satmania1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 έκανα μια χαζομάρα να το πω .ήθελα να ανοίξουν τα email μου μέσο outlook 2010 με το gmail μου τα πήρε κανονικα ενώ με το yahoo όχι,το άσχημο είναι ότι δεν ανοίγει καθόλου τώρα μου ζητάει Διακομιστης Microsoft Exchange και Γραμματοκιβωτιο το οποια εγώ δεν τα θυμάμαι,λοιπόν μόλις το ανοίγω μου ζητάει αυτά και δεν ανοίγει... οποιος θέλει ας βοηθήσει ευχάριστο..!
arxarios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 δοκίμασε να ξανα εγκαταστησεις το outlook
sphinxgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 να πας στον πίνακα ελέγχου, να ανοίξεις την αλληλογραφία και να διαγράψεις όποιον απο τους λογαριασμούς δεν θέλεις
satmania1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 να πας στον πίνακα ελέγχου, να ανοίξεις την αλληλογραφία και να διαγράψεις όποιον απο τους λογαριασμούς δεν θέλεις το κακό είναι ότι δεν με αφήνει να μπω στο outlook για να κάνω αυτές τις ρύθμισις
satmania1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 ρε παδεία δεν έδωσε κανένας καμια απάντηση στο πρόβλημα μου?
sphinxgr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 να πας στον πίνακα ελέγχου, να ανοίξεις την αλληλογραφία και να διαγράψεις όποιον απο τους λογαριασμούς δεν θέλεις ρε παδεία δεν έδωσε κανένας καμια απάντηση στο πρόβλημα μου? Είμαι 150% σίγουρος ότι ΔΕΝ έκανες το παραπάνω
popeye68 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 το κακό είναι ότι δεν με αφήνει να μπω στο outlook για να κάνω αυτές τις ρύθμισις Δεν χρειάζεται να μπεις στο Outlook. Έναρξη > πίνακας ελέγχου > mail. Και κάνε ότι σου λέει ο @satmania1.
sphinxgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Και κάνε ότι σου λέει ο @satmania1. Κάνε ότι σου λέει o εαυτός σου ένα πράμα, μην ακούς τις φωνές!
popeye68 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Κάνε ότι σου λέει o εαυτός σου ένα πράμα, μην ακούς τις φωνές! Sorry λάθος! Ήθελα να πω "κάνε ότι σου λέει ο @sphinxgr".
satmania1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 παδεία ευχάριστο για τις απαντήσεις επαναηρθε με αυτά που μου είπατε ,αλλα να σας πω και κάτι άλλο, για τι τα email του yahoo.gr δεν συγχρονίσουνε με το outlook...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.