ανοιξη που περασε. Φιλε μου Platano μεταξυ των δυο πιο θα διαλέγες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε μου Platano μεταξυ των δυο πιο θα διαλέγες? Εγω ειμαι fun του destnator οποτε θα επειρνα MLS .Ειχα σε navibox 5 προγραμματα πλοηγησης αλλα παντα destinator δουλευα. Το destinator ειναι σαν τα windows .Τα βριζουν πολλοι αλλα τα χρησιμοποιουν.
weber122 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Γεια σας και από εμένα...Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη...Το destinator σαν λογισμικό είναι εύχρηστο και δεν θα σε κουράσει καθόλου και οι δρομολογήσεις που κάνει με τους χάρτες που έχει δεν είναι κακές...
cyber_katsarida Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 ο φίλος θέλει να του προτείνουμε συσκευή που θα έχει τη δυνατότητα να δεχθεί και άλλο λογισμικό εκτός από το αρχικό. δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί πολύ τελευταία και δεν ξέρω τι κυκλοφορεί σε συσκευές για να βοηθήσω γνώμη μου: κοίτα πρώτα τη συσκευή και άσε το λογισμικό που θα έχει σε δεύτερη μοίρα. πάρε ένα με 128 RAM όπως το Mio Moov S505 PNA. (ξεκλειδώνεται). όχι 64 αλλά 128 RΑM (εγώ έχω κινέζικο και κάνω μια χαρά τη δουλειά μου αλλά εδώ θα υπάρξουν πολλές διαφωνίες οπότε το αφήνουμε και πάμε σε κάτι πιο επώνυμο.) "αγόρασε" και όποιο λογισμικό θέλεις και κάνε τις δοκιμές σου.
johnpsakas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλη χρονια σε ολους! Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Ρωτησα ενα φιλο που ασχολειται με τετοια θεματα και μου ειπε οτι ισως ηταν καλυτερη επιλογη να παρω καποια συσκευη Pna και να περασω εγω τους χαρτες μιας και εχουν καλυτερο επεξεργαστη απο τα περισσοτερα gps και θα ειναι αρκετα πιο γρηγορο! Εσεις τι λετε? Εχετε να προτεινεται κατι?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Καλη χρονια σε ολους! Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Ρωτησα ενα φιλο που ασχολειται με τετοια θεματα και μου ειπε οτι ισως ηταν καλυτερη επιλογη να παρω καποια συσκευη Pna και να περασω εγω τους χαρτες μιας και εχουν καλυτερο επεξεργαστη απο τα περισσοτερα gps και θα ειναι αρκετα πιο γρηγορο! Εσεις τι λετε? Εχετε να προτεινεται κατι? Pna ειναι συσκευες πλοηγησης οπως της MLS , Mio κλπ Μηπως pda ?
johnpsakas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Pna ειναι συσκευες πλοηγησης οπως της MLS , Mio κλπ Μηπως pda ? ναι φιλε pda εννοουσα φαινεται ηπια πολυ εχθες ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Πιστευω οτι συσκευες pda με προγραμμα πλοηγησης χρειαζοντε αυτοι που θελουν να εχουν και ενα πολυ μικρο pc μαζι τους Τα MLS και τα Tibo (το πρωτο μου gps) ειναι μια χαρα και ειδικα το Tibo με πολυ καλο after sale service. Εγω να δεις ποσο ηπια ....
johnpsakas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2011 μια ακομη συσκευη που ειδα ειναι και το GPS PNA Dellorm RI-108 http://www.ebw.gr/el-GR/Product/5384/GPS-PNA-Dellorm-RI-108-NE-New-Edition-%CE%9F%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-4-3-%2810-7-%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84-%CE%91%CF%86%CE%AE%CF%82-500-%CE%9Chz-Flash-memory-64-128-MBytes-EMS-memory-64-Mbytes-2-gb-%CE%BC%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B7%29-NAVIGATION-S Γνωριζει κανεις κατι για τι συγκεκριμενη συσκευη? Ευχαριστω!
pavlos88 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα. Χρόνια πολλά και υγεία σε όλους. Έχει κανείς σας αγοράσει το GPS PNA Dellorm RI-104 ΝΕ New Edition? Είναι καλό για τα λεφτά του ( 59 Ευρώ ) η θα έχει πρόβλημα αναβάθμισης σύντομα? Από ότι διαβάζω είναι ξεκλείδωτο και μπορείς να βάλεις ότι πρόγραμμα θέλεις. Δεν γνωρίζω πολλά περί GPS και θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια για την αγορά ενός φτηνού. Το πρόγραμμα του TOMTOM που σου λέει σε πια λωρίδα της λεωφόρου πρέπει να είσαι για την επόμενη στροφή το έχουν και τα άλλα προγράμματα οπως αυτο του Dellorm RI-104 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.