mgoutsos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά πρόσφατα έκανα format και έβαλα win7 στον ssd μου(έχω και έναν 1ΤΒ WD) και όταν άνοιξα το pc μου είχε να διαλέξω σε 2 επιλογές(win7 ή win7). Προφανώς έγινε πατατιά. Πώς γίνετε να καταργήσω το Dual Boot?
opera Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά πρόσφατα έκανα format και έβαλα win7 στον ssd μου(έχω και έναν 1ΤΒ WD) και όταν άνοιξα το pc μου είχε να διαλέξω σε 2 επιλογές(win7 ή win7). Προφανώς έγινε πατατιά. Πώς γίνετε να καταργήσω το Dual Boot? μάλλον εγκατέστησες το λειτουργικό έχοντας συνδεμένους και τους 2 δίσκους όταν εγκαθιστούμε windows πρέπει να έχουμε ένα δίσκο στον υπολογιστή εκτός και αν είναι σε raid δοκίμασε αυτό μήπως και το διορθώσεις ,αν όχι ξανά εγκατάσταση με ένα δίσκο αυτή τη φορά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Εγω εκανα εγκατασταση σε ssd αλλα κατα την αρχη της εγκαταστασης διεγραψα το partition του δισκου που ειχα τα win 7 παλια και δεν ειχα προβλημα μετα. Θα σου εκεγα τωρα να κανεις format το κομματι με τα πλαι windows 7 και αν δεν μπαινει καθολου στα windows το pc , μπουταρε παλι με το dvd και στην αρχη πριν ξεκινησει την εγκατασταη διαλεξε επιδιορθωση προβληματων κατα την εκκινηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.