sam sam Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 εκανα μια %#^$%^# και εκαψα τον φορτιστη του εξωτερικου σκληρου μου απο σπινθηρισμο ( δεν "παταγε" καλα στην μπριζα ). εχω εναν αλλο οπου τα 230 v τα κανει 12 v με 2,5 mA. ο αρχικος φορτιστης εκενε τα 230 v -> 12 v με 1,5 mA . Λετε να υπαρξει προβλημα; εχει κολλησει τρελα το μυαλο μου - εχω μπερδευτει... βοηθεια ! * εχουμε το ιδιο δυναμικο με μεγαλυτερο φορτιο. πιστευω οτι δεν υπαρχει προβλημα... αλλα ;;; ** "letni" ευχαριστω
sam sam Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 το δοκιμασα σημερα, αλλα εχω το εξης προβλημα: >συνδεω το μετασχηματιστη , δεν λειτουργει (ακομα) και απο το μετασχηματιστη ακουγεται ενας θορυβος. >βαζω το usb και ο θορυβος παυει να ακουγεται, ο σκληρος δουλεει κανονικα ( δεν το δοκιμασα και πολλα λεπτα ). >βγαζω παλι το usb, ο μετασχηματιστης ειναι ακομα συνδεμενος, ο σκληρος σταματαει, και ο θορυβος επανερχεται. ο θορυβος ειναι σαν "τσιτσιρισμα". * αν βγαλω και το μετ/στη απο το σκληρο, ο θορυβος σταματα. καμια ιδεα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.