Προς το περιεχόμενο

Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB SATA 3 41.91 €

varemarious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

edit: ειδα και το αβαταρ σου τωρα kαι αναψα.. τι κορμι ειναι αυτη η κοπελα ρε φιλε...κοροιδευα το harry potter meχρι περισυ.. και μολις πηρε το ματι μου το order of phoenix τα κατεβασα ολα σε blue ray για την παρτη της..

Απο μικρη φαινοταν το τι θα γινει.... :wub:

Ειδικα στην τελευταια ταινια ειναι σκηνη και αλλο συνολακι, ουτε πασαρελα να ηταν...

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο μικρη φαινοταν το τι θα γινει.... :wub:

Ειδικα στην τελευταια ταινια ειναι σκηνη και αλλο συνολακι, ουτε πασαρελα να ηταν...

μην τα ρωτας... εκοψε το μαλλι της ομως τωρα το βλαμμενο και εγινε χαλια.

Δημοσ.

και αλλος με ενα ποστ???? :P αυτος διαβαζε και ενημερωνοταν απο το φορουμ απο τον σεπτεμβριο του 7 και απαντησε σημερα :P παιδια με συγχωρειται αλλα εγω νιωθω πως μου υποβαθμιζουν την νοημοσυνη πια.. δεν ξερω για εσας..

άσε παλικάρι είμαστε ολόκληρη πλεκτάνη....

ειναι παράλογο να κάνεις έναν λογαριασμό κάπου μονο και μόνο να δείς κάτι και να μην κανεις ουτε ενα ποστ....

τεσπά δεν θα αδείασουμε το μυαλό μας για να γεμίσουμε άλλα.ειδικά ενώς πιτσιρικά 19 χρονών.

η συζήτηση έλαβε τέλος.

Δημοσ.

άσε παλικάρι είμαστε ολόκληρη πλεκτάνη....

ειναι παράλογο να κάνεις έναν λογαριασμό κάπου μονο και μόνο να δείς κάτι και να μην κανεις ουτε ενα ποστ....

τεσπά δεν θα αδείασουμε το μυαλό μας για να γεμίσουμε άλλα.ειδικά ενώς πιτσιρικά 19 χρονών.

η συζήτηση έλαβε τέλος.

το οτι ειμαι 19 δεν σημαινει ουτε οτι ειμαι χαζος.. ουτε οτι ειμαι ανεμπειρος.. και επισης το ποσο αδειο ειναι το δικο μας κεφαλι και ποσο γεματο το δικο σου ασε να το κρινουν αλλοι.. και τελος... οτι το παλικαρι εκεινο "κατεβασε παρεα" κανει πιο ξεκαθαρο ακομη ποιανου το κεφαλι ειναι αδειο και ποιανου γεματο.αν τωρα θες και συμφωνεις η συζητηση οντως ελαβε τελος αν και κατι στο αδειο μου κεφαλι μου λεει πως οχι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...