scullyist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Συγκεκριμένη οθόνη που θέλω και μέχρι χθες δεν την είχε εδώ σε μένα και τωρα την βλέπω διαθέσιμη, αλλά εκθεσιακό κομμάτι. ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ή να το διακινδυνέψω και να τρέξω να την πάρω? 3 χρόνια εγγυηση. Edit, σορρυ mods έπρεπε να ποστάρω στις οθόνες. Κεκτημένη ταχύτης λόγω πανικού
Tenshi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Πόσες ώρες έχει παίξει το panel,πόσα καμμένα pixel θα βρείς,σε τι κατάσταση βρίσκεται εξωτερικά, είναι μερικά πράγματα που φαντάζομαι θα έχεις αναρωτηθεί. Αν υφίσταται 0pixel εγγύηση και υπόσχεται αντικατάσταση με καινούρια οθόνη (οχι refurbished)...go for it.
scullyist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Τα έχω αναρωτηθεί αλλά σκέφτομαι ότι οκ, την εξωτερική κατάσταση θα την δω έτσι κι αλλιώς, αλλά σιγά και μη μου πουν την αλήθεια για το πόσο καιρό το είχαν στο ράφι να παίζει. Πέρα από το '3 χρόνια εγγύηση' δεν αναφέρει κάτι άλλο στο σάιτ περί 0 Pixel εγγύησης (το θεωρούμε δεδομένο ότι θα εχει καμμενα Pixel?) και λοιπά, πως το εξασφαλίζεις αυτό? Ακόμη κι αν στο μαγαζί(πλαισιο) μου πούνε ότι θα τα έχει αυτά μέσα στην εγγύηση θα το αναγράφει και κάπου για να έχουμε καλυμμένο τον κ*** μας ΑΝ και όταν προκύψει κάτι?
Tenshi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Το μαγαζί δέν θα αναλάβει αντικατάσταση προϊόντος για καμένα pixel ή μετέπειτα βλάβη,άλλα θα σε παραπέμψει στο αντίστοιχο service της LG/Samsung/whatever.Εκτός και αν μιλάμε για DOA προϊόν,όπου η αλλαγή του γίνεται κατευθείαν απο το κατάστημα ή προϊόν του οποίου το service έχει αναλάβει το κατάστημα κατ' αποκλειστικότητα (πχ Turbo-X συσκευές). Δέν νομίζω οτι ισχύει κάτι διαφορετικό για τα εκθεσιακά κομμάτια... edit:Τουλάχιστον ζήτησε να δείς την οθόνη εν λειτουργία και αν είναι δυνατό, να τρέχουν ένα dead pixel test.
scullyist Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστώ Tenshi, θα πάω για μια μικρή εξερεύνηση και βλέπω τι κάνω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 το θέμα δεν είναι το πόσο κακό μπορεί να είναι αλλά και πόσο χαμηλωμένη είναι η τιμή σε σχέση με το σφραγισμένο, σου πουλάνε μεταχειρισμένο εξάλλου...
kafodeio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Οθόνη είναι δεν είναι πλυντήριο η κουζίνα αν είναι κάποιο μεγάλο κατάστημα θέλει προσοχή γιατί την έπιασαν 1000 χεριά πάνω στο πάνελ της οθόνης οπότε είναι κρίμα
scullyist Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 το θέμα δεν είναι το πόσο κακό μπορεί να είναι αλλά και πόσο χαμηλωμένη είναι η τιμή σε σχέση με το σφραγισμένο, σου πουλάνε μεταχειρισμένο εξάλλου... Αυτό ακριβώς, βασικά. Το λέγαμε εχθές μ'ένα φίλο πόσο απαράδεκτο είναι, την εχουν ίδια τιμή που την έχουν και οι άλλοι (ποιοι άλλοι, σε καναδυο ακόμη μόνο την βλέπω στο σκρουτζ και δεν ξέρω και τι λέει η σκούφια τους) και το ίδιο ισχύει και για άλλα εκθεσιακά από το πλαίσιο απ'ότι έχω δει. Για την Samsung SM2433BW 24'' ο λόγος, ξέρω ότι έχετε ξανασυζητήσει για την εν λόγω οθόνη σε άλλα threads. Εντωμεταξύ μόλις είδα ότι ακόμη την έχουν ως διαθέσιμη στο κατάστημα εδώ. Η' δεν έχουν ενημερώσει το σάιτ από την Πέμπτη που πήγα, ή είχαν κι άλλη και δεν ξέρουν τι τους γίνεται που μου είπαν ότι ήταν το τελευταίο. Οθόνη είναι δεν είναι πλυντήριο η κουζίνα αν είναι κάποιο μεγάλο κατάστημα θέλει προσοχή γιατί την έπιασαν 1000 χεριά πάνω στο πάνελ της οθόνης οπότε είναι κρίμα Δίκιο έχεις και δεν είμαι των εκθεσιακών καθόλου μα καθόλου, απλά είχα λυσσάξει για την συγκεκριμένη μιας που διάβασα πως αξίζει για τα λεφτά της κι έτσι κι αλλιώς δεν με παίρνει να κοιτάω για παραπάνω. Διότι έχω κολλήσει για 24'' και οι υπόλοιπες ξεφεύγουν για μένα σε ευρώπουλα απ'ότι έχω δει. Το πήρα χαμπάρι αργά δυστυχώς, συν άργησα ν'αποφασίσω αν θα κάνω ακόμη κι αυτό το έξοδο. 'Oh well' που λένε. edit: βασικά μην κάνω άλλο θέμα, αν ξέρετε να παίζει και κάπου αλλού, σφυρίξτε κλέφτικα. Δεν με χαλάει και κανένα shop από εξωτερικό, αρκεί να έχει paypal και να είναι έμπιστο. (ebay είδα, δε λέει/έχει).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.