Προς το περιεχόμενο

Τι σημαινει οτι ενα iPhone 4 ειναι κλειδωμενο;

xctaek21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιος μου προτεινε να ανταλλαξω το κινητο μου iphone 3gs με iphone 4 locked

αλλα εχω μια απορια, τι σημαινει οτι ενα iphone 4 ειναι locked, κατι ακουσα οτι λειτουργει σαν ipod, ισχυει;

φωτιστε με παρακαλω!

Δημοσ.

Ναί σημαίνει ότι δέν θα λειτουργεί με τα ελληνικά δίκτυα και sim.Αλλά με ένα απλο unlock tool και κάποιον που το έχει κάνει μπορείς να το ξεκλειδώσεις.Αξίζει η αλλαγή.Κατ'εμέ κάντο!!!! ;)

Δημοσ.

Σημαίνει ότι α)ειναι αγορασμενο Από εξωτερικό και έιναι κλειδωμενο Από την εταιρία που δίνει την σύνδεση. Β) ότι δεν έχει γίνει jailbreak δηλαδή η δυνατότητα να εγκαθιστας άλλα προγράμματα Από 3ους.

Δημοσ.

όταν βάζεις κωδικό συσκευής σε ένα κινητό, όταν το ανοίγεις, εκτός από το

PIN πρέπει να βάλεις και αυτό...

για περισσότερη ασφάλεια

ή από πείσμα, αν σου κλέψουν την συσκευή να μην μπορούν να την ανοίξουν

υποθέτω λοιπόν πως πρόκειται για κωδικό συσκευής!

ΥΠΟΘΕΤΩ όμως...

Δημοσ.

εγώ δε θα έκανα την αλλαγή, κλειδωμένο iphone σημαίνει οτι θα πρεπει να περιμένεις πότε θα βγει το unlock tool για να μπορείς να το χρησιμοποιησεις ως τηλεφωνο και αυτό δε γίνεται και τοσο συχνά, για μένα δεν αξιζει την ταλαιπωρία

• Moderators
Δημοσ.

.Αξίζει η αλλαγή.Κατ'εμέ κάντο!!!! ;)

Αν ξεκλειδωνει,δεν νομιζω πως χρειαζεται συζητησηtongue.gif

Αν δεν ξεκλειδωνει τωρα,ρισκαρεις λιγο,κανεις και λιγη υπομονη και σε βαθος χρονου λογικα θα εισαι κερδισμενος.

Προσωπικα, το ειχα παρει ασυζητητι (εχω ηδη αλλο κινητο και μπορω να περιμενω το unlock εαν κ οταν γινει).

Δημοσ.

μου ειπε οτι του το εφεραν απο εξωτερικο!

να περιμενω τι δηλαδή, να βγει το unlock; και καθε ποτε βγαινει αυτο;

• Moderators
Δημοσ.

μου ειπε οτι του το εφεραν απο εξωτερικο!

να περιμενω τι δηλαδή, να βγει το unlock; και καθε ποτε βγαινει αυτο;

Δεν υπαρχει standart ημερομηνια και δεν ειναι σιγουρο πως θα βγει. Θεωρητικα καποια στιγμη θα βγει(μπορει σε 1 βδομαδα,μπορει σε 4 μηνες),οπως γινεται χρονια τωρα.Αλλα τονιζω,θεωρητικα.

Eδω μπορεις να ενημερωνεσαι επι του θεματος, απο τους δημιουργους του unlock/jailbreak.

http://blog.iphone-dev.org/

Δημοσ.

Δεν υπαρχει standart ημερομηνια και δεν ειναι σιγουρο πως θα βγει. Θεωρητικα καποια στιγμη θα βγει(μπορει σε 1 βδομαδα,μπορει σε 4 μηνες),οπως γινεται χρονια τωρα.Αλλα τονιζω,θεωρητικα.

Eδω μπορεις να ενημερωνεσαι επι του θεματος, απο τους δημιουργους του unlock/jailbreak.

http://blog.iphone-dev.org/

μπηκα στο site και δεν καταλαβα τιποτα

• Moderators
Δημοσ.

μπηκα στο site και δεν καταλαβα τιποτα

Οκ.Κρατα αυτα που ειπα στο προηγουμενο post περα απο τη διευθυνση του site και αποφασισε.

Δημοσ.

δηλαδη κατι τελευταιο, αυτο το unlock δεν ειναι επισημο απο την apple, την βγαζουν κατι hackerades οποτε γουσταρουν;

κατι ακουσα για τις εκδοσεις, για καποιες εκδοσεις υπαρχει unlock και για αλλες οχι;

δηλαδη αμα το παρω εγω και βαλω την πρωτη εκδοση ios δεν θα εχω προβλημα;

• Moderators
Δημοσ.

δηλαδη κατι τελευταιο, αυτο το unlock δεν ειναι επισημο απο την apple, την βγαζουν κατι hackerades οποτε γουσταρουν;

Yeap.Η apple προσπαθει καθε φορα να μπαλωσει τις τρυπες και οι "hackerades" να βρουν τροπο να το ξεκλειδωσουν.

κατι ακουσα για τις εκδοσεις, για καποιες εκδοσεις υπαρχει unlock και για αλλες οχι;

Ισχυει αλλα δεν ειναι τοσο απλο.Δεν παιζει ρολο μονο το λειτουργικο (ios) αλλα και το λειτουργικο του modem που εχει το iphone (baseband), οπως και ο bootloader.

δηλαδη αμα το παρω εγω και βαλω την πρωτη εκδοση ios δεν θα εχω προβλημα;

Δεν μπορεις να κανεις downgrade σε οποια εκδοση του ios θελεις.Ακομα και αν μπορεσεις να κανεις την "υποβαθμιση",δεν σημαινει πως θα καταφερεις το ιδιο και στη baseband, με αποτελεσμα να μην λειτουργει ως τηλεφωνο (κλησεις,μηνυματα κλπ).

Δημοσ.

να σε καλα φιλε που με βοηθας

ειπες καπου οτι μπορει να ξεκλειδωνει και μπορει να μην ξεκλειδωνει

δηλαδη μπορει να υπαρχει ηδη unlock για το συγκεκριμενο iphone; αν ναι πως θα το καταλαβω;

αν δεν ξεκλειδωνει θα του πω ακυρω μαλλον.

Υ.Γ. ο τυπος δεν ξερει και πολλα αποτι μου ειπε

• Moderators
Δημοσ.

δηλαδη μπορει να υπαρχει ηδη unlock για το συγκεκριμενο iphone; αν ναι πως θα το καταλαβω;

Θα πρεπει να ελεγξεις ποια εκδοση ios εχει και να δεις τι baseband "φοραει" απο τα settings για αρχη.

Ριξε λιγο διαβασμα αν σκεφτεσαι να το παρεις, πριν το παρεις, για να καταλαβεις στο περιπου τι θα πρεπει να περιμενεις,τι θα πρεπει να ξερεις.Μια και μιλαμε για locked και χωρις εγγυηση, θα πρεπει να ξερεις 5 πραγματα καθως θεωρητικα αναλαμβανεις μονος σου την συντηρηση/λειτουργια/updates του.

Υ.Γ. ο τυπος δεν ξερει και πολλα αποτι μου ειπε

Χωρις να θελω να φανω καχυποπτος, μην εισαι απολυτως σιγουροςwink.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...